folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    sau_nightmare bunu yazdı

güzel kardeşim burda konuşulanlar emekli olmuş bir polisin silah kullanma yetkisi üzerine değil adam polis sıkamaz diyor önceki yorumları bir okursan, hem ordaki moruk tabiri hoş bir tabir değil iyi kötü bu vatana hizmet etmiş bir polis emeklisi sıktığı adamı sordun mu kaç kaydı var hırsızlıktan ordaki moruk morukta sıktığı orospu çocuğu ne olacak ? senin bu tabiri kullanmanda ki sebep bence hırsız dan ziyade polis teşkilatına olan bir antipatinden kaynaklanıyordur yanılıyor muyum ?

sau ; Kendi ülkesindeki kolluk kuvveti görevini yapan polis teşkilatına antipatisi olan kişiyi s*keyim. Oldu mu şimdi ? Fikirler farklı olabilir sadece önyargılı olmamak gerekir bütün mesele burada. Söz konusu hırsız zaten yaşamayı haketmiyordur ama kanun önünde hesap vermesi gereken kişi de emekli polis olacaktır mecburen. Olaya tek taraflı bakarsan zaten bende senin düşüncelerini paylaştım ama hukuk konusunda emin olmadığın bir durum vardı. onu hatırlattım.

rappermcs bsg. adam olsan sitede ne yapılması gerektiğini, insanlarla ne şekilde konuşulması gerektiğini öğrenirdin. Sana alıntı yapmaya gerek bile duymuyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

ben o videoyu internette ilk izledim. ve o adamı özel harekatçı falan sandım. diğerleri müdahaleye tırsarken adam gaza basan arabayı kovalı helal olsun dedim. 

sonra öğrendim adam sahibi imiş :) onu o hırsızı takip ettiren, müdahalesine izin veren polislerin başı biraz ağrıycak. 

çünkü olay meşru müdafayı aşıyor. kolluk kuvvetleri varken meşru savunma yapamaz.

süpersin bizim de anlatmak istediğimiz olay bu anlayan yok....

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı
    sau_nightmare bunu yazdı

güzel kardeşim burda konuşulanlar emekli olmuş bir polisin silah kullanma yetkisi üzerine değil adam polis sıkamaz diyor önceki yorumları bir okursan, hem ordaki moruk tabiri hoş bir tabir değil iyi kötü bu vatana hizmet etmiş bir polis emeklisi sıktığı adamı sordun mu kaç kaydı var hırsızlıktan ordaki moruk morukta sıktığı orospu çocuğu ne olacak ? senin bu tabiri kullanmanda ki sebep bence hırsız dan ziyade polis teşkilatına olan bir antipatinden kaynaklanıyordur yanılıyor muyum ?

sau ; Kendi ülkesindeki kolluk kuvveti görevini yapan polis teşkilatına antipatisi olan kişiyi s*keyim. Oldu mu şimdi ? Fikirler farklı olabilir sadece önyargılı olmamak gerekir bütün mesele burada. Söz konusu hırsız zaten yaşamayı haketmiyordur ama kanun önünde hesap vermesi gereken kişi de emekli polis olacaktır mecburen. Olaya tek taraflı bakarsan zaten bende senin düşüncelerini paylaştım ama hukuk konusunda emin olmadığın bir durum vardı. onu hatırlattım.

rappermcs bsg. adam olsan sitede ne yapılması gerektiğini, insanlarla ne şekilde konuşulması gerektiğini öğrenirdin. Sana alıntı yapmaya gerek bile duymuyorum.

thelord ; emekli polis olarak konunun tam içeriğini bilmiyorum elbetteki bir cezası vardır savcı soracaktır iddanamesinde tekere sıkabilecekken neden şahsa sıkıyorsun diye şahıs şikayetçi olursa ateşli silahla kasten yaralamadan işlem de görebilir dediğim gibi emekli polis mevzuatı nedir ne değildir hiç bilmiyorum fakat konunun kaydığı yön nasrettin hocanın fıkrasına doğru kaymaya başladı emekli polis üzerinden değilde Polis teşkilatına karşı bir propaganda yorum silsilesi aldı başını. ben onlara cevaben yazdım bu yorumu misal ;

"polis silahsız bir adama nasıl kurşun sıkar ya"

"hee silah kullanması abestti bu da emekli olmuş ama kendisi hala teksasta sanan polislerden bu aralar iyiy kovboyculuk oynuyor polisler hadi hayırlısı"

"Geçen gün sokak ortasında adamı öldüren polisi de savundunuz siz, klavye vatanseverleri sizi :)"

vs vs. hocam teşkilat dolmuş durumda var gerisini sen düşün. halk desteğini almayan bir teşkilat ayakta duramaz fakat olur olmaz itin götüne sokulan bir teşkilatı da kimse karşısına almasın.

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı
    sau_nightmare bunu yazdı

adam olsan küfürlü konuşmazsın.  "ulan" kelimesinden rahatsız olduysan delikanlı şekilde söylesen bende gerekeni yapardım. 

sen çocuk parkında kumlarla oynarken ben bu foruma üyeydim kiminle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Eğer başka konulara yazdığım yorumlar bir sıkıntı yarattıysa oraya yazın ki gereken cevabı vereyim.

rappermcs tarafından 19/Ağu/12 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
Toplam Hit: 6522 Toplam Mesaj: 65