folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder En Kararlı Ve Stabil Linux İşletim Sistemi 2016

En Kararlı Ve Stabil Linux İşletim Sistemi 2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

abi kolay stabil kararlı  debiandan baska ne var allah aşkına ne biçim cevaplar veriyorsunuz adama 

ubuntu mint kararlı ve stabilmi ? 

redhat arc nedir yeni başlayan kullanabilirmi ? 

kardeşim linux u debian ile lubuntu ve xubuntu ile öğrenmeye başla ondan sonra mint  debian edition ile devam edersin

ne günlere kaldık. oldu olacak adama opensuse ile kendi işletim sisetemini derletin ? 

sakin ol champ, neden celallendin ki bu kadar.

soruyu soran "yeni baslayan birisi icin hangisi daha iyidir ?" diye sormamıs, en kararlı ve stabil linux isletim sistemi demis.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

abi kolay stabil kararlı  debiandan baska ne var allah aşkına ne biçim cevaplar veriyorsunuz adama 

kardeşim linux u debian ile lubuntu ve xubuntu ile öğrenmeye başla ondan sonra mint  debian edition ile devam edersin

ne günlere kaldık. oldu olacak adama opensuse ile kendi işletim sisetemini derletin ? 

sakin ol champ, neden celallendin ki bu kadar.

soruyu soran "yeni baslayan birisi icin hangisi daha iyidir ?" diye sormamıs, en kararlı ve stabil linux isletim sistemi demis.

hocam adamın son açtiği konu win8 booth şimdide linux wifi probleminden bahsetmiş ilgi alanları boş adam olarak yazıyor

bunlara baktıgımda bu işlere yeni girişmiş birini görüyorum

diğer arkadaşlar veya forumun çogu sen ve daft gibi linux uzmanı degil sertifikalı da değil :) başarılarının devamını dileriz tabi o ayrı. 

şimdi kedimi onun yerine koydum ubuntuyu bilyorum minti biliyorum arch ı bliyorum redhatı centos u biliyorum alayı en son önerilecek sürümler ve herkezinbunları önermesi bana garip geldi..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

elementary os 2 yıldır kullanıyorum memnunum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle tesekkür ederim fakat linux uzmanı degilim, seni temin ederim bu forumda da 1 kisi bile linux uzmanı degil. türkiye'de de gercekten isi bilen sayısı 10-15'i gecmez.

eskisi kadar sıkı takip etmiyorum forumu, evet ilk mesajdan arkadasın yeni olduguna dair bir cıkarım yapılabilir ama ben sorunun cekirdek kısmına yanıt vermek istedim, yoksa biliyorum birilerinin acemi tavsiyesi verebilecegini :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu dışı olacakta linux sürümlerine steam kurup knight payday csgo gibi oyunları mümkün mü ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

konu dışı olacakta linux sürümlerine steam kurup knight payday csgo gibi oyunları mümkün mü ?

Eğer oyunda Linux desteği varsa oynarsın. SteamOs/Linux yazıyorsa ya da penguen simgesi varsa oyunda oynarsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

arch öneren olmadı ki iyi okumamışsın sanırım, manjaro önerildi oda gayet son kullanıcı dostu bir dağıtım

BlackApple tarafından 28/Şub/16 16:23 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Eğer oyunda Linux desteği varsa oynarsın. SteamOs/Linux yazıyorsa ya da penguen simgesi varsa oyunda oynarsın.

hocam sorması ayıp onu nasıl anlayacağım ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sanırım linuxteki sorun windows rahatlığının olmaması. yani insanlar kurayım işimi göreyim istiyor. youtubea girince flash problemi çıkması bile insanın canını sıkıyor. ubuntunun 5-6 yıl önceki hallerini mumla arıyorum. eski bilgisayarları performans canavarına dönüştürürdü. bunu yaparken compiz sayesinde estetik leveli atlatırdı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

oyunun linux desteğinin yanısıra bilgisayarında ekran kartı driverleri da uyumlu olması gerek

Toplam Hit: 6347 Toplam Mesaj: 35
linux en iyi stabil en kararlı