En İyi Laptop Markası
-
asus ala paran varsa sony yada elma al :)
-
dell veya vaio 2 si de tavsiyemdır bütçenı az bişe artır kardeşime vaio i7 8gb ram li bir makina almıştım yaz başında 2.650 tl ye geldı 4 gb ye kadar yükseltilebilir ekran kartı 500 gb hdd di sanırım kendıme de i5 li vaio aldım 1100 tl ye son derece memnunum ikisidne de sorun yok süper aletler dell de çok tavsiye derim performans saglamlık vs vs vs dell !!!
-
kesinlikle toshiba tavsiye etmem Fatih üniversitesinin öğrencilere verdiği laptopların %90 ı arıza yaptı. cd sürücüsi ver mouse da arızalar oluşru
-
Ben Asus kullanıyorum arkdaşların dediği gibi ekranı ve hoparlör'ün üst kısmı metal ısı sorunu güzel Kullandığım pc Asus N53S serisi her şeyi güzel performans filan ama ekranın kenarları çok hassas özel bez kullanmazsanız ince çizgiler oluyor oda hoş durmuyor onun dısında adaptörü çok büyük yolda kalırsan takoz niyetinie kullan o derece :))) ama diğer açılardan süperr
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben Asus kullanıyorum arkdaşların dediği gibi ekranı ve hoparlör'ün üst kısmı metal ısı sorunu güzel Kullandığım pc Asus N53S serisi her şeyi güzel performans filan ama ekranın kenarları çok hassas özel bez kullanmazsanız ince çizgiler oluyor oda hoş durmuyor onun dısında adaptörü çok büyük yolda kalırsan takoz niyetinie kullan o derece :))) ama diğer açılardan süperr
-----------------------------N53S kullanıyorum hocam bende Bang&Olufsen ses olayını aşmış.arkadaşlar ses sistemi nerde diye masanın altına bakıyo :D müzik seversen fena halde tavsiye ederim.
-
Ağalar neden caspere laf edersiniz ki? La bi casper pisim var... 3 senedir kullanıyorum taş gibi taş... Allah nazardan saklasın...
-
Bende Casper Kullanıyorum 2 yıldır, hic bir sorununu görmedim
-
ben asus kullanıyorum, kullanımım sırasında genelde hiç sıkıntı yaşamadım ısınma vs, ısınma sorunu olduğunda garantiye gönderdim, 3 kez gitti garantiye 3ündede 1 hafta içinde sorunlu parçalar değişmiş şekilde ( harddisk, dvdrom, fanlar değişti) geri geldi ve hiçbir ücret talep edilmedi, garanti için kapıdan alıyor kargo, kapıya getiriyor.
-
DELL
-
N53SN-SZ129V N Series Asus Notebook' da karar kıldık. Umarım güzeldir..