Enerji Verici Besinler
-
bakacağız artık :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------

10 lira gönder göndereyim :)
resmin aynısıdır hakiki mesir vakfının mesir macunudur
Başka şehirlerde satıldığı gibi merdiven altı değiltir
-----------------------------:D çizik
-
Sabahlari kalkinca hergun duzenli olarak 1 saat kosuya cik, iyice terle. Sonra gel eve kahvaltini yap ve gunune devam et. 15 gun icinde farkliligi gorursun.
-
EnerJiC bunu yazdı:
ne alaka yaa
şu alaka ki yorulan bir vucudun dinlenmesi aslında sanılanın aksine daha kolaydır.Yeterli miktarda uyuduğun halde dinlenememenin en olası nedeni ruhunun çökmüş olmasıdır bunada tıpta depresyon denir.Çoğu kişi bunu aklına bile getirmez yada bu olasılıktan korkar o yüzden enerji verici besinlerden önce neden böyle olduğunu düşün ? cidden sadece bedensel olarak yorulmak mı sıkıntın yada zihinsel ?? Yoksa ruhunun yorgun olduğunu da hissedebiliyor musun ? Telefona yada kapıya bakmak bile çok yorucu geliyor mu bazen ? Bunları düşün kararını sonra ver hocam,sağlık söz konusu olunca tüm ihtimalleri değerlendirmeli insan. -
uykunu iyi alamiyorsan kediotunu kaynat içine balı zerg et (tercihen deli bali) kedi gibi uyur enerjik, zinde uyanırsın.
-
EnerJiC bunu yazdı:
Arkadaşlar ne kadar uyursam uyuyum asla dinlenemiyorum erken yatıyorum sabah yine uyanamıyorum buda sıkıntı yaratıyor işe geç kalıyorum ders çalışamıyorum gün içinde bana enerji verecek yorgunluğumu alacak besin maddelerine ihtiyacım var bu kimyasal ilaçlar olabilir hap olabilir bitki çayları olabilir tavsiyeleriniz nelerdir bilmek istiyorum
-----------------------------Hoca sen iyi değilsin; kocakarı ilaçları iyidir güzeldir de bünyeden bünyeye farklı etkileşimde bulunur...
Herkesin bünyesi bir değil; çalışması, gelişmesi, işleyişi... Bazı okuduğum kaynaklarda her kişinin uyku süresi farklıdır gibi yorumlar var.
İlla ki bir sebebi vardır, ama bunu mürit/müride/kocakarı tavsiyeleriyle düzeltemezsin. Başına daha büyük dert açarsın. Sorun belki de sadece psikolojik bile olabilir.
Tıbbi müdahale şart; yabana atma...
-
nescafe gold + cocacola+ kaju
al sana enerji:)
-
Hocam her sabah kahvaltıda, 1 gün supradyn 1 gün arı sütü şeklinde her ikisini de gün aşırı alırsan, 1 aya kalmaz her işini koşarak yaparsın :) Hatta bir nokta gelir, yemek yerken bile ayaklarını durduramazsın, o kadar yani :)
Ama diğer arkadaşların dediği gibi, yorgunluğun iki nedeni vardır. Eğer seninki bedensel yorgunluksa dediklerimi al, 1 ay dene kendine gelirsin, hatta fırlatılmaya hazır nükleer füze olursun. Ama eğer psikolojik yorgunluk varsa, yorgun olmasan bile kendini bitkin hissedersin. O nedenle yorgunuğunun nedenine iyi odaklan.
Geçmiş olsun şimdiden hocam.
-
bütün aktarlar yapar altın top :))
-
ershn bunu yazdı:
deli balı derim başkada bir şey demem.
-----------------------------ben öğürmekten yiyemiom onu ,)