En İyi Yatırım Hangisi Sizce
-
elimize geçen 3-5 kurui para var işte [yalan attığımı sanmayın gerçekten 3-5 kuruş :)]
diyorum böyle olmuyor bugünün yarınıda var biraz biriktirmiştim baktım ki böle de olmuyor para hep aynı para o kadar zaman olmuş :) şimdi diyorumki sizce dolar mı euro mu altın mı yoksa bankada faiz filan mı şimdi bu banka işinden hiç anlamam yok fon du filandı biraz anlatırsanız o nasıl oluyor ve en iyi yatırım nedir biraz fikirlerinizi alayım
(aslında benzin almak lazım 3 günde bir zam geliyor)
-
altın al ağustos sonunda bozdur şuan düşükken al bana dua edeceksin
-
hocam 3 - 5 kuruşla fon faiz işine girilmez :)
dewlet tahvili al diyecem yine yetmez :|
sen altın almaya bak cumhuriyet altını al güzelinden :)
ayrıca yengemiz skandal'a da burdan bi kez daha tşklerimi sunarım böreklerin tadı hala damağımda şahsen süperdi :)
çok manyak sewap işlediniz o gün :)
-
afiyet olsun ya ne mutlu bize sevap işledik :)
-
naparsan yap faizden uzakdur o para sana yar olmaz yoksa
senin paranla baskasının yuvası yıkılıyo bence uzak dur faizden dostum az ama bereketli olsun cok ama bereketsiz olan paradan daha fazla fayda sağlar ben bunu cok kişide gördüm
-
Ticaret yap Bişeyler al sat, yada Uraşamam dersen Altın evet Mantıklıdır Altıın.
-
altın al
-
en iyi yatırım kendine yatırmdır :)
-
Son dönemde YTL de kalmayı uygun buluyorum ben...Faize yatıracaksın diğer risklerden sıyrılacaksın.Döviz yapsan bu aralar ne olacağı belli olmuyo,sürekli aklına takılır düştümü çıktımı diye.
-
Hoca neye yatırırsan yatır, kaybetme ihtimalin var. İyice araştır burada sadece yüzeysel bilgiler alabilirsin.
Bu arada o getirdiğiniz yiyecekler için sağolun. Dayı ve kaptanın pişirdiği tavuğa kalsaydım aç kalacakdım :|
-
En iyi Yatırımı sölüyorum..
En yakın AKP MErkezine gidip Gençlik kollarına üye oluyorsunuz. 3 hafta bir zaman içinde sürekli her toplantıya aktiviteye katılıyorsunuz daha sonra ise Bir toplantıda işsiz olduğunuzu sölüyorsunuz Ve ( TORPİL Yolu ile ) Bir belediyeye Masa başına geçiyorsunuz. Masa başı işi olmasada olur :) Artık İSKİ olur Tedaş olur karayolları Olur V.s Gibi Sonra Maaş + SSK + Yemek + Rüşvet Ve zengin oluyorsunuz :)
Rüşvet alırsanız Zengin olursunuz almazsanız Memur maaşı ile emekli olusunuz..
Bu gün bir konu açmıştım: O bir memur. Ama Mal Varlığını Duyunca İnanamayacaksınız.. aha böle bişi olur :)