En Nefret Edilen 10 Icat
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
CasTeaL bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------cennet ödülü cehennem korkusu şimdilik bu konuları düşünmeyin sizce 60 senelik ömrü olan bi insan ne kadar büyük olabilir,sonuçta seçim sizin bol şans diliyorum
-----------------------------mercimeği ekmeğe sürüp yersen 60 ı da göremezsin, sebze meyve yiyecen. dine gelince güzel bişey lan din :) fakat bu sorunun bir cevabı çarşamba dolaylarından da çıkmadı.
-
11. Sütyen Kopçası!!!!
-
degree bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------cennet ödülü cehennem korkusu şimdilik bu konuları düşünmeyin sizce 60 senelik ömrü olan bi insan ne kadar büyük olabilir,sonuçta seçim sizin bol şans diliyorum
-----------------------------60 sene mi? Allah göstermesin.
-
degree bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------bana da yazilmissa cevabimi vereyim bari, senden baska butun canlilari asagi gorup de kendini kutsal ve sonsuz hissetmeye ne gerek var? sonsuza kadar yasayip cennet bahcelerinde zevk-u sefa ohhh misss. tabi canim.
-
HannibALgan bunu yazdı:
11. Sütyen Kopçası!!!!
Yuhhh artık :D