En İyi Laptop Markası
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------N53SN-SZ129V N Series Asus Notebook' da karar kıldık. Umarım güzeldir..
-----------------------------
Hayırlı olsn hocam bnmkiyle bi kaç ufak tek farkı var ram bnm 4 snn 6 sanırım benim önbellek 8 snn 6 vs memnun kalacağına inandığım bir bilgisayar ama hocam www.hepsiburada.com da bi ara 1830 a kdar düşmüştü kampanya vardı keşke o zamant alsaydın :(( malum dolar + kampanya bitti -
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------N53SN-SZ129V N Series Asus Notebook' da karar kıldık. Umarım güzeldir..
Hayırlı olsn hocam bnmkiyle bi kaç ufak tek farkı var ram bnm 4 snn 6 sanırım benim önbellek 8 snn 6 vs memnun kalacağına inandığım bir bilgisayar ama hocam www.hepsiburada.com da bi ara 1830 a kdar düşmüştü kampanya vardı keşke o zamant alsaydın :(( malum dolar + kampanya bitti
-----------------------------hocam bana şu sıralar acil lazım oldu, onun için kampanyaya denk gelemedim. Hayırlısı olsun bakalım.. [Cıkacak para cüzdanda durmazmış =)]
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------EMRE955 bunu yazdı:
Hayırlı olsn hocam bnmkiyle bi kaç ufak tek farkı var ram bnm 4 snn 6 sanırım benim önbellek 8 snn 6 vs memnun kalacağına inandığım bir bilgisayar ama hocam www.hepsiburada.com da bi ara 1830 a kdar düşmüştü kampanya vardı keşke o zamant alsaydın :(( malum dolar + kampanya bitti
-----------------------------hocam bana şu sıralar acil lazım oldu, onun için kampanyaya denk gelemedim. Hayırlısı olsun bakalım.. [Cıkacak para cüzdanda durmazmış =)]
Evet hocam....kısmetten çıktımmı ... fizandan gelirmiş (Lütfen noktalı alanları doldurunuz :)))))) )