En İyi Üniversiteler Ve Bölümler
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Nitrous bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
bende bilen varsa mekatronik müh. yakında başka ünilerde açılacakmı diye merak ediyorum 1-2 seneye kadar, hazır böyle konu varken sorayım
-----------------------------mkü ye açılacak bölüm başkanı ile görüştüm bölüm açılmış şartlar elverirse bu sene öğrenci alacaklarmış.Kimseye söylemeyin ben yazacam hiç umudum yok ama:D geçen sene açılan kayseri 330 elazığ 320 puanla kapadı burada aşağı yukarı o seviyede olur:S onun için aman kimse duymasın kötüleyin mekatroniği:D zaten gelecek yok boş bölüm okuması zor hiç kız yok gidenler gay oluyor fln:D:D
-----------------------------Hadi ya ben şuy anda mekatronik okuyorum ve kız var gayde değilim yalancı seni :) ;)
-----------------------------say'dan mı giriliyor ?
-
Evet tabiki sayısaldan.Fakat ben Türkiyede okumuyorum.
-
Arkadaşın konu piç olmuş biraz ama ben de soruyum bari. Ege Üniversitesinde okuyan, orayı duyan, bilen gören var mıdır, nasıl bir üniversite eğitimi, ortamı vs. :)
-
antalya diye akdeniz üni'ye de gelme sakın özellikle 2 yıllığa
-

-
üni yi bilmem ama lojistik güzel bölümdür.
-
hocam yurtdısını bilmemde bogaziçi veya odtü den olsa yeterdi valla.
-
c0der bunu yazdı:
bu üniversite ortamı nasıldır onuda bilen biri yazarsa iyi olur.
lisedeki gibi mi mesela sınav olayları nasıl?
bunlarda önemli.
-----------------------------yeri gelir cok kraldir yeri gelir cok boktandir ama kraldir yasamak lazim(= lisedeki gibi degil tabi orda daha rahatsin bide lise gibi ayni cevreden insanlar yok orda memleketin her yerinden cesit cesit insanlar var.. sinavlara gelirsek bana gore semsiye hesabi :D bizde sinavlara yuksek lisanstaki elemanlar girio onlari kafalarsan muhabbetini fln kurarsan sinavlarda cok yardimci olurlar sana hatta cikacak sorulari bilem soledikleri oluyor ama bnm gibi yinede kalabiliyosun dersten o ayri:D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Arkadaşın konu piç olmuş biraz ama ben de soruyum bari. Ege Üniversitesinde okuyan, orayı duyan, bilen gören var mıdır, nasıl bir üniversite eğitimi, ortamı vs. :)
-----------------------------ege de okunmaz ya tabi benim görüşüm teknik bir bölüm istiyorsan kesinlikle itu derim :))
-
walla en iyi bölüme bişi diyemiicem en iyi bölüm en sevdiğin yapabiliceğn bölmdür
üniv e gelnce bn esk de anadolu da okuorm memnunum zaten esk liyim anadolu yu tavsşye ederim :D:D