En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?
-
futurist bunu yazdı
beş parmağın hepsi bir değil hepsinin ayrı mağfiretleri vardır
choreme en hızlı açılandır. yazı fontu bütün tarayıcılara göre en küçüktür. çok fazla müdahele ettirmez kendine. renk kartelası vardır.eklenti olarak
*
mozilla sayfa arası gezimlerde iyidir. eklentisi çoktur. kendine ait ftp programı bile var. video indirme eklentisi var
*
internet explorer tam bir baş belasıdır. az küfrettirmez kendine. herkesin kullandığı çoğu kodu geç eklediğinden tasarımlcılar için kabus. ama avrupa olsun dünyada ne hikmetse çok geniş bir kitle tarafından kullanıldığından göz ardı edemiyorsun.
*
opera fena değil ama çok kullanışlı değildir. diyelimki 5 sayfa açık birden elektirk gitti. yada pat kapadın. bir sonraki açılımda orada sayfalar otomatik açılıyor. aşağıda büyük küçük mercek olduğundan istediğin sayfayı manuel olarak büyültüp küçültürsün
*
safari apple ait bir tarayıcı o yüzden tasarımı kayarak yapmışlar şahsen arayüzünü seviyorum ama windows yüklü olan yerde çok yavaş ve sorunlu oluyor.
*
yandex şimdiye kadarki bütün tarayıcılardan en değişik olanı.
maalesef birşey ararken bulmak o kadar kolay değil. araştırma safhasından kullanıyorum. ama 2 güzel özelliği var
sitelerin solda listesine bakarken bir videoyu siteye girmeden çalıştırabiliyorsun. onu izlerken yanda arama yapmaya devam ediyorsun.
gerçi son kullandığımda bu olmadı..
2. özellik bir siteyi beğendin. sık kullanılan olarak işaretledin. yeni sayfa açmadan yukarıdaki bir yere tıklıyor tüm liste yanda. çok kullanışlı.
deniz manzarası koydum. her google açtığımda deniz görüyorum.
göresel aramda filtresi var.
** bence hepsini yükle . her özell
ik için birini kullanmozillada geziyorum
yandexde mzük dinliyorum
choremede açılmayan videoları bakıyorum
diğerleri sadece tasarım nasıl görünüyor diye
sana helal olsun müride madalyayı hakediyorsun. ;)
-
yandex
-
Nerde o eski operacılar :/
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
eski opera mı kaldı be hocam
-
anarsistherif bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
eski opera mı kaldı be hocam
güzelim operayı mındar ettiler , arada sırada kurayım diyorum bakıorum cıks daha kötü.
-
Yıllarca Firefox kullandım. Fakat 1 yıla yakın süredir kesintisiz Chrome kullanıyorum. Özellikle kullanıcı senkronizasyonu işimi çok kolaylaştırıyor. Tek tıkla istediğim yerde sekmelerim, yer imlerim, eklentilerim, chrome ayarlarım geliyor. Sanırım bunu Firefox'ta yapmak niyetindeymiş. Paranoya derecesinde izlendiğini düşünen, Google takibinde olmayayım, her şeyime karışmasınlar diyenlerin işine gelmeyebilir. Ama bu eklentilerin dışında hız bakımından da Chrome'u iyi buluyorum.
-
mozilla memory Fox eklentisini kur aktif et tamamdır
-
Arkadaşlar chrome kullanıcsıyım, Konuyu görünce güncellemek istedim. Alternatif en iyi size göre hangisidir ? Değişim zamanım geldi sanırım.
-
Defultda Firefox, bazen acil VPN için opera.
Chrome var ama bazı nedenlerden dolayı (Google) kullanmıyorum.
-
cukurova bunu yazdı
Defultda Firefox, bazen acil VPN için opera.
Chrome var ama bazı nedenlerden dolayı (Google) kullanmıyorum.
https://github.com/Eloston/ungoogled-chromium