En Gıcık Olduğunuz Şeyler?
-
-isi dustukce msn den yazanlara -msn de ekleyipte sen kimsin die soranlara -aq parti lilere -feysbuk kullanicilarina -corch bush a -etegin altina pantalon giyen kizlara -demet akalin a -kemeralti charshisindaki abi icerdede modellerimiz var diyen laftan anlamaz kot pantalon saticilarina -magazin programlarina -programlama hocama -her sabah ogrenci karti soran otobus biletchisine gicik oluyom not: daha var aslindada bokunu cikarmiyim diye yazmiyom :P
-
Kızım bu ilaç'ın gücü nekadar. Sanki araba kaç beygir Çeker gibi (:
Araba kullanan sürücüler dikkat ediyorumda hep yayaların üstüne sürüyolar ehliyeti almam yakın deniyecem bende(:
Medya ekranlarda boy boy calpol süsp geçiyor bugünlerde
çocuğunuzu öldürür diye
haberin sonunda da çocuğunuza calpol vermeyin, parasetamol içeren şuruplar verin diyor. parasetamolda calpolun etken maddesi insanlr hekime polise bide bize inanmazlarMagazinde tv de olunca herkes inanıyor nedense gıcık oluyom buna
-
1. yurtta netin gitmesi.
2. yurttaki insanların %80 nine
3.torrent in yawaş çekmesine :D
4. tikilere uyuz oluom. bizim sınıfta yeterince bulunuyo :F
5. bide telekoma kafam girsin :D
-
Şu günlerde en gıcık olduğum Türkiye Finanstaki kel hakan aptalın teki tüm gıcık olduuğum şeyleri unutturdu bana
-
Son 3 yıldır ara sıra
Son 1 aydır her gece 3-5 rüya görüp arada uyanıp sonra rüyaya kaldığım yerden devam etmek (tabi rüyanın içinde rüya olduğunu biliyorum ve çıkmak istiyorum)
-
Punk 'cılara Tikky'lere Özentilere. dayı dayı elınde tesbih gezenlere yaşadıgım semtin huzurunu bozanlara.
-
1. Evime gelip direk yonja,façabuk,hi5 vs. gibi siteleri açan arkadaşlarım 2. ttnet 3. bilgisayarda çıkan bir sorunu bulmazsam stress yaparım 4. kasıntılar, tikiler 5. kendim.
-
-Yatırım yaptığım şeylerin değer kaybetmesine
-Aldığım kararların ciddiyetle uygulanmamasına
-En ciddi konuda espri yapıp konsantrasyonumu bozan lavuklara
-İsmini vermeyeceğim bir bankada yine ismini vermeyeceğim görevlinin hazine bonosu al talimatımı yanlış anlayıp parayı fona yatırmasına (Çok pis sinir olmuştum yav buna)
-Tikkylere ve tikkylere prim veren kızlara (Hepte beni buluyolar ya)
-Yaptıkları üç kağıtlarla zamanında değer verdiğim birini kaybetmeme neden olan 4 tane lavuğa (ki bunlardan biri hoca:S) ve bu lavuklara nasıl prim verdiğini daha sonradan öğrendiğim o zaman değer verdiğim k**aşeye
-Yolda yürürken dik dik bakanlara
-Benimle yavşak bi ağız yapısıyla konuşanlara
-En olmayacak zamanda telimin şarjının bitmesine
-Bilmediği bir konuda karşıma geçip ahkam kesmeye kalkanlara
-Dostlarım hakkında ileri geri konuşanlara
-Kitap okurken rahatsız edenlere
-Evime gelip kütüphaneyi gördükten sonra "burda kaç para yatıyo" diyenlere
-Misafirlikteki herkezin birbirine tek tek "nasılsın iyiyim sen nasılsın" türünden sorular sormasına (Ulan iyiyiz işte biriniz sorun hepiniz teker teker soruyonuzda noluyo)
-Cool takılan tipitiplere
-Ortamda dikkat çekmek için maymunluk yapanlara
Şimdilik bu kadar aklıma geldi :)
-
İnsanların bilmedikleri ve emin olamadıkları konular hakkında yorum yapması.
-
- kulağında küpe elinde tesbih tikkro lara
- kızaaaamm diye konuşan converse giyen dangalaklara kızlara
- karşında ki hakkında ve konu hakkında hiçbir şey bilmediği halde hala ısrarla tartışanlara at gözlüklü sosyalistlere
- cebimde ki paranın bitmesine 3-5 milyon isteyip borç deyip bidaha vermeyenlere , hep bana hep bana diyenlere
- çok ciddi konuşmama rağmen ısrarla dalgaya vurulmasına verdiği sözleri tutmayan lavuklara uyuz oluyorum..