En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?
-
Firefox ve Yandex Browser kullanıyorum Firefox tıkladıktan iki saat sonra açılması yüzünden siktir ettim.Şuan yandex'i son sürüme güncelledim.Reklam engelleme, dolandırıcılık uyarısı gibi yeni özellikler gelmiş.Siz hangisini kullanıyorsunuz ?
-
kromdan başka tarayıcıya gerek yok.
amma siktirboktan bazı devlet siteleri için mecbur ie nin o çirkin yüzünü görmek zorunda kalıyorum.
-
Bide bunu dene.
Firefox Nightly
-
Yandex akar bence
-
Adguard diye bir eklenti var yandex'te.Herkese tavsiye ederim.Reklam engelliyor ve ad-block'tan daha seri.Zira ad-block ilk açılışta vs çok bekletiyor.Tüm tarayıcılara kurulabiliyor sanırım.
-
chrome candır hacı.
yandex browser'da zaten chrome tabanlı..
Opera ve firefox desen mına koyuyo sistemin.
Virüs olsa ancak bu kadar kasar mk o derece..
-
beş parmağın hepsi bir değil hepsinin ayrı mağfiretleri vardır
choreme en hızlı açılandır. yazı fontu bütün tarayıcılara göre en küçüktür. çok fazla müdahele ettirmez kendine. renk kartelası vardır.eklenti olarak
*
mozilla sayfa arası gezimlerde iyidir. eklentisi çoktur. kendine ait ftp programı bile var. video indirme eklentisi var
*
internet explorer tam bir baş belasıdır. az küfrettirmez kendine. herkesin kullandığı çoğu kodu geç eklediğinden tasarımlcılar için kabus. ama avrupa olsun dünyada ne hikmetse çok geniş bir kitle tarafından kullanıldığından göz ardı edemiyorsun.
*
opera fena değil ama çok kullanışlı değildir. diyelimki 5 sayfa açık birden elektirk gitti. yada pat kapadın. bir sonraki açılımda orada sayfalar otomatik açılıyor. aşağıda büyük küçük mercek olduğundan istediğin sayfayı manuel olarak büyültüp küçültürsün
*
safari apple ait bir tarayıcı o yüzden tasarımı kayarak yapmışlar şahsen arayüzünü seviyorum ama windows yüklü olan yerde çok yavaş ve sorunlu oluyor.
*
yandex şimdiye kadarki bütün tarayıcılardan en değişik olanı.
maalesef birşey ararken bulmak o kadar kolay değil. araştırma safhasından kullanıyorum. ama 2 güzel özelliği var
sitelerin solda listesine bakarken bir videoyu siteye girmeden çalıştırabiliyorsun. onu izlerken yanda arama yapmaya devam ediyorsun.
gerçi son kullandığımda bu olmadı..
2. özellik bir siteyi beğendin. sık kullanılan olarak işaretledin. yeni sayfa açmadan yukarıdaki bir yere tıklıyor tüm liste yanda. çok kullanışlı.
deniz manzarası koydum. her google açtığımda deniz görüyorum.
göresel aramda filtresi var.
** bence hepsini yükle . her özell
ik için birini kullanmozillada geziyorum
yandexde mzük dinliyorum
choremede açılmayan videoları bakıyorum
diğerleri sadece tasarım nasıl görünüyor diye
futurist tarafından 23/Şub/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
chrome en hızlısı denebilir.fakat video izlerken takılma yapıyor bazı pclerde.
format atmadan önce takılma yokta bende şu anda var.nette söylenilen yöntemleri denesemde geçmedi
-
benchmark sonuçlarına bakmadan kafanıza göre yazıonuz amk
hepsi farklı işletim sistemlerinde farklı sonuçlar veriyor
birsürü performans kategorisi var herbirinin farklı yeteneği var
firefox a bok atmayın linuxta canavar gibi

-
chrome iyi ama ram olayında çok kötü yav.
bi süre açık kaldıktan sonra hayvani bi kasıntı yapıyor.
-
firefox ve chrome tarayıcılara alternatif olarak maxthon tarayıcıyı deneyebilirsin..