Engelliler İcin Elele ( Listeni Davet Edermisin )
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
bari başlıga yazma "Listeni Davet Edermisin" diye :|
----------------------------- -
Bu şahısla akrabamısın irem ?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000987860836
O sayfanın lideri bu sanırım :) Ve kaç sayfanız var itiraf edin ! :) -
Resmen Baltalamak oldu ama Bende İşsizlere Destek diye Grup açıcam Acaba Desteklermi Arkadaşlar :))
-
Ulan iyi de laf soylediydim yazi birbirine girdi ya, sansa bak.
-
KrypT bunu yazdı:
Aradan iki sarki bulup koyanlar, reklam amacli, uzerinden para kazanmak icin yapilan hareketler bunlar diyenler neden bu http://www.facebook.com/note.php?note_id=156924317657685&id=100001358331357&ref=mf, ya da bu http://www.facebook.com/video/video.php?v=458776979680&ref=mf
paylasimlari gormezden geliyor? Benim kuzenim engelli, ve kendisi bu sayfa gibi jestleri gordukce oldukca mutlu oluyor, yardim, ya da destek
kelimelerinden sadece maddiyatla ilgili seyler dusunecek kadar mal misiniz? Kendi kuzenim engelli oldugu halde engelliler zerre kadar umrumda degil, lakin size
sorsak, bin bir turlu yavsak sekle girersiniz. Bu kadar basit bir manevi destek hareketinin altindan bit yenigi aradiginiz icin, facebook'un sadece dolandiricilik, ya da
sacma sapan isler icin kullanilabildigini dusundugunuz icin, karsilikli kisisel nefretlerinize boyle hassas bir konuyu alet ettiginiz icin, cigeriniz bes para etmedigi
halde sorsak insanligin en buyuk savacisi oldugunuz icin degersiz ve alt sinif insanlarsiniz. Lan su sayfa hakkaten kolpa ciksa ne kaybedeceksiniz, ne zarar
goreceksiniz anlamis degilim.
Su sitede kucuk daglari biz yarattik, efendim siz gelirken biz gidiyorduk, herkes beni cok sever gibi ortam yalakaligi yapan, abicilik oynayan adamlarin sitedeki en gebes insanlar olduklari hukmunu de koydum. Bana uzak allaha yakin olmaniz dilegiyle.
Sunu da belirteyim bu tarz facebook paylasimlarinin tbt'de yapilmasindan ben de hosnut degilim.
Tamam buna katılıyorum madem bir iyilik yoluna girmiş(ler) neden Lösemi evlerine veyahut engelli kardeşlerimizin olduğu yuvalara gidip bir paket çikolota ne bileyim bir oyuncak alıp toplanıp gitmiyorlar ? Bu sence daha iyi olmaz mı ?
Sanal üzerinde engelliler yapılacak şey para yardımıdır vardır bir kurumun banka hesabı yatırırsın.Moral verilmek isteniyorsa dediğim gibi ziyaretler yapsınlar.
1 milyon üyeler.. -
Hepsini bastan yazmaya usendiydim bak iyiki hizlica alinti yapmissin ama hala okunmuyor.
Hem gitmediklerini nereden biliyorsun hoca? Gidip eylem duzenleyen adam herhalde onu da yapmistir, o kadar da esek degil ya. Yapmadiysa kendi hatasi, ama yine de bu benim dediklerimi degistirmiyor.
Hem konuyu acan savunsun artik kendi konusunu, dedigim gibi benim isim engellilerle degil.
-
paran varya bağış yap yoksa yardım et salak salak beğene basınca bir sikim olmuyo
bi yararı olmadıkça 1 milyon kişi olsa ne olacak? boş beleş insanların işleri
-
Su basliga harcadigim vakit yuzunden israftan cehennemlik oldum.