folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Erasmusa Gidecegim Gidenlerden Tavsiye Bekliyorum

Erasmusa Gidecegim Gidenlerden Tavsiye Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Erasmus tercihi yapacağım. Öğretim dili İngilizce olmasını istiyorum ve Hollanda var. Bahar döneminde gideceğim lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.

@Moderasyon; Lütfen Türkçe'yi daha özenli kullanalım, kullanmayanları uyaralım.

4641544948---53415249544153
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

tavsiye olarak ne istiyosun onu anlamış değilim :) git veya gitme tarzındaysa keisnlikle git :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    gtcm zatn de :-) hangi ulkeyi tavsiye edrsnz die ddm

4641544948---53415249544153
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

valla herkes kendi gittiği ülkeyi önerecektir :) 5 ayrı ülkeye 5 sene erasmusa gitmiş birini bulucan ki soracaksın  hangisi daha iyiydi bi tavsiye et diye :) :) ki öyle bişeyde olmayacağına göre :) :) polonya ya giden arkadaşlarım vardı, memnunlardı gayet sadece 1-2 kişiye vizede sorun flean çıakrtıp geri yolladılardı öyle sorunlar olmuştu ama gidenlerden şikayet duymadım :) hollandaya içmek sçmak dışında giden arkadaşım olmadı o yüzden okul ortamına bişey diyemicem :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ikısınede gıden bır arkadasımın lafını soyleyeyım sana . 

Polonyaya s... hollandayada ıcmek sıcmak ıstıyosan gıtmelısın :) Ha ders konusunda hangısı daha yararlı olur dersen onu bılemem :) Sadece anlattıklarından yola cıkarak soledım :) Hıc ders anlatmadı :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Polonyaya s... hollandayada ıcmek sıcmak ıstıyosan gıtmelısın :) Ha ders konusunda hangısı daha yararlı olur dersen onu bılemem :) Sadece anlattıklarından yola cıkarak soledım :) Hıc ders anlatmadı :)

bence arkadaş seçimini yaptı :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

risk budur :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ben de gidicem belgelerle boğuşuyorum şu ara.Köln üniversitesi beni bekliyor :D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu an Polonyadayım ve erasmusları burada ben ağırlıyorum Krakow şehri için.Polonyayı seçersen özellikle krakowu, hiç pişman olmaz, hem eğitimini alır hem hayatını yaşarsın.Seçilebilcek ehirleri sayayım sana.Varşovayı siktir et, Krakow, Poznan, Gdansk bu üç şehir dışında, dağ bayırda okula gidersin ne gözün açılır ne gönlün.Polonyanın en güzel şehri Krakowdur, bende krakowdayım.Mükemmel bir tarihi şehir, Avrupanın tamamını neredeyse gezmiş bulunmaktayım, bir asya kıtası kaldı.Emin ol Krakow şehri bu gittiklerimin arasında değerli bir yeri var ;)

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Madem S..... polanya da :D
    sonuna kadar polonyaaaaaa :)

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Şu an Polonyadayım ve erasmusları burada ben ağırlıyorum Krakow şehri için.Polonyayı seçersen özellikle krakowu, hiç pişman olmaz, hem eğitimini alır hem hayatını yaşarsın.Seçilebilcek ehirleri sayayım sana.Varşovayı siktir et, Krakow, Poznan, Gdansk bu üç şehir dışında, dağ bayırda okula gidersin ne gözün açılır ne gönlün.Polonyanın en güzel şehri Krakowdur, bende krakowdayım.Mükemmel bir tarihi şehir, Avrupanın tamamını neredeyse gezmiş bulunmaktayım, bir asya kıtası kaldı.Emin ol Krakow şehri bu gittiklerimin arasında değerli bir yeri var ;)

vay arkdaş yaa.. b.k vardı bitirdik okulu :) mezunlar için erasmus tarzı bişey yapın hocam ya :)

.
Toplam Hit: 5013 Toplam Mesaj: 43