En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?
-
essan bunu yazdı
firefox ve chrome tarayıcılara alternatif olarak maxthon tarayıcıyı deneyebilirsin..
maxthon mobil değil mi?
-
Alışkanlık meselesi yaklaşık 7-8 senedir mozilla kullanıyordum bi ara adobe flash çökme raporu geliyordu rahat rahat dolaşamıyodum nette ne yaptımsa çözemedim chrome ya geçtim pek sarmadı şimdi yine aynen mozilla devam :)
-
yandex browser fenerbahçe indirdim hem kulübe katkı olsun hemde gayet hızlı
-
Pc de chrome ve firefox nightly candır
-
LynXMaSTeR bunu yazdıessan bunu yazdı
firefox ve chrome tarayıcılara alternatif olarak maxthon tarayıcıyı deneyebilirsin..
maxthon mobil değil mi?
hayır hocam.. http://www.maxthon.com/
essan tarafından 24/Şub/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
geçen sene falan sorsaydınız bu soruyu opera derdim.
ancak artık opera chromium tabanlı oldu ve kendini bitirdi.
sanıyorum ki 2-3 yıl sonra opera ya satılır ya da radikal bi değişiklik yapar veya kendini fesheder falan. devam edemez böyle yani.
chrome kullanıyorum, eğer bilgisayarınız iyiyse herhangi bir sıkıntı yaratmaz.
bilgisayarınız eski-orta seviye bişeyse opera'nın eski sürümlerini kurabilirsiniz. 12. sürüm son presto sürümü.
-
opusdei bunu yazdı
Pc de chrome ve firefox nightly candır
Firefox Nightly artık benim de favori tarayıcım :D
Chrome da arkaplanda çalışan 50.000 kb lık bir sürü işlem varken bunda ne kadar sekme açarsan aç tek ve 150.000-250.000 kb aralığında arkaplanda çalışan işlem oluyor ve pc de gayet rahat çalışıyor. -
FByandex akar hacııııı
-
futurist bunu yazdı
beş parmağın hepsi bir değil hepsinin ayrı mağfiretleri vardır
choreme en hızlı açılandır. yazı fontu bütün tarayıcılara göre en küçüktür. çok fazla müdahele ettirmez kendine. renk kartelası vardır.eklenti olarak
*
mozilla sayfa arası gezimlerde iyidir. eklentisi çoktur. kendine ait ftp programı bile var. video indirme eklentisi var
*
internet explorer tam bir baş belasıdır. az küfrettirmez kendine. herkesin kullandığı çoğu kodu geç eklediğinden tasarımlcılar için kabus. ama avrupa olsun dünyada ne hikmetse çok geniş bir kitle tarafından kullanıldığından göz ardı edemiyorsun.
*
opera fena değil ama çok kullanışlı değildir. diyelimki 5 sayfa açık birden elektirk gitti. yada pat kapadın. bir sonraki açılımda orada sayfalar otomatik açılıyor. aşağıda büyük küçük mercek olduğundan istediğin sayfayı manuel olarak büyültüp küçültürsün
*
safari apple ait bir tarayıcı o yüzden tasarımı kayarak yapmışlar şahsen arayüzünü seviyorum ama windows yüklü olan yerde çok yavaş ve sorunlu oluyor.
*
yandex şimdiye kadarki bütün tarayıcılardan en değişik olanı.
maalesef birşey ararken bulmak o kadar kolay değil. araştırma safhasından kullanıyorum. ama 2 güzel özelliği var
sitelerin solda listesine bakarken bir videoyu siteye girmeden çalıştırabiliyorsun. onu izlerken yanda arama yapmaya devam ediyorsun.
gerçi son kullandığımda bu olmadı..
2. özellik bir siteyi beğendin. sık kullanılan olarak işaretledin. yeni sayfa açmadan yukarıdaki bir yere tıklıyor tüm liste yanda. çok kullanışlı.
deniz manzarası koydum. her google açtığımda deniz görüyorum.
göresel aramda filtresi var.
** bence hepsini yükle . her özell
ik için birini kullanmozillada geziyorum
yandexde mzük dinliyorum
choremede açılmayan videoları bakıyorum
diğerleri sadece tasarım nasıl görünüyor diye
Maşallah hemen hemen tüm konularda yorumunuz var.
Uzun uzun yazıyorsunuz dikkatimi çekti.
-
essan bunu yazdı
hertürlü tarayıcıyı denedim ama son 2 3 aydır maxhton kullanıyorum gayet memnunum herkesede öneririm.