En Hızlı İnternet Hangisinde?
-
firefox gardaşım ya:D bide fasterfox u kuruyonya ozaman degme:)
-
Tartışmasız opera
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
grafikte ie daha ielrde deilmi ya ben anlamadım bu grafikten :|
-----------------------------hoca grafik süreyi gösteriyo en uzun ie çünkü en uzun sürede acan ie (:
haa la bende en hızlısı sandım en yavaşmış meğersem :|nese saoalsın hojaa...
-
NETSCAPE NAVİGATOR 9
yazık ettiler 10 u çıkmayacakmış ama bence tüm zamanların tek arananıdır kendisi
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------NETSCAPE NAVİGATOR 9
yazık ettiler 10 u çıkmayacakmış ama bence tüm zamanların tek arananıdır kendisi
firefox ve netscape'in webstielerini göstermek için kullandıkları motor aynı. İkiside gecko kullanıyor, firefox 3 de gecko'nun yeni versiyonu kullanılıyor. Mozilla'nın Netscape Navigator'un kod adı olduğunu biliyor muydun? Ayrıca Mozilla Organizasyonu ilk olarak Netscape firması içinde yeni nesil internet programları üretmek için kurulduğunu daha sonra ayrı bir kuruluş olduğunu? Evet Netscape Navigator bir zamanlar devdi, 10 yıl kadar önce :\ Adamlar her alanda kaybettiler.. Çoook eskiden kullanırdım. -

-
firefox ın üstüne tanımam en baba web tarayıcıdır kendisi uyuz ie gibi donmuyo en azından
-
Mozilla Firefox derim baska bişi demem..
-
forever firefox.
-
hajılar operadan başkası yalan dolan, ben opera olmadan kullanamaz hale geldim valla ve denemeyen herkese tavsiye ederim... :) explorer'a kafam girsin... bi bku açmıyor...
Toplam Hit: 5537 Toplam Mesaj: 47