En Son Ne Öğrendiniz?
-
Michelangelo ilik g.tluymus, cogu kisinin bildigi davut (david) heykeli de manitasiymis.
-
italyan bunu yazdıdo_som bunu yazdı
2.5 tatlı kaşığı brezilya kahvesi, 2 tatlı kaşığı kakao karışımının çok iyi bir preworkout ürünü olduğunu keşvettim :D
Brezilya kahvesini nerden buluyoruz ? Ve karışımı nasıl hazırlıyoruz. Biz de öğrenelim
Metro grossmarket te var çekirdek halinde alabilirsin. Stokları bitirmeyin en sevdiğim kahvelerden birisi :)
-
Rocket internet diye bir firma olduğunu araştırdığımda, değişik değişik şeyler bir tuhaf, ne öğrendim lan ben şimdi bile dedim kendi kendime
-
sercoo bunu yazdı
default punto 10 değilmiş onu öğrendim,
göz var nizam var o ne öyle yaa cücük gibi
(: modu ince görmüşsün
-
italyan bunu yazdıdo_som bunu yazdı
2.5 tatlı kaşığı brezilya kahvesi, 2 tatlı kaşığı kakao karışımının çok iyi bir preworkout ürünü olduğunu keşvettim :D
Brezilya kahvesini nerden buluyoruz ? Ve karışımı nasıl hazırlıyoruz. Biz de öğrenelim
kahve fark etmez filitre kahve olsunda. french prese ikisini ekleyip 5 dakika demleyip içiyorsun tadı sert gelirse süt tozu ekliyerek
-
frq23 bunu yazdı
3 mg 90/10 sigma nbase ile donkey khan aromasıyla yapılan likitin çok güzel olduğunu farkettim biraz önce halbuki daha demlenmedi bile
sigma ağır gelmiyor mu hocam ? nedense merck dışındakiler gıcık yapıyor boğazımda düğümleniyor.
-
Paranın temel mantığının borç alan ve veren arasındaki inanç olduğu, İngilizce'deki credit kelimesinin kökeninin, bu duruma işaret eder biçimde Latince "inanıyorum" manasındaki credo'dan geldiği.
-
Bitkilerin aralarında bilgi alışverişi içinde olduğunu öğrendim onlarla doğru iletişim kurulduğunda anlaşılabileceğini doğru tepkilerin oluştuğunun isparlanmasını öğrendim . 🤨
-
-
Çöp olmuş her türlü elektroniğinizi paketleyip PTT’ye gidiyorsunuz 902887372 müşteri numarası ile cebinizden para çıkmadan karşı ödemeli olarak TEGV'e gönderiyorsunuz. Onlar da en uygun şekilde dönüştürüp kazancını da eğitim yararına kullanıyor!
---
test edilmedi henüz ama ilk fırsatta test edip yayacağım her yerden