Emre Çetinkaya - İstanbul Sözleşmesi A.K.A Gavatlık Sözleşmesi Üzerine
-
olay tam ne oldu ? bugün 1-2 yerde yalan olduğuna dair paylaşımlar vardı abi yardım için milleti tokatlıyor diyorlardı çok detaya bakamadım.
-
CEO bunu yazdıeengineer bunu yazdı
Çok zor bir durum. Yakın zamanda arkadaşımın başına geldi anlaşmalı boşandılar. Velayet çocuk belli bir yaşın altındaysa %99 annede kalıyor.
Bu durumu atlattıktan sonra çocuğu görmek için sürekli kadınla muhattab olmak zorunda. Zor işler...
Böyle bir durumda karıyla adamı öldürse ne kadar ceza alır acaba bir insan. 3-4 seneyle yırtılabilecek birşey mi acaba, ağır tahrik vs.
bildiğim kadarıyla ikisini yatak odasında yatakta yatarken öldürse ceza almıyor
-
zalimadam bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
Arkadaşlar Azar uygulamasından hesap satın aldım. karşıma çıkan beyin yoksulu liseli veletler dışında her 5 kadından 1 si evli ve kocası dışarda çalışıyorken takılıyorlar. Teknoloji gelişti, insanlara ulaşmak kolaylaştı. Evde canı sıkılıyor elinde telefon uygulamayı indiriyor takılıyor kocası gelmeden kaldırıyor. ertesi gün tekrar indiriyor. Mantık evliliği yapmak ne kadar mantıklı bu devirde bilmiyorum. Çok sevsen aldatırsa sonucu yıkım olur. biraz boşlasan her an elinden kayabilir. nasıl dünyada yaşıyoruz la biz ?
+ olarak
30 yaş üstü milf ykadınlarda görülme ihtimali yüksek bir durum.
zaten bu tür ilişkilerde kadının cevabı genelde şöyle oluyor : ben sıkıntıdan takılıyordum öylesine sen karşıma çıktın herşey değişti. ne oldu nasıl oldu anlamadım filan.
yani kesin bir cevabı yok ama hormonlarda nasıl bir oynama olursa karşısındaki gence hemen aşık oluveriyorlar yada hoşlanıyorlar. bi farklılık mı heyecanmı orası uzmanların bileceği iş.
okadar şok şey yaşayıp görüp duydum ki artık insanların çok eşli olabileceğine inanmaya başlayacağım.
ya çiftlerden biri heyecanı kaybedip fırsatını buldumu yapıştıyor başka biri ile. yada gerçekten aralarında sıkıntı olduğu için yapıyorlar bu olayı.
ben genelde evlenmek için evlenenlerde görüyorum bu durumu.
yani zamanımız geldi evlendik çoçuk yaptık oldu bitti mutluyuz. hadi ben şehir dışına gideyim çalışmaya ile bitmyior olay.
kadın bir bakıyor kucakta çocuk koca yok dolu dolu yaşamak yok. farklı birşeyler gördü mü bir yönelim olmaya başlıyor.
sadece kadınlar için değil eşit bir şekilde kadın ve erkekte aynı şey.
kendini ve eşini sürekli güncel tutanlarda bu durum olmuyor genelde.
hayatı sabit yaşayan ve hep aynı şeyi yaşayan insanlarda oluyor bu aldatma durumu.
kendini değiştirebilen güncelleyebilen çiftler genelde dolu dolu ve mutlu oluyor.
çare twitterdaki swinger grupları sanırım. karı koca ikisi de farklı lezzetler alıyor birbirinin gözünün önünde. en azından aldatılma sayılmıyor(?)
bilemiyorum altan iki ucu boklu değnek. standart bir erkek olarak bu durumda başka bir kadınla birlikte olmayı (eşimin rızası dahilinde) kabullenebilirim ancak aynı şeyi onun yapmasını kabullenmeme hormonlarım izin vermez....
-
noname bunu yazdızalimadam bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
Arkadaşlar Azar uygulamasından hesap satın aldım. karşıma çıkan beyin yoksulu liseli veletler dışında her 5 kadından 1 si evli ve kocası dışarda çalışıyorken takılıyorlar. Teknoloji gelişti, insanlara ulaşmak kolaylaştı. Evde canı sıkılıyor elinde telefon uygulamayı indiriyor takılıyor kocası gelmeden kaldırıyor. ertesi gün tekrar indiriyor. Mantık evliliği yapmak ne kadar mantıklı bu devirde bilmiyorum. Çok sevsen aldatırsa sonucu yıkım olur. biraz boşlasan her an elinden kayabilir. nasıl dünyada yaşıyoruz la biz ?
