folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi Üniversiteler Ve Bölümler

En İyi Üniversiteler Ve Bölümler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yıldız endüstri müh. aaaah ahhhh ( derinden )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yıldız teknik çok iyi değilmiş arkadaşlar, öyle diyor endüstri müh. okuyan biri(başka ünide okuyor ama ytü de değil) öğretmen sıkıntısı bile oluyormuş ist. diye rağbet oluyor diyor

bilmiyorum ben yanlış doğru

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

güzide anadolumun üniversitelerinin birinde makina müh. okusam diye düşünüorum bende

kgd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:
    -----------------------------

bu üniversite ortamı nasıldır onuda bilen biri yazarsa iyi olur.

lisedeki gibi mi mesela sınav olayları nasıl?

bunlarda önemli.

sınaw sayıları dönem başına 2 yıllıklar için 2 vize bi final yapılıyor bizim okulda..ama genelde 4 yılıklar için ve çoğu 2 yıllıklar için bir vize bir final..ve öle lisedeki gibi eften püften her boku sormazlar..üniverstede..sınawlar eğer sözel bir bölümse yine bizim bölüm için söylüyorum...3  bilemedn 4 soru..ortam liseden farklıdır..popusu boklu çocuklar aptal espiriler havada uçuşmaz kendini bilen insanlar vardır..yaşı başı oturmuşundan fırlmasına kadar her çeşittir ama çoğu lise çocukluğunu atlatmıştır..(salak olablr ama lise kadar değildir..) üniverste bambaşkadır üniverste HARİKADIR..diyenlerin ben bi tarafına diyeceiğim..benim üni hayatım lise kadar matrak geçmedi..üni hayatım bok ötesi geçtii..ve son senemdeym..Allah kahretmesnki lise de 5 yıl kalsaydm dedim..her neyse..kurtuldum bnm için bundan sonraki hayat öenmliydi...

adımı google 'da  emre yazıldığında ilk benim adım ve soyadım çıkmadan bana durmak haram oldu...

hee benim bölüm ne mi ?

HALKLA İLŞKİLER VE REKLAMCILIK...      size bu bölümü şiddetle tavsiye ederim.. ;) geçmesi dersleri ve yükselmesi kolaydır..

şimdi lisedeki öğrenciler..kafayı  KODLARLA bozmuş olanlar  asp shfg I i o prs c++ s++ abc- böle şeylerden hiç anlamam zaten çoğunuda yanlş yazdım :))

bunlarla uraşmayan ama kafasında ben bi boklar yapmalıyım yaratıcıyım diyen varsa..bu bölümü gözü kapalı yazssın..bu bölümü seçmk istiyenlerle özel olrk konşablr nasıl birşey olduunu anlatablirm..yalnızz::ikna kabiliyetim yüksektr sizi bu bölüme aldırırım.. :))  saygılar..

yorgun senarist .]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

Arkadaşın konu piç olmuş biraz ama ben de soruyum bari. Ege Üniversitesinde okuyan, orayı duyan, bilen gören var mıdır, nasıl bir üniversite eğitimi, ortamı vs. :)

ortam mı arıyorsun doğru yerdesin. (ege üniversitesi) belki türkiyedeki en iyi ''üniversite ortamı'' nın oldugu üniversitedir.ben egede okumuyorum yanlıs anlama objektifim yani :D

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

mühendislikleri teknik ünilerde okumanız her zaman yararınıza olacaktır.

mühendis aranıyor (itü odtü ytü) şeklinde ilanlar bile var.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Yüzüncü Yıl Üniversitesi genel olarak bütün alanlarda ilklerde yer almaktadır.Bütün bölümlerini tercih edebilirsiniz :D Burnunuzun olmayan olanaklarıyla nasıl sürtüldüğünü görün,gerçek hayatı yaşayın,hangi taraftan olursanız olun milliyetçiliğinizin faşizme dönüşmesi an meselesidir :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aysin turkiyede okumadim ama eskisehirdeki universitelere iyi diyorlar, ilgini cekerse oralarada bak.

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 4857 Toplam Mesaj: 30