Engelliler İcin Elele ( Listeni Davet Edermisin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

bari başlıga yazma "Listeni Davet Edermisin" diye :|

Because none of us are as cruel as all of us.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bu şahısla akrabamısın irem ?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000987860836

O sayfanın lideri bu sanırım :) Ve kaç sayfanız var itiraf edin ! :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Resmen Baltalamak oldu ama Bende İşsizlere Destek diye Grup açıcam Acaba Desteklermi Arkadaşlar :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ulan iyi de laf soylediydim yazi birbirine girdi ya, sansa bak.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Aradan iki sarki bulup koyanlar, reklam amacli, uzerinden para kazanmak icin yapilan hareketler bunlar diyenler neden bu http://www.facebook.com/note.php?note_id=156924317657685&id=100001358331357&ref=mf, ya da bu http://www.facebook.com/video/video.php?v=458776979680&ref=mf

paylasimlari gormezden geliyor? Benim kuzenim engelli, ve kendisi bu sayfa gibi jestleri gordukce oldukca mutlu oluyor, yardim, ya da destek

kelimelerinden sadece maddiyatla ilgili seyler dusunecek kadar mal misiniz? Kendi kuzenim engelli oldugu halde engelliler zerre kadar umrumda degil, lakin size

sorsak, bin bir turlu yavsak sekle girersiniz. Bu kadar basit bir manevi destek hareketinin altindan bit yenigi aradiginiz icin, facebook'un sadece dolandiricilik, ya da

sacma sapan isler icin kullanilabildigini dusundugunuz icin, karsilikli kisisel nefretlerinize boyle hassas bir konuyu alet ettiginiz icin, cigeriniz bes para etmedigi

halde sorsak insanligin en buyuk savacisi oldugunuz icin degersiz ve alt sinif insanlarsiniz. Lan su sayfa hakkaten kolpa ciksa ne kaybedeceksiniz, ne zarar

goreceksiniz anlamis degilim.

Su sitede kucuk daglari biz yarattik, efendim siz gelirken biz gidiyorduk, herkes beni cok sever gibi ortam yalakaligi yapan, abicilik oynayan adamlarin sitedeki en gebes insanlar olduklari hukmunu de koydum. Bana uzak allaha yakin olmaniz dilegiyle.

Sunu da belirteyim bu tarz facebook paylasimlarinin tbt'de yapilmasindan ben de hosnut degilim.

Tamam buna katılıyorum madem bir iyilik yoluna girmiş(ler) neden Lösemi evlerine veyahut engelli kardeşlerimizin olduğu yuvalara gidip bir paket çikolota ne bileyim bir oyuncak alıp toplanıp gitmiyorlar ? Bu sence daha iyi olmaz mı ?

Sanal üzerinde engelliler yapılacak şey para yardımıdır vardır bir kurumun banka hesabı yatırırsın.Moral verilmek isteniyorsa dediğim gibi ziyaretler yapsınlar.

1 milyon üyeler..

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hepsini bastan yazmaya usendiydim bak iyiki hizlica alinti yapmissin ama hala okunmuyor.

Hem gitmediklerini nereden biliyorsun hoca? Gidip eylem duzenleyen adam herhalde onu da yapmistir, o kadar da esek degil ya. Yapmadiysa kendi hatasi, ama yine de bu benim dediklerimi degistirmiyor.

Hem konuyu acan savunsun artik kendi konusunu, dedigim gibi benim isim engellilerle degil.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

paran varya bağış yap yoksa yardım et salak salak beğene basınca bir sikim olmuyo

bi yararı olmadıkça 1 milyon kişi olsa ne olacak? boş beleş insanların işleri

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Su basliga harcadigim vakit yuzunden israftan cehennemlik oldum.

while (1<2)
Toplam Hit: 5574 Toplam Mesaj: 39