+ olarak
30 yaş üstü milf ykadınlarda görülme ihtimali yüksek bir durum.
zaten bu tür ilişkilerde kadının cevabı genelde şöyle oluyor : ben sıkıntıdan takılıyordum öylesine sen karşıma çıktın herşey değişti. ne oldu nasıl oldu anlamadım filan.
yani kesin bir cevabı yok ama hormonlarda nasıl bir oynama olursa karşısındaki gence hemen aşık oluveriyorlar yada hoşlanıyorlar. bi farklılık mı heyecanmı orası uzmanların bileceği iş.
okadar şok şey yaşayıp görüp duydum ki artık insanların çok eşli olabileceğine inanmaya başlayacağım.
ya çiftlerden biri heyecanı kaybedip fırsatını buldumu yapıştıyor başka biri ile. yada gerçekten aralarında sıkıntı olduğu için yapıyorlar bu olayı.
ben genelde evlenmek için evlenenlerde görüyorum bu durumu.
yani zamanımız geldi evlendik çoçuk yaptık oldu bitti mutluyuz. hadi ben şehir dışına gideyim çalışmaya ile bitmyior olay.
kadın bir bakıyor kucakta çocuk koca yok dolu dolu yaşamak yok. farklı birşeyler gördü mü bir yönelim olmaya başlıyor.
sadece kadınlar için değil eşit bir şekilde kadın ve erkekte aynı şey.
kendini ve eşini sürekli güncel tutanlarda bu durum olmuyor genelde.
hayatı sabit yaşayan ve hep aynı şeyi yaşayan insanlarda oluyor bu aldatma durumu.
kendini değiştirebilen güncelleyebilen çiftler genelde dolu dolu ve mutlu oluyor.
çare twitterdaki swinger grupları sanırım. karı koca ikisi de farklı lezzetler alıyor birbirinin gözünün önünde. en azından aldatılma sayılmıyor(?)
bilemiyorum altan iki ucu boklu değnek. standart bir erkek olarak bu durumda başka bir kadınla birlikte olmayı (eşimin rızası dahilinde) kabullenebilirim ancak aynı şeyi onun yapmasını kabullenmeme hormonlarım izin vermez....
Hocam senin soylediginde yanlis; senin aldatiyor olman, senin esine seni aldatma hakki verir diye dusunuyorum.
Bu arada ne kadar pislik insan varmis muridlerimizin basina gelenler sayesinde ogrenmis olduk, Allah kolaylik versin herkese. Allah hepimize bizden daha iyi insanlari denk getirsin...
Edit: "Selametle" yazmayi unutmusum (f) 😂
VisualBoy tarafından 09/May/20 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
bizimkde benzer durum peder terk etti arada öylesne ugruyor biraz araştırma iile başka biryle insan çok kötü oluyor be
-
Her kadının içerisinde var aldatma dürtüsü. Yapmayanlar kendini frenleyebilenler
-
Kadınların o dürtüsünü sikeyim birader ne iğrenç yaratıklar var bunların aklı fikri amlarında o zaman ? İlla birşey girmesi mi gerekiyor oralarına ?
Bugün yaşadığım yerde emekli asker cinayet işledi. Karısı aldatıyormuş aldattığı adamı ve o adamın karısını öldürdü. Kendi karısını, asıl sürtüğü öldürmemiş.
Öldürmeyip sakat bırakıcan bacaklarını kollarını kesicen ömür boyu sürünsün orospu.
Çok arttı bu iğrenç olaylar. Veya eskiden de fazlaydı sadece sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla öğrenir olduk bilmiyorum. Evlilikten bir defa daha soğudum.
-
Headhunterz bunu yazdıC-force bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Benzer durum arkadaşımın başına geldi, adamı evden çıkarmadı polisle tutanak tuttu. Hem karısına hem karısının sevgilisine manevi tazminat davası açtı kazandı, daha sonra maddi tazminat davası açtı, kazandı, daha sonra psikolojisinin bozulduğu kadının tekrar aynı durumu gerçekleştirebileceği gerekçesiyle boşanma davası açtı. En son çocuğu aldı. Karısının sevgilisine 130.000 tazminat ödettiler. Karısının çalışıp ödememe durumunda hapse girmesi söz konusu oldu boşanma davası sürerken köpek gibi çalışıyordu. Böyle durumlarda en önemli şey tespit, serin kanlı olun ve iyi bir avukatla ezin.
Evet Önemli olan soğuk kanlı olmak ama o an olunabilir mi iste orası muamma
çocuğunun annesini kendi yatağında başka biriyle yakalamak ve serinkanlı olmak. çok zor başkan kadın sus uyandıracaksın diyor bir de. akıl alır durum değil.
bir de bu olay fake cıktı gibi birşeyler dönüyor şimdi ama ucunu yakalayamadım.Çocuğunun geleceği söz konusu bu bir. Adliyede süründürmek dövüp öldürmekten daha etkilidir bu iki. Günün sonunda kazanan sen, çocuğun, senin ekonomik durumun ve itibarın olur buda üç.
-
beyler olay lozan çıktı
Headhunterz tarafından 10/May/20 17:53 tarihinde düzenlenmiştir
https://prnt.sc/se702q
https://prnt.sc/se7069
https://prnt.sc/se707t -
Headhunterz bunu yazdı
beyler olay lozan çıktı
https://prnt.sc/se702q
https://prnt.sc/se7069
https://prnt.sc/se707tBüyük ihtimalle öyle. Eski gönderiler de silinmiş.
facebook.com/www.emrecetinkaya