En Nefret Edilen 10 Icat
-
Verdiğin cevaplardanda anlaşıldığı gibi senle tartışmaya girilmez. Evet foruma 2 ay önce üye olmuş olabilirim. Ama kuralları ve nasıl davranılması gerektiğinide gayet iyi biliyorum ve bunu gayette iyi yaptığıma inanıyorum. Hem daha öncede takip ettğim bir yerdi burası üye olmak bu yıla nasip oldu. Bunu bile söylüyosun artık ne amaçla dediysen. Açtığım konuda ben dini icat olarak soranlara mal diyorum. Sen gelmişsin bana mal diyorsun. (Lafa bakarım lafmı,Söyleyene bakarım Adammı diye)...
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------
warlock bunu yazdı:
Kendince beni küçük düşürdüğünümü sanıyorsun senin zeka seviyen bu olsa gerek bide gülüyo kendi otistik hareketlerine...
-----------------------------hoca foruma 2 ay önce üye olmuşsun.. burada olan bitenden haberin yok ;) ben seni küçük düşürmeye çalışmadım zaten sen o yorumunla küçük düştün. zeka seviyemi de müsait bir zaman ve uygun ortam koşullarında sana ispatlarım. illa ki cevap arıyorsan zumsuk'un yorumu sana cevap olur zaten.
Verdiğin cevaplardanda anlaşıldığı gibi senle tartışmaya girilmez. Evet foruma 2 ay önce üye olmuş olabilirim. Ama kuralları ve nasıl davranılması gerektiğinide gayet iyi biliyorum ve bunu gayette iyi yaptığıma inanıyorum. Hem daha öncede takip ettğim bir yerdi burası üye olmak bu yıla nasip oldu. Bunu bile söylüyosun artık ne amaçla dediysen. Açtığım konuda ben dini icat olarak soranlara mal diyorum. Sen gelmişsin bana mal diyorsun. (Lafa bakarım lafmı,Söyleyene bakarım Adammı diye)... -
ampul amk :|
-
KrypT bunu yazdı:
Ben de bariz din derdim.
-----------------------------Legal uyuşturucu, pranga vurucu, savaş çıkarıcı ve silahtan tehlikeli. Ne yazık ki aileler başta olmak üzere gül kokulu Muhammed tarzında, uysal toz pembe birşey sanılıyor ve muhakeme yapamayacak yaşta çocuklara aşılanıyor.
-
elindekinin değerini bilmemek bu anlama geliyor direk.
adamlara bak lan en güzel şeyleri sevmiyorlar :|
-
zumsuk bunu yazdı:
warlock bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------10. Din %2
mi?-----------------------------Böyle bir soruya Din cevabını veren malları bende anlamıyorum...
-----------------------------işte bu yüzden dinden nefret ediliyor.Sorsalar müslümanım dersin.E islamda hoşgörüye noldu ? ADam dini sevmiyorsa mal diye kestirip atacak mısın ?
o zaman müslümanlığın kuralını yeteri kadar bilmiyorsun ve uygulamıyorsun demek ki.O zaman ? O zaman insanlar önce ben müslümanım, siz malsınız diyen birisinden nefret eder, sonra müslümanlıktan.
Müslümanım diye geçinip hoşgörüden, temizlikten, ahlaktan yoksun olan bi ton adam var.E normal.Araplara, müslümanlara bkatığımızda kafalarını nasıl kullanamadıklarınıda görüyoruz.
Kaldı ki gördüğün gibi din'e laf atan birine mal diyerek hakaret ediyorsun.Yani din insanları bölme aracı olarak çok iyi bir şekilde kullanılabiliyormuş.
-----------------------------Öncelikle belirtmeliyim ki din karşıtı değilim çok şükür müslüman anne babadan dünyaya gelmişim diyen birisiyim. Ancak bu yoruma katılmadan edemicem çünkü Peygamber Efendimiz (s.a.v.) kendisini taşlayıp köylerinden kovan yahudileri bile Cebrail (a.s.)'ın "İstersen tek bir sözünle helak edebilirim hepsini Rabbimin izniyle" önerisine karşı onların içinde daha sonra müslüman olanlar çıkabilir istemem böyle bir şeyi diyerek savunmuştur. Ama gelin görün kü günümüz dünyasında müslümanlar İslamiyet konusunda bilgi birikimlerini ve bilinçlerini kaybedip kindar bir hale gelmiş durumdalar çok yazık.
-
her din , siyaset konusunda aynı şeyler o ona mal der öbürü diğerine gerizekalı der. herkes kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etme özgürlüğünü nasıl kendinde buluyor anlamış değilim .
bu kadar kolay mı geliyor insanlara diğerlerine alenen hakaret etmek ?
nerde kaldı medeniyet, çağdaş yaşam , eğitim ?
-
çalar saat
-
warlock bunu yazdı:
Verdiğin cevaplardanda anlaşıldığı gibi senle tartışmaya girilmez. Evet foruma 2 ay önce üye olmuş olabilirim. Ama kuralları ve nasıl davranılması gerektiğinide gayet iyi biliyorum ve bunu gayette iyi yaptığıma inanıyorum. Hem daha öncede takip ettğim bir yerdi burası üye olmak bu yıla nasip oldu. Bunu bile söylüyosun artık ne amaçla dediysen. Açtığım konuda ben dini icat olarak soranlara mal diyorum. Sen gelmişsin bana mal diyorsun. (Lafa bakarım lafmı,Söyleyene bakarım Adammı diye)...
-----------------------------lafıma bakıp bu yorumu yazdığına göre, hangi kategoriye girdiğim anlaşılıyor, teşekkürler :) kuralları yeteri kadar okumadığın ortada ki karşındakine hakaret etmek ceza gerektiren bir durum. ben kişisel olarak sana mal demiyorum böyle bir düşüncenin mantıksal ederini ortaya koyuyorum. iyi akşamlar hocam ^^
-
warlock bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------10. Din %2
mi?
-----------------------------Böyle bir soruya Din cevabını veren malları bende anlamıyorum...
-----------------------------sen islam dinini direklerinden birini bilirmisin; hoşgörü. İslamda hiçbir şey zorla yaptırım uygulamaz. Sadece yapmaya teşvik eder. Sen kendi inancına veya kendi düşüncelerine katılmayan birine mal diyemezsin. İnanç değişken bir olgudur. Senin gibi dar kafalıları kütükleri de o mallar anlayamıyordur.