folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Erasmusa Gidecegim Gidenlerden Tavsiye Bekliyorum

Erasmusa Gidecegim Gidenlerden Tavsiye Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilgi almak isteyen, vize işlemler, yaşam şartları,kızları, halkı ne istersen sorabilirsin, sorabilirsiniz.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgi almak isteyen, vize işlemler, yaşam şartları,kızları, halkı ne istersen sorabilirsin, sorabilirsiniz.

bilişimde iş olanakları nasıl hocam? maaşlar ev kirası yaşam pahalılığı vs?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

bilişimde iş olanakları nasıl hocam? maşlar ev kirası yaşam pahalılığı vs?

bilişimde sanayisi krakowa yakın biryer olan katowicze şehrinde.İzmit- İstanbul gibi.Aynı Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülke olmasına rağmen, bilişim sektöründe bizim kadar ileri değiller, ama sağlam adımla ilerliyorlar.Avrupa birliğine girdiğinden beri ekonomisi düzelmeye başladı ve 5 yıl içerisinde bizi sollayacaklar büyük ihtimal.Şimdilik maaşlar pek iç açıcı değil ve en pahalı şehri Krakow derse, ama başka şehirde yaşarsan İstanbuldakinin yarısına çok rahat geçinirsin.Çalışma açısından mesela ben burada okuyup Almanya'ya geçmeyi düşünüyordumki, bir aksaklık olurda dersleri veremezsem okuyamamış oluyorum zaten :).Burada çalışmayı düşünmemek lazım bilişim yönünden, onun dışında ticaret ve lokanta işleriyle köşe dönebiliten var.Varşova haricinde, neden Varşovayı sevmiyorum.Çok Türk var ve heryer kebapçı, resmen örümcek ağı gibi örmüşüz memleketin başkentini.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

tam olarak erasmusa gitme durumunu çözebilmiş değilim, merak ettiğim konular ..

-illaki 4 senelik mi okuyo olman lazım

-sadece yüksek başarı göstermek şartmı ? (illaki bi sınır vardır ama bu sınır kaç hani ? )

-birde dil olarak ingilizce yetmez mi ?

dipnot: hocam yolun açık olsun , darısı bizim başımıza , ama ben olsam hollandaya giderdim (: sebebi yok giderdim yani okadar (: 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

İyi denk geldi bu konu bu bahaneyle ben de bir soru sorayım :) Gidecek olanlar ya da gidip gelenler kaç ortalamayla kabul edildi erasmusa yani öyle çok yüksek bi ortalama için kasmamıza gerek var mı? :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

İyi denk geldi bu konu bu bahaneyle ben de bir soru sorayım :) Gidecek olanlar ya da gidip gelenler kaç ortalamayla kabul edildi erasmusa yani öyle çok yüksek bi ortalama için kasmamıza gerek var mı? :)

o okuluna göre değişir hocam.. erasmusun koyduğu bi sınır yoktu en son.. ben gittiğimde 2.45 ortalamam vardı gayet gittim :) dil sınavı felanda yapılmadı hiç çünkü zaten kontenjan vardı :) 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Sağol ikinci dönem de biraz çalışıp deneyim o zaman şansımı :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

hocam ben şu an erasmus ile geldim yunanistandayım 1 yıllık bizimkisi ve ülke olarak hollandayı seçebilirsin biraz pahalıdır polonyaya göre ama daha bence değer. sormak istediğin birşey varsa cevaplarız ne öğrenmek istiyorsan

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

hayvancılık nasıl? Veteriner Fakültesinde okuyorum.. eğitim için yada staj için erasmus a gitmek istiyorum Polonya o açıdan nasıldır?

Bir de sadece ingilizceyle rahat yaşanır mı? Olan ingilizcemi geliştirebilir miyim?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

1 Yıl Erasmus yapmış biri olarak söyleyeyim; benim için hayatımın EN EN EN EN EN EN güzel yılıydı.
    Bu karakterinlede alakalı. İçine kapanık olup sıkılanda vardı.. 

Toplam Hit: 5012 Toplam Mesaj: 43