En Kararlı Ve Stabil Linux İşletim Sistemi 2016
-
PanxeR bunu yazdı
abi kolay stabil kararlı debiandan baska ne var allah aşkına ne biçim cevaplar veriyorsunuz adama
ubuntu mint kararlı ve stabilmi ?
redhat arc nedir yeni başlayan kullanabilirmi ?
kardeşim linux u debian ile lubuntu ve xubuntu ile öğrenmeye başla ondan sonra mint debian edition ile devam edersin
ne günlere kaldık. oldu olacak adama opensuse ile kendi işletim sisetemini derletin ?
sakin ol champ, neden celallendin ki bu kadar.
soruyu soran "yeni baslayan birisi icin hangisi daha iyidir ?" diye sormamıs, en kararlı ve stabil linux isletim sistemi demis.
-
Andrei bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
abi kolay stabil kararlı debiandan baska ne var allah aşkına ne biçim cevaplar veriyorsunuz adama
kardeşim linux u debian ile lubuntu ve xubuntu ile öğrenmeye başla ondan sonra mint debian edition ile devam edersin
ne günlere kaldık. oldu olacak adama opensuse ile kendi işletim sisetemini derletin ?
sakin ol champ, neden celallendin ki bu kadar.
soruyu soran "yeni baslayan birisi icin hangisi daha iyidir ?" diye sormamıs, en kararlı ve stabil linux isletim sistemi demis.
hocam adamın son açtiği konu win8 booth şimdide linux wifi probleminden bahsetmiş ilgi alanları boş adam olarak yazıyor
bunlara baktıgımda bu işlere yeni girişmiş birini görüyorum
diğer arkadaşlar veya forumun çogu sen ve daft gibi linux uzmanı degil sertifikalı da değil :) başarılarının devamını dileriz tabi o ayrı.
şimdi kedimi onun yerine koydum ubuntuyu bilyorum minti biliyorum arch ı bliyorum redhatı centos u biliyorum alayı en son önerilecek sürümler ve herkezinbunları önermesi bana garip geldi..
-
elementary os 2 yıldır kullanıyorum memnunum.
-
öncelikle tesekkür ederim fakat linux uzmanı degilim, seni temin ederim bu forumda da 1 kisi bile linux uzmanı degil. türkiye'de de gercekten isi bilen sayısı 10-15'i gecmez.
eskisi kadar sıkı takip etmiyorum forumu, evet ilk mesajdan arkadasın yeni olduguna dair bir cıkarım yapılabilir ama ben sorunun cekirdek kısmına yanıt vermek istedim, yoksa biliyorum birilerinin acemi tavsiyesi verebilecegini :)
-
konu dışı olacakta linux sürümlerine steam kurup knight payday csgo gibi oyunları mümkün mü ?
-
RimPalace bunu yazdı
konu dışı olacakta linux sürümlerine steam kurup knight payday csgo gibi oyunları mümkün mü ?
Eğer oyunda Linux desteği varsa oynarsın. SteamOs/Linux yazıyorsa ya da penguen simgesi varsa oyunda oynarsın.
-
PanxeR bunu yazdı
arch öneren olmadı ki iyi okumamışsın sanırım, manjaro önerildi oda gayet son kullanıcı dostu bir dağıtım
BlackApple tarafından 28/Şub/16 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
SkynetX bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Eğer oyunda Linux desteği varsa oynarsın. SteamOs/Linux yazıyorsa ya da penguen simgesi varsa oyunda oynarsın.
hocam sorması ayıp onu nasıl anlayacağım ?
-
sanırım linuxteki sorun windows rahatlığının olmaması. yani insanlar kurayım işimi göreyim istiyor. youtubea girince flash problemi çıkması bile insanın canını sıkıyor. ubuntunun 5-6 yıl önceki hallerini mumla arıyorum. eski bilgisayarları performans canavarına dönüştürürdü. bunu yaparken compiz sayesinde estetik leveli atlatırdı.
-