Enpara Alternatifi Lazım.
-
arkadaşlar kısaca bende bişiler eklemek istedim
kredi findeks konusunu e-devlet hesabımız dan aylık 1 kez ücretsiz döküman listeliyor
garanti ve y.k bankalarını mecbur olmadıkca kullanmayalımve enpara hesabımız ailecek var ve daha sı biz bu enparacıları fena şımarttık ben ortalama 50/100 kişiyi ref olarak enparaya dahil ettim ve enpara bilindiği gibi finansbankı kullnıyor. atm limiti 19.000 giriş çıkış 7.500 ve aranırsa bunu 15bine çıkarılabiliyorişin doğrusu enparayı da mecbur olmadıkca kullanmamak gerekli
yeterli sayıya ulaştıkların dan artıkın eski hali yok.
enparaya alternatif dersek albarakatürk ve bazı bankalar eft ve havaleyi ücretsiz yapıyor
ve ayrıca kredi konusun da vakıf zıraat halk bankasından şaşmayalım
kardeşime faizsiz denilicek kadar kişisel kredi vermişler 0.46 gibi yanikredi kartına gelirsek bilindiği gibi her bankanın kendine göre avantajları var hangisini benimsiyor isek olabilir
anpara k kartının hiç bir espirisi yok
her bankanın aidatsız k kartı oluyor saten
herkese teşekkürler
saygılar
-
Benim anlamadığım nokta kredi vermedi diye çöp muamelesi yapmak nedir , ben düğün için kredi çekeceğim dönem banka banka dolaştım enpara garanti akbank vakıf hiç biri vermedi ve o dönem hem kredim yoktu borcum yoktu hemde düzenli yatan maaşım vardı çekemeyince erteleyelim dedik 3 4 ay ücretsiz izin yaptım yani 4 ay maaş almadım bigün garanti bankası aradı şubeye gitmeden size direk kredi verebiliyoruz onaylarsanız 50k hemen hesabınızda dedi.
Bunu söylediğinde bakın gitmediğim banka kaşmamıştı düzenli maaş alıyordum. Bu bankalar kredi kartı ve kredi de böyleler siz günlük işlemlerinize bakın enpara nın ne olursa olsun alternatifi hala yok
-
Kredi ve müşteri olma durumları ayrıdır bilemem ancak ben enparadan çok memnunum. Hatta maaş müşterisi olmasam yapıkredi'yi kapatmayı bile düşünüyorum.
Enparanın debit ve kredi kartları var. Hatta geçen hafta şirketime kayıt oldum.
2 defa çok acil, hiç beklenmedik bir anda kredi çektim. 5 dk içinde hesaptaydı para. Hatta bu kredilerin biri bayram tatilinde çekildi. başvuru yap dedim sms geldi onaylandı diye. eft'si havalesi ücretsiz.
Hatta şirket hesaplarında "günlük" 3 milyon TL'ye kadar eft havale ücretsizmiş.
arada çikolata gönderiyorlar, şirkete kayıt olmaya gelince çok şık bir kalem getirdiler. netflix ve kitap kampanyaları var.
Daha ne olsun :)
---
Alternatifi yok, üzgünüm :)
Tıpkı microsoft office gibi. -
yok
krdi havuz meselesi . ekstrq olarak.banka mudurleri onayi ile de alabiliyorsun sicil.puanin disinda
-
enpara müşteriye doydu gibi gelmeye başladı banada.
benim resmi şekilde bir gelirim yok kart çıkardılar 3k resmi geliri olan anneme red verdiler kredi kartı için :D
varsa şöyle uğraştırmayaccak diğer alternatifler hoş olur
kredi kart ücreti olmayacak ve hesap kesim işlemi olmayacak yanınada taksit yapabilecek -
PanxeR bunu yazdı
Benim anlamadığım nokta kredi vermedi diye çöp muamelesi yapmak nedir , ben düğün için kredi çekeceğim dönem banka banka dolaştım enpara garanti akbank vakıf hiç biri vermedi ve o dönem hem kredim yoktu borcum yoktu hemde düzenli yatan maaşım vardı çekemeyince erteleyelim dedik 3 4 ay ücretsiz izin yaptım yani 4 ay maaş almadım bigün garanti bankası aradı şubeye gitmeden size direk kredi verebiliyoruz onaylarsanız 50k hemen hesabınızda dedi.
Bunu söylediğinde bakın gitmediğim banka kaşmamıştı düzenli maaş alıyordum. Bu bankalar kredi kartı ve kredi de böyleler siz günlük işlemlerinize bakın enpara nın ne olursa olsun alternatifi hala yok
Evet araştırmalarım sonucunda gerçekten yok fakat en lazım olduğu zamanda istedim alamadım.
Kaç sefer kredi kartı başvurusu yaptım yine vermedi.
Belki duygusal bakıyorum olaya ama demek ki bu uygulamaya ihtiyacım yok. Verecekleri 3 5 kuruşu da vermesin.
Tek istediğim eft havale vs. ücreti almasın. He alacaksada zaten milyon dolarlarla oynamıyoruz.
Ben kafamda bitirdim enparayı. Yıllarca kullandık faydalandık evet ama şu da bir gerçek son zamanlarda pekte faydasını görmedim.
Bir arkadaş bahsetmişti findeks notum da 1744 imiş.
-
sırf şu netflix %50 indirimini, 1 otomatik fatura ödeme talimatı şartından 2 faturaya çıkardığı için ben de uyuzum. Mal gibi 30 lira ödüyorum netflixe aylardır. Önceden %50 indirim yapıyordu. Şimdi 2 fatura talimatı vermek lazımmış.
-
mkyb bunu yazdı
Thhye dava Açılamaz mı bu durumda, hatalı kararınızdan dolayı şu kadar zarardayım diye, bu nasıl iş awk
-
Edevletten beleş kredi notuna nerden bakılıyor? Akşam bakayım .
-
noname bunu yazdımkyb bunu yazdı
Thhye dava Açılamaz mı bu durumda, hatalı kararınızdan dolayı şu kadar zarardayım diye, bu nasıl iş awk
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/kart-aidatini-uc-katiyla-geri-odedi-40312868
https://eksisozluk.com/garantinin-hesap-isletim-ucreti-icin-dava-acmasi--4064961
Tüketici hakem heyetinin değil mahkemenin bok yemesi. Hakim devlet kurumunun verdiği hükmü yanlış bulup bankadan yana taraf oluyor. Hem kart aidatını yasal faiziyle senden geri alıyor birde üstüne mahkeme ve avukat masrafları sana giriyor.
Geri alacağın 60-70 lira para olur ama senden çıkan 4-5 bin lira.
Bu arada heyetten karar çıkınca bankanın 15 gün içerisinde itiraz hakkı var. Ama puştluk olsun diye itiraz etmeyip parayı sessizce veriyorlar. Maksat böyle böyle müşteriyi bıktırmak.
mkyb tarafından 15/Eki/19 07:07 tarihinde düzenlenmiştir