folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Güzel Sözcük Türkçeden Seçildi!

En Güzel Sözcük Türkçeden Seçildi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    zaten sen kendi düşüncelerini kendin aktaramıyorsan diyeceğin bir şey olmadığı belli...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    under_king bunu yazdı:
    Yabancılara o kadar ösenti olmuşus ki Türkler ne yapsa yaranamıo yada Türkiye ne yapsa ne güsel işte Türkçe bir kelime birinci seçilmiş gurur duyman gerekir ama anlıcak kişiler sınırlı..!
    millete özenti demek yerine nickini değiştirmekle başla sen.

fena yakalamışsın katılıyorum :D:D:D hocanın dediğini yap yaptıgını yapma hesabıı :D:D:D

2.si

@PIROMANTANRI

arkadaşım sorunlu musun dicem tartışma çıkıcak :D

kelimeyi sen mi seçtin de bu kadar delirdin bi konu için ya

Orhan Pamuk Nobel aldı önemli bişe, Azra Akın dünya güzeli seçildi. bi Türk güzeli. arkadaş "kanı durduran ilaç vsvs.." demiş. öle bişe olsa zaten adımız tarihe geçerdi.

SEN HALA DİLİMİZE RUMCADAN GEÇEN Bİ KELİME 1. SEÇİLDİ BU SAÇMA DEĞİL, SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ SAÇMA DİYEBİLİYORSUN !!! VALLAHİ PESS!!!!

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    under_king bunu yazdı:
    Yabancılara o kadar ösenti olmuşus ki Türkler ne yapsa yaranamıo yada Türkiye ne yapsa ne güsel işte Türkçe bir kelime birinci seçilmiş gurur duyman gerekir ama anlıcak kişiler sınırlı..!
    millete özenti demek yerine nickini değiştirmekle başla sen.

fena yakalamışsın katılıyorum :D:D:D hocanın dediğini yap yaptıgını yapma hesabıı :D:D:D

2.si

@PIROMANTANRI

arkadaşım sorunlu musun dicem tartışma çıkıcak :D

kelimeyi sen mi seçtin de bu kadar delirdin bi konu için ya

Orhan Pamuk Nobel aldı önemli bişe, Azra Akın dünya güzeli seçildi. bi Türk güzeli. arkadaş "kanı durduran ilaç vsvs.." demiş. öle bişe olsa zaten adımız tarihe geçerdi.

SEN HALA DİLİMİZE RUMCADAN GEÇEN Bİ KELİME 1. SEÇİLDİ BU SAÇMA DEĞİL, SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ SAÇMA DİYEBİLİYORSUN !!! VALLAHİ PESS!!!!

kanı durduran ilaç zaten yapıldı arkadaşın kafasından attığı bir şey değildi....

diğer yazdıklarına da bir şey demiyorum yoruldum artık milli ezikliğinizi göstermekten....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
Toplam Hit: 4646 Toplam Mesaj: 34