folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?

En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Firefox ve Yandex Browser kullanıyorum Firefox tıkladıktan iki saat sonra açılması yüzünden siktir ettim.Şuan yandex'i son sürüme güncelledim.Reklam engelleme, dolandırıcılık uyarısı gibi yeni özellikler gelmiş.Siz hangisini kullanıyorsunuz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kromdan başka tarayıcıya gerek yok.

amma siktirboktan bazı devlet siteleri için mecbur ie nin o çirkin yüzünü görmek zorunda kalıyorum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bide bunu dene.

Firefox Nightly

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Yandex akar bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adguard diye bir eklenti var yandex'te.Herkese tavsiye ederim.Reklam engelliyor ve ad-block'tan daha seri.Zira ad-block ilk açılışta vs çok bekletiyor.Tüm tarayıcılara kurulabiliyor sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

chrome candır hacı.

yandex browser'da zaten chrome tabanlı..

Opera ve firefox desen mına koyuyo sistemin.

Virüs olsa ancak bu kadar kasar mk o derece..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

beş parmağın hepsi bir değil hepsinin ayrı mağfiretleri vardır

choreme en hızlı açılandır. yazı fontu bütün tarayıcılara göre en küçüktür. çok fazla müdahele ettirmez kendine. renk kartelası vardır.eklenti olarak

*

mozilla sayfa arası gezimlerde iyidir. eklentisi çoktur. kendine ait ftp programı bile var. video indirme eklentisi var

*

internet explorer tam bir baş belasıdır. az küfrettirmez kendine. herkesin kullandığı çoğu kodu geç eklediğinden tasarımlcılar için kabus. ama avrupa olsun dünyada ne hikmetse çok geniş bir kitle tarafından kullanıldığından göz ardı edemiyorsun.

*

opera fena değil ama çok kullanışlı değildir. diyelimki 5 sayfa açık birden elektirk gitti. yada pat kapadın. bir sonraki açılımda orada sayfalar otomatik açılıyor. aşağıda büyük küçük mercek olduğundan istediğin sayfayı manuel olarak büyültüp küçültürsün

*

safari apple ait bir tarayıcı o yüzden tasarımı kayarak yapmışlar şahsen arayüzünü seviyorum ama windows yüklü olan yerde çok yavaş ve sorunlu oluyor.

*

yandex şimdiye kadarki bütün tarayıcılardan en değişik olanı.

maalesef birşey ararken bulmak o kadar kolay değil. araştırma safhasından kullanıyorum. ama 2 güzel özelliği var

sitelerin solda listesine bakarken bir videoyu siteye girmeden çalıştırabiliyorsun. onu izlerken yanda arama yapmaya devam ediyorsun.

gerçi son kullandığımda bu olmadı..

2. özellik bir siteyi beğendin. sık kullanılan olarak işaretledin. yeni sayfa açmadan yukarıdaki bir yere tıklıyor tüm liste yanda. çok kullanışlı.

deniz manzarası koydum. her google açtığımda deniz görüyorum.

göresel aramda filtresi var.

** bence hepsini yükle . her özell
    ik için birini kullan

mozillada geziyorum

yandexde mzük dinliyorum

choremede açılmayan videoları bakıyorum

diğerleri sadece tasarım nasıl görünüyor diye

futurist tarafından 23/Şub/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

chrome en hızlısı denebilir.fakat video izlerken takılma yapıyor bazı pclerde.

format atmadan önce takılma yokta bende şu anda var.nette söylenilen yöntemleri denesemde geçmedi

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

benchmark sonuçlarına bakmadan kafanıza göre yazıonuz amk

hepsi farklı işletim sistemlerinde farklı sonuçlar veriyor

birsürü performans kategorisi var herbirinin farklı yeteneği var

firefox a bok atmayın linuxta canavar gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

chrome iyi ama ram olayında çok kötü yav.

bi süre açık kaldıktan sonra hayvani bi kasıntı yapıyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

firefox ve chrome tarayıcılara alternatif olarak maxthon tarayıcıyı deneyebilirsin..

Toplam Hit: 5861 Toplam Mesaj: 43