Enerji Verici Besinler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------

10 lira gönder göndereyim :)
resmin aynısıdır hakiki mesir vakfının mesir macunudur
Başka şehirlerde satıldığı gibi merdiven altı değiltir
-----------------------------Hesap numaranı ver... İş bankası tercihen...
-
uzun bir süre bendende yorgunluk hissi, uykuya doyamama gibi problemler vardı sonra doktora gittim yorgunluğun zihinsel olduğunu söyleyip bir program verdi birde multivatamin kaktırdı yerimde duramıyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:

-----------------------------Sektör haa Helal :)
-
Ya kusura bakmada hic sevmem miskin adami, gunde 5 bilemedin en fazla 6 saat uyuyorum, uyumak zaman kaybi gibi geliyo, her sabah zipkin gibi kalk, git buz gibi suyla yuzunu yika, tras ol, esansini kullan, ustune bi cig yumurta ic, bazen oturdugum yerde bunaliyorum bile, oylece oturuyoruz catlayacak gibi oluyorum. Sirf sakinlesmek icin cigarasiydi alkoluydu elime ne gecerse kullaniyorum, oyle sinemaya felan davet ettilermi gelemem o islere, vitamindi mineraldi, hikaye bilader. nerelerden geldim ben bu gune bi bilsen, enerjiyi icinde hissedicen bilader, her isini zamaninda yapican kesinlikle ertelemeyeceksin, erteledinmi usengeclik olur. Yak gitsin gemileri amk,
-
entry nick uyumsuzluğu
-
tahref156 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:

-----------------------------Sektör haa Helal :)
-----------------------------bak hocam kutunun üstünde logo var ya o logodan olması lazım + hologramlı
http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=mesir+macunu&aramakategori=
burdakilerin hepsi çakma
pikacu sana özel fiyat 20 lira bu sitede herkese 10 lira sana 20 lira işine gelirse :)