En İyi Laptop Markası
-
sony core 2 duo da aldığım performansı lg ve toshibada i3 te hatta lg i5 te alamadım. nedendir bilmiyorum... sony vaio taş gibi makine...
-
Kendi toshiba, sony ve hp deneyimimden sonra Hp yi tavsiye ediyorum toshibanın servisi uğraştırıyor makinalar orta ayarda makinalar ama pahallı, Sony şansıma mı öle gelsi bilmiyorum hiç verim alamadım i7 işlemcili idi aslında. şu anda da hp kullanıyorum ve gayet memnunum istediğim performansı yakaladım ve türkiyedeki servisinin de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Isınma sorunu oluyor diyolar ama şu ana kadar ısınma sorunuyla karşılaşmadım toshiba daha çok ısınıyordu. Ve hp donanımsal özellikleri aynı olan başka bi makinadan daha ucuz...
-
packard bell aldım menun degilim. fiyat ozellik bakımından en uygunudur ama ısınma sorunu var performansıda o kadar iyi deil.
kuzenime asus aliminyum kasa aldırdım cok guzel. kesinlikle tavsiye ederim. verdigine deger.
-
böyle saçma sorular sormayın..
-
2. Vaio laptopum i7 işlemcili olanından kullanıyorum , üzerine yarım sürahi su döküldü , özel yapısı sayesinde hiç bişey olmadı ... Vaio ayrıcalıktır .
Edit : bazen 8 - 9 saat yeğenim oyun oynuyor , zerre ısınma yok .
-
Monster ;)
-
Ucuz diye sakın Acer Alma Nedenine Gelince Adamlar Uyduruk Mal Yapıyor Git İncele Anlarsın Zaten bende bir acer laptop vardı touchpad i dandik acayip parmagındaki deriyi kavlatıyor o cinsden :D yani acer alma diğerlerini araştır bence
-
Asus ve Sony arasında kaldım..
-
kardeş ben 4-5 gün önce asus k53sv serisinden SX581R modelli laptopu aldım çok memnunum i5 2430m nvidia gt540m var senn fiyat aralığın geniş sanırım bu seni tatmin etmez ama bu seriyi öneririm sana i7 li felan modelleri de vardır mutlaka, fiyatı da uygun.toshiba bence gereksiz pahalı ancak para sorun diyorsan al için rahat olur ama sana şöyle söyleyebilirim ki asus gerçekten çok iyi ısınma derdi yok bişey yok.sony hakkında bir bilgim yok fiyatı felan nasıldır da bilemem.
-
2600'e bi macbook pro al.