Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor
-
renegadealien bunu yazdı
Birincisi diğer polislerin o anda o herifin polis olup olmadığını anlayamazlar.
10 tane polisin arasında birisi silahını çekmiş ortalarına girmiş, o arada sen polis olsan acaba bu polismidir değilmidir diyemi düşünürsün?
Diğer polislerin o adamıda polis olduğuna inanmamaları imkansız bu bir.
İkinicisi iki mesaj üstte yazılan gibi kimsenin canına kasıt yok, adamın bacağına sıkmış.
Ücüncüsü evet tekerede sıkılabilir ama, şunuda düşünün adamında canı yanıyor... Ben olsam aynısını yapardım.
Abi cana kasıt yok diye ince bakış yapıyorsunuz şöyle düşündün mü adam patinaj yapa yapa geri gidiyor sen ateş ediyorsun ve o hırsız kasığından vuruluyor o an orada ölüyor orada bulunan polislere savcı sormayacakmı siz ne yapıyordunuz orada ? nasıl izin verdiniz bu duruma şimdi bağzı arkadaşlar salakça ifade kulanmışlar yok polisi askeri kötülüyormuşum her msjım da ya iyi okusunlar neyi savunduğumu anlarlar umarım basın demiyecekmi emekli polis yada emniyet müdürü vs herkesin gözü önün de hırsızı vurdu polisler de işin içine katacaklar ayrıca adım kadar eminim ki onun emekli bir polis görevlisi olduğunu orada bulunan herkes biliyordur. ve polisin müdhale edemediği yerde halk etsin bundan sonra kendi adaletini hukuk yolunu bulsun pekala adamın canı yanabilir orada bir polis resmen diyor dur vururum adam müdahale edemiyor sen kimsin ki neyse ya...
-
SeRDaR bunu yazdı
insan hayatı bu kadar ucuz değil ortada haneye tecavüz ve cana kasıt fişan yok üztelik adam silahsız bir şeklde araba çalmış polis adamın bacagına hedef almış hadi bacağına denk gelmedi de başka bir yerine geldide öldü ne olacak o zaman sokarım jipine o zaman a.k insan hayatından dahamı değerli bir jip inmsan hayatından hiçbir şey değerli değildir
o rakteye gelmiş sanki ortada rehini vs var adam kayıplaramı karışabilecek sanki arabayla o kadar jip kullanan adamın kaskosuda vardır gararnti gider yenisini alır al tv kaynaklıda delilde var ortada nedir yani herkesin kolayına geliyor vur adamı oldu
evinizi girse vs o konuda haklısınız ama araba çalan adam vurulomaz üstelik kaçmnaktan başka bir şey yapmayan adama hiç silah doğrultulmaz
biride kalkmış mevzuyu pkkya bilmemneye bağlamış yav kardeşim sen ne saçmalıyorsun ne alakası var yaa :) bayram günü bir ayık gezin yaaşükür ya anlayan çıkdı
-
amcamız tedirgin içinde belliki. ya hırsızda silah varsa diye tereddütte.
bağırıyor bağırıyor durmuyor. çıkmıyor bile. -
Polisin silah kullanma yetkilerini bir okuyun suç üstü hallerinde kaçmaya çalışan şahsa karşı silahla etkisiz hale getirme yetkisi var.
PVSK madde 15
c) Hakkında tutuklama, gözaltına alma, zorla getirme kararı veya yakalama emri verilmiş olan kişilerin ya da suçüstü halinde şüphelinin yakalanmasını sağlamak amacıyla ve sağlayacak ölçüde,
silah kullanmaya yetkilidir.
biriside çıkmış bende sıkayım o zaman diyor. kanun nizam bilerek yaz canımı ye kafasına göre herkes polisçilik oynuyor bu memlekette herkes polis.
-
ben o videoyu internette ilk izledim. ve o adamı özel harekatçı falan sandım. diğerleri müdahaleye tırsarken adam gaza basan arabayı kovalı helal olsun dedim.
sonra öğrendim adam sahibi imiş :) onu o hırsızı takip ettiren, müdahalesine izin veren polislerin başı biraz ağrıycak.
çünkü olay meşru müdafayı aşıyor. kolluk kuvvetleri varken meşru savunma yapamaz.
-
rappermcs bunu yazdıRootB bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Nası bi gerizekalılıktır bu hırsızı savunursunuz yahu?
O hırsız evinize girip yatakodanızada girmiş olabilirdi, vurmayacakmısınız? kusura bakma kardeş ben cıkayım mı diyeceksiniz?
Adamın malı gasp ediliyor, bırakın polisi fln insan lan o. ne içtiniz bayram sabahı?
Yahu @rene bari sen yapma.
O adam arabanın içinde , jip almışsın ama tekere 2 tane sıkmak yerine adamın kafasına ateş ediyosun. Bi de emekli polis olcaksın ,yani devleti temsil ediyosun.
