folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    simsiyah bunu yazdı:
    -----------------------------
    akçay güzel, bi pansiyon tutuarsınız 3 hafta önce gittim geceliği 12lira pansiyonun
    plaj güzel ortam güzel, gece biraz,gitar,ateş üçlüsü güzel, deniz güzel ama iskeleyi geçince yosunlu, bi de muzcu var :D unutamıyorum ya bi şişme botla muzcunun yanından geçiyoduk adamlarla iyice ahbap olmuştuk, sonra denizde kıyılar braz taşlı ilerleyince güzel. sonra 23,00 da ufak çaplı bi deniz aracılığıyla gezi düzenleniyor, sınırsız alkol (giriş ücretli) vs vs güzel ya akçayı tavsiye ederim yani kısca
    -----------------------------
    aga pamsıyon fıyatları nasıl agstosta gıtmeyı dusunuıom terkr gece tekne gezıntısınde ıckı sınırsızmı? we kız ortamı nasıl maıtalar cogalmısımı

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

hacı 10-11 snedir ören e gidiyorz yazlık var denizi biraz sgktur ama tertemzdir..

gezcek yer desen her yere gidersin her yere yakın. peltköy fln var cunda var.. en fazla yarım saat 45 dk da gidilcek cok gzel yerler var. 10 nmara yani..

erdek artık yvştan krlenmeye bşladı..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yani ya maviköy ya ocaklar yada ayvalık diyorsunuz bakalım arkadaşla konuşamadık konuşucaz izinleri ayarayıp atacağız kendimizi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 3055 Toplam Mesaj: 24