En Yaygın Ve En İyi Muhasebe Programı?
-
hangisi?
@mod: Konunun yeri genel değil yazılım bölümü -
en iyisi mi bilmiyorum ama en yaygını netsis olsa gerek..sinir oluyorum datasoft u su gibi biliyorum yok illa netsis sanki çok fark varmış gibi anlamıyorlar...
-
Tiger Logo da epey kullanıcısı var
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
en iyisi mi bilmiyorum ama en yaygını netsis olsa gerek..sinir oluyorum datasoft u su gibi biliyorum yok illa netsis sanki çok fark varmış gibi anlamıyorlar...
sen izmirde yasadıgın için netsis çok yaygın.. netsiz izmir firması ve ege bolgesinde iyi bir hakimiyeti var.netsis ytl den tl ye geçiş esnasında yama yerine müşterilerine yeni program sattı.
ilk alırken ucuz ama değişiklikler gelince aldıgn fiyatın iki katına cıkıyor.
bence en iyisi ETA sonra mikro
-
Logo, Eta
-
datasoft + logo diye biliyorum en meşur
-
yaygınlık sırası bildiğim kadarı ile;
eta logo netsis
-
Logo ve Zirve ( sanırım zirveydi adı türklerin yaptığı bir program )
-
-
streetw1se bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
sen izmirde yasadıgın için netsis çok yaygın.. netsiz izmir firması ve ege bolgesinde iyi bir hakimiyeti var.netsis ytl den tl ye geçiş esnasında yama yerine müşterilerine yeni program sattı.
ilk alırken ucuz ama değişiklikler gelince aldıgn fiyatın iki katına cıkıyor.
bence en iyisi ETA sonra mikro
-----------------------------acayip prim yapmış heryerde netsis izmir bölgede teknik desteklerine iş başvurusu yaptım ama olmadı..aslında hepsi aynı ,muhasebeyi bildikten sonra programı mı kullanamıcaksın..en fazla 1 haftada herkes öğrenir bence..
-
muhasebeci değilim ama eta diyorum