En Gıcık Olduğunuz Şeyler?
-
Sağa sola ilan verip.Aradığınızda maaş,şartlar vs..hakkında hiç bir bilgi vermeyen ve anasının nikahındaki şirkete görüşmeye çağıran orospuçocuklarından nefret ediyorum.
ulan zaten işsizim cebimde para yok.iş ne?şart ne?ehliyet lazım mı?vardiya saatleri ne?kaç kere gidip ottan bktan ayrıntılarla işe uygun olmadığım cevabını aldım.artık çıldırıcam.güzel bir iş buluyim yapacağım ilk iş ilan verenleri tek tek arayıp
-ulan şerefsiz oğlu şerefsiiz seni ne diye koydular oraya şartları söylesene ibneeee! diye bağırıp telefonu suratlarına kapatıp rahatlıycam.
ulan zaten işsizim cebimde para yok.iş ne?şart ne?ehliyet lazım mı?vardiya saatleri ne?kaç kere gidip ottan bktan ayrıntılarla işe uygun olmadığım cevabını aldım.artık çıldırıcam.güzel bir iş buluyim yapacağım ilk iş ilan verenleri tek tek arayıp
-ulan şerefsiz oğlu şerefsiiz seni ne diye koydular oraya şartları söylesene ibneeee! diye bağırıp telefonu suratlarına kapatıp rahatlıycam. -
örnek :
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61153 -
nikinin başına, sonuna, ortasına, bir yerine "hacker" yazmak =)
şimdilik bu dikkatimi çekti yoksa sadece bu değil tabiki...
-
calısırken kafamın baska yerler kayıp çizimlerimi ve tasarımlarımı yapamamaya
dısarı cıktıgım zaman milletin uyuz uyuz bakmasına (aykırı tipim sanırım :S)
dota oynarken id dusuk olup pro luk taslayanlara
evde sigara icerken odama girilmesine
kıl insanların hepsine (acmıorum daha fazla aklınıza ne geliorsa hepsini kastediorum)
-
ne zaman patrondan zam istemeye gitsem her ay yasin bu ay değil diğer ay konuşalım diyor o an kafa atasım geliyor içimden.
-
sevgilimden ayrıldım depresyondayım ak
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
sevgilimden ayrıldım depresyondayım ak
-----------------------------Ayrılma mevsımındemıyız anlamadım kı. Ayrılan ayrılana
-
- sabah tahribata girince dj alperin açtığı konulara :P
- halı saha maçlarında yağmur yağması (hep denk gelio lan :D)
- cs 1.6 atınca birisinin wall kullanması
- toplu mail gönderen kişilere
- küçük burjuva özentisi dedikodu kadın programlarına :D
-
insanlarin biliyorum ayana yatmalarina gicik oluyorum.Sanki gormus gecirmis herseyi gibi
-
giydigi herseyi marka yazanlar,her gece aleme gittigini söyleyenler,tanımadıklarım msj atmasın diyenler,haddini bilmeyenler,g** kalkık olanlar,kendini bi b** sananlar,profiline bu arabam yazıp resim koyan angutlar,sonrdan görme totoslar,hibbiler,emolar,tikky gencler,facebook netlog vs. kendini pazarlayanlar,kurusıkıyla resim cekinenler,kendini polat alemdar sanan krolar,sex kölesii olmus insanlar,250 gr et parcası için adam satanlar,ben delikanlıyım diye gecinenler,aklı belden yukarı calısmayan kızlar ve erkekler,g*** basını acıp liste yapmaya calısanlar hepinize kafam girsin sonrada telekoma tabikide :)