En İyi Üniversiteler Ve Bölümler
-
Türkiyedeki veya yurtdışındaki en iyi üniversiteler ve bölümler hangileri öğrenmek istiyorum.
benim alanım sosyal, bu alanda okuyan için en iyi üniversite ve bölüm hangisi?
olurda okuduğum bölümün mesleğini yaparım belki.
boşu boşuna dandik bi bölüme gitmeyeyim.
bide çevre yapabileceğim bi üniversite ve bölüm olması lazım.
öküzlerin olduğu üniversiteye gitmeyeyim.
yurtdışı yurtiçi farketmez.
en doğru tercihi yapmam lazım.
gözlemleyenleriniz vardır muhakkak.
bi yardımcı olun beyler. -
bende bilen varsa mekatronik müh. yakında başka ünilerde açılacakmı diye merak ediyorum 1-2 seneye kadar, hazır böyle konu varken sorayım
-
bilgisayar mühendisliği ve 2 yıllık bilgisayar programcılığı nerelerde en iyi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------boğaziçi, bilkent, odtü, itü.
-
SivilPadisah bunu yazdı:
bende bilen varsa mekatronik müh. yakında başka ünilerde açılacakmı diye merak ediyorum 1-2 seneye kadar, hazır böyle konu varken sorayım
-----------------------------mkü ye açılacak bölüm başkanı ile görüştüm bölüm açılmış şartlar elverirse bu sene öğrenci alacaklarmış.Kimseye söylemeyin ben yazacam hiç umudum yok ama:D geçen sene açılan kayseri 330 elazığ 320 puanla kapadı burada aşağı yukarı o seviyede olur:S onun için aman kimse duymasın kötüleyin mekatroniği:D zaten gelecek yok boş bölüm okuması zor hiç kız yok gidenler gay oluyor fln:D:D
-
husnuweb bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ege?
-
Prometheus bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ege 2 yıllığa sakın! gelme.boğaziçi odtü kazan mutlu yaşa.
-
Prometheus bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ege 2 yıllıkta arkadaş var.. o da mutlu değil :D
-
İtü mezunu elektronik haberleşme bitirmiş adam var bilmem kaç senelik.GSM Bilişim ağları ve veri haberleşmesi gibi derslere giriyor.HALA daha projektörün kablosunu laptopa dogru takamıyor! hala daha bilgisayarda masaüstü diyince şaşırıyor! hala daha mikroişlemci bilgisayar yazılım v.b gibi şeyler BİLMİYOR! Sınav kağıtlarını yanlış okuyor!
Kafanız varsa özel okulda okuyun yada Odtü itü yıldız teknik gibi yerlere gidin!
1.sınıf olup hala daha 0.1X10 000 yapamayan üniversite oğrencisi var! cafe önünde bahçede birbirine pandik atan var!
marmara mekatronikte arkadaşım var okul projeleri için istedigi kadar masrafa izin veriyor karşılıyor.Koç matematikte arkadaşım var okul antakyaya geziye götürdü hertürlü gezdirdi yedirdi hertürlü aktivitesi var en basit bi etkinlik oldugunda arkasında koç ve diğer büyük sponsorlar var.
-

-
Nitrous bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------mkü ye açılacak bölüm başkanı ile görüştüm bölüm açılmış şartlar elverirse bu sene öğrenci alacaklarmış.Kimseye söylemeyin ben yazacam hiç umudum yok ama:D geçen sene açılan kayseri 330 elazığ 320 puanla kapadı burada aşağı yukarı o seviyede olur:S onun için aman kimse duymasın kötüleyin mekatroniği:D zaten gelecek yok boş bölüm okuması zor hiç kız yok gidenler gay oluyor fln:D:D
-----------------------------Hadi ya ben şuy anda mekatronik okuyorum ve kız var gayde değilim yalancı seni :) ;)