En Güçlü Köpek Nedir?
-
merak ettim.köpekler arasında en güçlü olanı hangisidir yani güçlü derken birbirini boğabilme öldürebilme kapasitesi anlamında.
Bir de güvenlik için en iyi köpek hangisidir buradan yola çıkarak birşey sorucam.dobermanların ilerleyen zamanlarda başlarında ur benzeri bir yapı oluşup sahibini boğduğu söylenior doğru mudur?
ayrıca bir de kangallarla ilgili bir soru sormak niyetindeyim :D
sahiplerine saldırma gibi bir huyları var mıdır?
apartmanda bselenebilirler mi :D
saygılar. -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65650
yeterli cevabı veriyodur heralde hocam.
-
Kangalı ev apartman villa farketmez dar alanda beslersen işkence etmiş olursun.Bir soguk sever iki geniş düzlük arazi arar.Dobermanlar hakkında benimde fazla bir fikrim yok bende duymustum o hikayeyi.Dövüşte pitbulldan vageçmiyecen karsında hiç bir köpek duramaz.Ancak pittbul alıp gezidirmkete bize yakısmaz.Ne o öyle testestorn eksiligini köpegin güçlü olsuyla kapatamya calısan ezikler gibi.Alıcaksan al bir golden hem uyumlu hem zeki.
-
sorualrından sadece kangalal olana cvp veriym:)
kangalın kendi sahibini öldürmesi giib bi durum söz konusu olmaz..sadakati en fazla olan hayvanalrdan birdidir.(laboratuvar köpekleri sahibini öldürür.) Apartmanda bahçe yoksa besleyemzsin gerçi beslesende normal bi kangal gibi olmaz..ürkek, kediye bile saldırmayan bişey çıkar ortaya..
-
zamanında baya tartışıldı bi sivaslı olarak rahatça diyorum ki has sivas kangalını dünyanın en kral köpeğini getirsen dahi yenemez. pitbul falan yalan yani kangala göre. kapıştığı hayvanı altına alıp belini kırıo köşeye çuval gibi atıo sonra. dünyada hiç bi köpek has kangalla başa çıkamaz
-
En güçlü köpeği bilmiyorum ama en güçsüz köpeğin abdullah öcalan oldugunu biliyorum :)))
-
pitbull ...
-
Kangallar çok hisli ve sadık hayvanlardır. Sahiplerine saldırmazlar. Apartmanda besleme konusuna gelince kangal için büyük eziyet olur. Özgürlüğü seven büyük arazi (çiftlik gibi) hayvanlarıdır. Sırf bu yüzden zamanında daha yavruyken 1-2 ay bakıp vermiştim köpeğimi. Bahçeli bir evde beslememe rağmen alanın onun için dar olabileceğini söylediler. Bahçe yaklaşık 300 metrekare o bile yetersizmiş. Ama apartmanda besleyen kişileri duydum.
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
zamanında baya tartışıldı bi sivaslı olarak rahatça diyorum ki has sivas kangalını dünyanın en kral köpeğini getirsen dahi yenemez. pitbul falan yalan yani kangala göre. kapıştığı hayvanı altına alıp belini kırıo köşeye çuval gibi atıo sonra. dünyada hiç bi köpek has kangalla başa çıkamaz
-----------------------------Kardeşim kaç kere köpek dövüşü izledin Allah aşkına ya bide bu akdar kesin konuşuyosun.. bi rottweiler kangalı koparırı yer..hatta labaratuvar köpekleri geneli için aynı şey söz konusudur..ha sen enrden biliyosan diyosan zamanında çok tanık oldum bu dövüşlere:)kangalla pitbulu dövüştürmzler bile fark açıkça ortada bellidir..
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------.dobermanların ilerleyen zamanlarda başlarında ur benzeri bir yapı oluşup sahibini boğduğu söylenior doğru mudur?
-----------------------------hoca bunu wikidede yazmışardı galiba bi bak oraya yanlış hatırlamıyorsam şöyle diyordu ; şimdi söylentiye göre bunların beyni zamanla büyürmüş kafatasına sığmaz hayvanı deli edermiş oda sahibine saldırımış felan. ur değilde böyle biliyom ama oda hurafeymiş yokmuş böyle bişey
bi yerlerden gelen edit:evet aynen wikide şöyle yazar bu hususta; "Beyinlerinin 5/7/8 yaşından sonra kafataslarının içine sıkıştığı ve buna bağlı olarak sahibine/başkalarına saldırması söz konusu değildir. Bu tüm dünyada yaygın bir efsanedir. Ancak hiçbir geçerliliği yoktur."
-