folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder En Kararlı Ve Stabil Linux İşletim Sistemi 2016

En Kararlı Ve Stabil Linux İşletim Sistemi 2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

konu dışı olacakta linux sürümlerine steam kurup knight payday csgo gibi oyunları mümkün mü ?

Eğer oyunda Linux desteği varsa oynarsın. SteamOs/Linux yazıyorsa ya da penguen simgesi varsa oyunda oynarsın.

hocam sorması ayıp onu nasıl anlayacağım ?

Steam mağazada oyunun sayfasına bak Windows, Mac, Linux simgelerini görürsün.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeri değil gibi de aslında yeri :d 

cloud makinaya arayüz kurulabiliyor mu, console' dan işlem yapmaktan canım çıkıyor :d

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

Şimdi ben Windows'un yanına ubuntu kurmak istiyorum.. Amacım Linux geçmek ama hemen değil öyle arada kurcalamak için.. Neyse.. Ubuntu için ne kadar boş alan kullanayım başlangıç için? Disk yönetiminden mi boş alan oluşturayım yoksa ubuntuyu kurarken windowsun yanına kur dediğimizde kolay bir şekilde halledebilir miyim? Diyelim disk yönetimini kullanmam daha mantıklı D'de boş alan fazla kalmadı ama C'de yeterince alan mevcut C'den alan oluşturmak istesem sistem dosyalarında herhangi bir sorun oluşur mu?

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

elementary os 2 yıldır kullanıyorum memnunum. 

elementary os tercihine bir oy da benden. hem sade, hem şık. bir mac havası katıyor üstüne bilgisayara.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 6345 Toplam Mesaj: 35
linux en iyi stabil en kararlı