folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

arkadaşla tatile çıkmayı düşünüyoruz balıkesir erdek tarafına gidicez büyük ihtimalle şöle 5-6 gün kadar balıkesir tarafında oturanlar yada tatil yapmış olanlar bana tavsiye edebileceğiniz iyi yerler varmı yani hem gezebilelim hem de tatil yapalım boyle bir yer olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz yerler önericeğiniz otel yada pansiyonlar fiyat performans durumları :) ve  istanbul kartal dan gelicem ulaşım hakkındada bilgi verirseniz çok makbule geçer çokmu şey istedim yine :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca sittir et erdeği bak jandarma karakolunun ordan sağa doğru git iskele var gişeden avşaya bilet al doğru avşaya git :) erdekin denizi pistir biraz, avşa ada olduğu için bi tane pislik bulamazsın bazen deniz anası olur ama çok deil dediğim gibi ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    avşa dediğin yer nerde hacı bana ulaşımı da anlatın erdek temizdi ama artık oranında mı suyu çıktı

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Altinoluk, Erdek, Ayvalik, Oren, Artur, Pelitkoy, Sarimsakli, Gure, Akcay, Cunda sirayla dolasin iste, sade erdekte olmaz bu tatil, erdekte gul plajini bulursunuz zaten, suyuda insanlarida soguk bu yorenin hic sevmem..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca iskelede var gişeler bilet 4 ytl idi geçen yaz, ordan vapura binion 2 saat sonra avşa adasındasın, avşanın şarabı meşhurdur, her sene illa bikaç ünlü olur, iki sene önce şehrazattaki abaza herifi görmüştüm orda :) onun dışında çağla şikel de gelmişti zamanında, televolede bikaç kez reklamının yapılmasından sora adaya gelen turist sayısı arttı bolca kız mevcut :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hacı iyi diyon valla oralarıda bir araştıralım o zaman arkadaşa sölim de bakalım ya baktık sarmazsa geri döneriz dimi erdeğe altımızda araba yok zaten deli gibi gezece sanırım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    AKÇAYDAN ŞAŞMA

sokayım onun tezine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kardeşimde akçayda şu an herkes bir şey diyor yaw kafam karıştı hacılar şimdi gittim kaldım şurası şöledir burası böledir buralarda gezebilirsin şurada kalabilirsin diye anlatırsanız (şimdi birde götürelim sitersen diyorsunuz ama ) çok iyi olur yaw

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Hocam erdek ölmüş.Çok berbat.Geçen gittim plajlar taş içinde kalmış.Her yer yosun.Komple komple tikiyiz olmuş.Tikiysen sorun yok.Bi kısımda komple komple keko olmuş.Kekoysanda sorun yok.Tiki veya Keko değilsen gitme derim.Bizim elemanlar her gece terapideler papağandalar sarmıyo pek hergün hergün aynı şey.

Anfi tiyatro vardı oraya takılıyoduk.ORayıda belediye yıkmış.Batmış herhalde belediye mensuplarının biryerlerine.Yıkmışlar güzelim yeri hala küfrediyorum belediyedekilere.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    demek erdek o kadar kötü şu anda avşa ve akşay tavsiye edildi başka yokmu yaw şöle şu otele git burada kal gece şuralara takılın güzeldir filan gibilerinden

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Altinoluk, Erdek, Ayvalik, Oren, Artur, Pelitkoy, Sarimsakli, Gure, Akcay, Cunda sirayla dolasin iste, sade erdekte olmaz bu tatil, erdekte gul plajini bulursunuz zaten, suyuda insanlarida soguk bu yorenin hic sevmem..

-----------------------------
    Tavsiye edebileceklerim (Plajları ve denizi güzel olanlar); Altınoluk, Ören, (Su soğuk, temiz ve rüzgarlı hava) Ayvalık ve Sarımsaklı (Su daha sıcak daha çok gezilcek yer var.)
Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 24