Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------
Tavsiye edebileceklerim (Plajları ve denizi güzel olanlar); Altınoluk, Ören, (Su soğuk, temiz ve rüzgarlı hava) Ayvalık ve Sarımsaklı (Su daha sıcak daha çok gezilcek yer var.)
-----------------------------
KAtılıyorum.Bu mekanlar kıyaktır -
arkadaşım sana oralarda tavsiye edebilecegim yer ayvalık-sarımsaklı hem mekan ortam falan güzel hem denizi süper sadece bir sorunu war sivrisinek şu an nasıl durum bilmiyorum ama çok içerilerde yer tutmazsan o sorunda olmaz gerçi artık ilaçlama yöntemleri gelişti.orada bir apart kiralarsın kendine genelde ucuz oluyor ama iyicene bakman lazım hem ekonomik bir yerde aynı zamanda tavsiye ederim.
erdegin artık boku çıktı bak eger istersen kumlaya da gel derim istanbuldan bursaya giderken orhangaziden sonra denizi gördügün ilk yer gemlik oluyor gemlikten girince zaten kumlaya gidiyosun ama yani bilirsin marmara denizi ve ege denizi farklı yerler.
-
anladım hojalar ayvalık sarımsaklı avşa buralardan birine karar vermek lazım diyorsunuz ben erdeğe 8-9 sene önce filan gitmiştim güzeldi o zamanlar.....
-
Gerdeği bilen yada girmis olanlar diye giridm aq baslıga
-
Tavsiyem Avşa ama merkezi değil. Mavikoy diye bi yeri var oraya git pişman olmazsın. Hem denizi kat kat güzel hem çok az kişi var. Marinası da var derinde yüzmek istersen. 6-7 metre.
Avşa'ya gidemezsen illa Erdek'se Ocaklara git. Ama dediğim gibi Avşa Mavikoy harika.
-
altınoluk akcay güzeldir . erdğin denizi pis sanırm birz:/
-
akçay güzel, bi pansiyon tutuarsınız 3 hafta önce gittim geceliği 12lira pansiyonun
plaj güzel ortam güzel, gece biraz,gitar,ateş üçlüsü güzel, deniz güzel ama iskeleyi geçince yosunlu, bi de muzcu var :D unutamıyorum ya bi şişme botla muzcunun yanından geçiyoduk adamlarla iyice ahbap olmuştuk, sonra denizde kıyılar braz taşlı ilerleyince güzel. sonra 23,00 da ufak çaplı bi deniz aracılığıyla gezi düzenleniyor, sınırsız alkol (giriş ücretli) vs vs güzel ya akçayı tavsiye ederim yani kısca -
Erdek guzeldir yarin Agrigento otele gidiorum erdekte :D
-
erdeğe gideceksen arkadaşım ocaklara git çok güzel biyer hem hatunlarda var hemde eğlenceli biyer bide gonia beach club ı tavsiye ederim yani güzel biyer bende gidecem yine oraya ağustos ta ordayım çok güzel bi ortam var orda
-
çocukluğumdan beri erdek e giderim. genelde iyiydi ama son bir kaç yılda çok bozuldu. özellikle de denizi. insanları da birza gariptir erdeğin. ama ocaklar tarafını tavsiye edebilirim. hem denizi, hem kumsalı hem de gece hayatı iyidir ocakların.