Sık orada 2 tane tekere , ondan sonra nereye gidecek adam. Benim yatak odama giren hırsızı vurmam , etkisiz hale getiririm. Getiremiyorsam ölmeyecek ve sakat kalmayacak şekilde vurarak etkisiz hale getiririm. Eğer beni öldürmeye çalışırsa , ya o ya ben ölüceksek öldürürüm. Ben bunu vatandaş olarak yapabiliyorsam , emekli polis de düşünecek.
kafaya sıkmak yok olması gereken yapılır.
ben senin yatak odana girsem kızını karını bacını esir alsam ve senin elinde silah olsa benim bir anlık dalgınlığımı beklemezmisin vurmak için?
yoksa etkisiz hale mi getirirsin komik olma hepimiz insanız birbirimizi kandırmaya gerek yok.
O Değilde Burada Benim Dikkatime Şu Takıldı.. Aynı Hareketi Vatandaş Yapsa idi. Ne Olacaktı Acaba..... Şöyle Okkalı bir Ceza Almazsa Ben Bişey bilmiyorum...
Hırsıza Gelince Valla Yapmasın o Rezil işi Bu Hallere Düşmesin Diyorum.. Sonuçta Hırsızı Kimse Sevmez.
-
sau_nightmare bunu yazdı
Polisin silah kullanma yetkilerini bir okuyun suç üstü hallerinde kaçmaya çalışan şahsa karşı silahla etkisiz hale getirme yetkisi var.
PVSK madde 15
c) Hakkında tutuklama, gözaltına alma, zorla getirme kararı veya yakalama emri verilmiş olan kişilerin ya da suçüstü halinde şüphelinin yakalanmasını sağlamak amacıyla ve sağlayacak ölçüde,
biriside çıkmış bende sıkayım o zaman diyor. kanun nizam bilerek yaz canımı ye kafasına göre herkes polisçilik oynuyor bu memlekette herkes polis.
İyi hoş diyorsunda hiç düşünmediğin bir durum var. Polis bunları yapar kanun var diyorsun ama oradaki polis mi? -hayır emekli bir polis.
Emekli bir savcı şimdi çıkıp "-lan sen beni kazıkladın 5 yıl hapis cezası veriyorum sana" diyebilir mi ? Diyemez.
Orada o kadar polis var ve onlara yapılan bir mukavemet sonucunda "polis" görevi bulunan müdahale edebilirdi.
Ama oradaki moruk köy ağası gibi elindeki silahıyla devletin polisinin gözü önünde sıkamaz, onun yetkisi artık kalmamıştır.
-
Vuran polisi tebrik ediyorum keşke iki bacağınada sıksaymış.Umarım kurşun sıkan amcamız bir ceza almaz.Zaten yıllarca böle piçlere biz bişey yapmadığımız için korkusuz dolaşıyorlar molotof atıyorlar,çalıyor çırpıyor,gasp ediyorlar.
-
Thelordmax bunu yazdısau_nightmare bunu yazdı
PVSK madde 15
İyi hoş diyorsunda hiç düşünmediğin bir durum var. Polis bunları yapar kanun var diyorsun ama oradaki polis mi? -hayır emekli bir polis.
Emekli bir savcı şimdi çıkıp "-lan sen beni kazıkladın 5 yıl hapis cezası veriyorum sana" diyebilir mi ? Diyemez.
Orada o kadar polis var ve onlara yapılan bir mukavemet sonucunda "polis" görevi bulunan müdahale edebilirdi.
Ama oradaki moruk köy ağası gibi elindeki silahıyla devletin polisinin gözü önünde sıkamaz, onun yetkisi artık kalmamıştır.
güzel kardeşim burda konuşulanlar emekli olmuş bir polisin silah kullanma yetkisi üzerine değil adam polis sıkamaz diyor önceki yorumları bir okursan, hem ordaki moruk tabiri hoş bir tabir değil iyi kötü bu vatana hizmet etmiş bir polis emeklisi sıktığı adamı sordun mu kaç kaydı var hırsızlıktan ordaki moruk morukta sıktığı orospu çocuğu ne olacak ? senin bu tabiri kullanmanda ki sebep bence hırsız dan ziyade polis teşkilatına olan bir antipatinden kaynaklanıyordur yanılıyor muyum ?
-
Thelordmax bunu yazdı
ulan aynı şey sizin başınıza gelse müdahale etmeden mal mal arabanın arkasından bakacaksınız değil mi?
kardeşim 2 dk lığına delikanlı olun da polis düşmanı olduğunuz için teşkilata bok atmak için fırsat kollamayın..
rootB kafana SIK!
rappermcs tarafından 19/Ağu/12 21:17 tarihinde düzenlenmiştir