folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Nefret Edilen 10 Icat

En Nefret Edilen 10 Icat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

KrypT bunu yazdı:

Ben de bariz din derdim.

Legal uyuşturucu, pranga vurucu, savaş çıkarıcı ve silahtan tehlikeli. Ne yazık ki aileler başta olmak üzere gül kokulu Muhammed tarzında, uysal toz pembe birşey sanılıyor ve muhakeme yapamayacak yaşta çocuklara aşılanıyor.

bu durum niye seni sinirlendiriyo,niye tedirgin ediyo bırak isteyen istediğini öğretsin.Ateistsin madem önce neye karşı olduğunu idrak etmelisin dine mi karşısın, müslümanlığamı,inanmayamı.şöyle düşünebiliriz inanan insanların "iyi insan" olmak için gerekçeleridir din.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

Verdiğin cevaplardanda anlaşıldığı gibi senle tartışmaya girilmez. Evet foruma 2 ay önce üye olmuş olabilirim. Ama kuralları ve nasıl davranılması gerektiğinide gayet iyi biliyorum ve bunu gayette iyi yaptığıma inanıyorum. Hem daha öncede takip ettğim bir yerdi burası üye olmak bu yıla nasip oldu. Bunu bile söylüyosun artık ne amaçla dediysen. Açtığım konuda ben dini icat olarak soranlara mal diyorum. Sen gelmişsin bana mal diyorsun. (Lafa bakarım lafmı,Söyleyene bakarım Adammı diye)...

lafıma bakıp bu yorumu yazdığına göre, hangi kategoriye girdiğim anlaşılıyor, teşekkürler :) kuralları yeteri kadar okumadığın ortada ki karşındakine hakaret etmek ceza gerektiren bir durum. ben kişisel olarak sana mal demiyorum böyle bir düşüncenin mantıksal ederini ortaya koyuyorum. iyi akşamlar hocam ^^

Ha ha ha. sen çok zeki olduğunu sanıyorsun heralde hem bana hakaret eden sensin birde gelmişsin, kuralları iyi okumamışsın, hakaret etmek ceza gerektirir diyorsun. Bune perhiz Bune lahana turşusu. Adama bak üstüme atıp kaçmaya çalışıyor kendi maharetini. aaa Pardon daha 19 yaşındaydın dimi adam değil ÇOCUK dicektim kusura bakma...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    warlock bunu yazdı:

mustaphachan bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

Verdiğin cevaplardanda anlaşıldığı gibi senle tartışmaya girilmez. Evet foruma 2 ay önce üye olmuş olabilirim. Ama kuralları ve nasıl davranılması gerektiğinide gayet iyi biliyorum ve bunu gayette iyi yaptığıma inanıyorum. Hem daha öncede takip ettğim bir yerdi burası üye olmak bu yıla nasip oldu. Bunu bile söylüyosun artık ne amaçla dediysen. Açtığım konuda ben dini icat olarak soranlara mal diyorum. Sen gelmişsin bana mal diyorsun. (Lafa bakarım lafmı,Söyleyene bakarım Adammı diye)...

lafıma bakıp bu yorumu yazdığına göre, hangi kategoriye girdiğim anlaşılıyor, teşekkürler :) kuralları yeteri kadar okumadığın ortada ki karşındakine hakaret etmek ceza gerektiren bir durum. ben kişisel olarak sana mal demiyorum böyle bir düşüncenin mantıksal ederini ortaya koyuyorum. iyi akşamlar hocam ^^

Ha ha ha. sen çok zeki olduğunu sanıyorsun heralde hem bana hakaret eden sensin birde gelmişsin, kuralları iyi okumamışsın, hakaret etmek ceza gerektirir diyorsun. Bune perhiz Bune lahana turşusu. Adama bak üstüme atıp kaçmaya çalışıyor kendi maharetini. aaa Pardon daha 19 yaşındaydın dimi adam değil ÇOCUK dicektim kusura bakma...

hocam madem ciddiye almıyorsun ne diye adamı yaşına kadar araştırdın konuya gelince bence de din! iyi insanlara kötülük yaptırmanın tek yoludur din

revolution-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

facebook ve msn 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek
    Bence bütün bunlara ilave olarak %2 oranda Parayıda unutmamak lazım. Çünkü listedekilerin toplamı %98 yapıyor. Ayrıca din olgusunu icatlar başlığı altında incelemek ne kadar doğru orası tartışılır.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:

şöyle düşünebiliriz inanan insanların "iyi insan" olmak için gerekçeleridir din.

alakasi bile yok. inanmiyorum diye kariya kiza tecavuz etmiyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

şöyle düşünebiliriz inanan insanların "iyi insan" olmak için gerekçeleridir din.

Fail

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

etmemen içinde bişeyden çekincen yok,yasa danmı korkuyosun hayır.Bence vicdan olgusu dinle oluşur.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Facebook derim

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek
    degree bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

etmemen içinde bişeyden çekincen yok,yasa danmı korkuyosun hayır.Bence vicdan olgusu dinle oluşur.

Vicdanim, ahlakim var ve bunun icin cehennemde yanma tehdidine ihtiyacim yok neyin dogru neyin yanlis oldugunun farkindayim.
Toplam Hit: 8270 Toplam Mesaj: 56