folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Gıcık Olduğunuz Şeyler?

En Gıcık Olduğunuz Şeyler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    rapidden 100 mb lik part ları indirince %98 de bağlantı kopması (akşam üstü başıma geldi) çok feci moralim bozuldu. kotalı olunca daha çok koyuyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

simdi bir kafede yada misafirlikte tuvalete gidiyorsun kabizligin etkisiyle yada fazla yemenin oyle bir cikartiyorsunki sifona basiyorsun oda ne cekmedi hadi bekle bakalim sifonu dolmasini bidaha cek yine gitmedi odegil tuvalette yarimsaat zaman gecirince millet ne zicti gibisinden bakiyor onami yanayim gitmeyen bokami :d cekmeyen klozetlere yavas dolan sifonlara gicigim

kic arasina kacan boxer a gicigim

ahmet cakara gicigim erkek adam olmadigi icin giylan bikinini

burun killarini kestikten sonra birtane uzun kalirda burun ceperlerine surterde huylandirir onu koparmak icinde epey ugrastirir gorenlerde ne oynadi ak derlerya iste o kila gicigim

sikisir tuvalete kosarsin ise iser sonrada pantolonu cekerke sondamla boxera damlarya iste sondamlaya gicigim nekadar sallarsan salla dona duser sondamla sozu dogruymus

beni got etmeye calisan kizlara gicigim

tky lere krolara gicigim

salak salak espiriler yapip konular konusan salaklara ve onlarin agzinin icine dusecek gibi pur dikat dinleyen sanki profosor konusuyor gibi kizlarada gicigim ak

ya soyle biriyle bulusacakken kiz ortamina girecekken yada uzun zaman gormedigim bir kizi gorecegin zaman bazi etkenlerden cildin bozulur sivilce yaparya anam anam deli oluyorum ogune kadar tertemiz yuz ogun ne oluyorsa cikiyor meret

etegini belinekadar ceken liseli kizlar

gitar calan ortamda calana yavsayip saga sola kafa sallayan kizlar sirf sallamak icin salliyor ak  amac farkli

satanis;lere uyuzum one upuzun derimont uzun sac yuzu demir icinde soluk bileklikli filan insanmisinla sen :d

turkceyi degistirip gicik gicik tarz yarattigini sanip konusanlara gicigim ajkumm gibi bune lan bune delleniyorum bunlari gorunce tek teloransim ak yi aq yapanlara digerleri nass

simdi birisine birsey soruyorum adam cevap vermiyor hala baska seylerle ugrasiyorya 3 4 kere tekrarlamadan dikkatini sana vermiyorya deli oluyorumla

tam bir yere gidecekkebn ne bileyim kizla bulusacakken  dogum gununu partisi yada bir etkinlige katilacagin zaman tamam ogun bir isin cikiyorya yapmak zorunda oldugun deli oluyorum birde ogunekadar paran olup ogun paran bitmesine armutgibi kalmaya gicigim

pirensiplerim var abii

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    şahsen şahsıma gıcık oluyorum

Ses Etme Hallederiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

World of warcraft da arenaya girmek için 6 - 10 dk bekledikden sonra tam adama dalacagım sırada internetin gitmesine gıcıgım..

Biri bana seslendiginde birşeyle ugraşiosam bitireyim geliyorum dedigim halde çagırmaya devam etmesine gıcıgım.. 

Telefonun pili bittmeye yakın şarja taktıgımda elektiriklerin kesilmesine gıcıgım..

Mesai saatlerinde internetin neden gittigini ögrenmek için internet şirketini aradıgımda çalan telefona 5. aramada bakan lavuga gıcıgım.. 

Yüzüme karşı dost, arkamdan laf söyleyenlere gıcıgım.. 

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

- Tektonik dansina gicigim tikky kayniyo hiyyy

ed :  bu dansi icad edeni...yilan dansini icad edenle gavustursun :p

- senelerdir "türke benzemiyosun, yasini göstermiyosun" tarzindan laflara,

- araba yi park etmek için dar geçitten geçmek zorundayim, tam yayina ayi gibi arabisini park eden mahluka

- yayalara yol verirken gözümün içine bakamalarina,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

1- msn de selam sabah demeden zırt titreşim gönderenlere   (  ne oluyo titreştimi?  bizmi selam dicez . neyse yaz .a.g.)

2- telefondan ödemeli arayanlara

3-elimi cebime attımda bacaklarımı hissetmek olayı   (  yani elle cep arasında para denen nesnenin olmaması)

4-ipini koparan esnafın bana kefil oluver,bak şöle arkadaşız böle arkadaşız demesi( bizden enayisi yok )

5-insanların her olaya at gözlüğü ile bakması ( bu beni çıldırtıyor. hele hele partizanlık bzim milletin aklını başından almış)

6-silahlarımın isabetliliğinin bozulup yeniden ayar gerektirmesi .

7-işimi başımdan kaldırmazken, lüzumsuz tiplerin tam o anda yanıma dalması ve lüzumsuz sohbetlerine he hı demek zorunda kalıp ayrıca , onun güldüğü şeye gülüyormuş gibi yapmak

8-duble yollarda ve otobanlarda radar kontrolu yapılması ( lan gidin dar yollarda yapın a.k. )

9- yağmur yağmasına , milletin bugün hava bozuk demesi çıldırtıyor.  bereket lan yağmur.olmasa napcan gavat :D

10-polis haftasında ,kutlamaya gelenlerin çoğunluğunun mafya lideri ve adamları,rantiyeciler,müteahhitler olması

11- sivil toplum kuruluşlarının nerdeyse tamamının ya siyasi olması yada arpalık durumunda olmaları ve asli görevlerini yapmamaları

12- toplumu hep belli kişilerin yönlendirmesi ve millette kafada düşünebilitenin olmaması tbt deyimiyle

13-kravat ,kravat ,kravat en kıl olduğum olay. her açıklama yapan bir yerlere gelen o şeyi takan herkes , ben elimi bişeye dokundurmam ama yaptırırım edasında bir sürü *öt .

14-benim köylüm benim vatandaşım diyenler ( nerden senin köylün vatandaşın oluyor gavat! bir kere vatandaş gibi yaşada ondan sonra konuş layn!)

15- adı ;  oda ,birlik ,başkanlık, vs.. olan herşey .tam arpalık bunların nerdeyse tamamı

16- bürokrasi;  adam iş yapmak için değil zorluk çıkarmak için orda. o bürokratın makamının olmaması bazı işlerin daha kolay yapılacağı anlamına gelir.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 8323 Toplam Mesaj: 67