folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

Erdeği Bilenler Yada Gitmiş Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

bLuetuLips bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tavsiye edebileceklerim (Plajları ve denizi güzel olanlar); Altınoluk, Ören, (Su soğuk, temiz ve rüzgarlı hava) Ayvalık ve Sarımsaklı (Su daha sıcak daha çok gezilcek yer var.)
    -----------------------------
    KAtılıyorum.Bu mekanlar kıyaktır

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

arkadaşım sana oralarda tavsiye edebilecegim yer ayvalık-sarımsaklı hem mekan ortam falan güzel hem denizi süper sadece bir sorunu war sivrisinek şu an nasıl durum bilmiyorum ama çok içerilerde yer tutmazsan o sorunda olmaz gerçi artık ilaçlama yöntemleri gelişti.orada bir apart kiralarsın kendine genelde ucuz oluyor ama iyicene bakman lazım hem ekonomik bir yerde aynı zamanda tavsiye ederim.

erdegin artık boku çıktı bak eger istersen kumlaya da gel derim istanbuldan bursaya giderken orhangaziden sonra denizi gördügün ilk yer gemlik oluyor gemlikten girince zaten kumlaya gidiyosun ama yani bilirsin marmara denizi ve ege denizi farklı yerler. 

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    anladım hojalar ayvalık sarımsaklı avşa buralardan birine karar vermek lazım diyorsunuz ben erdeğe 8-9 sene önce filan gitmiştim güzeldi o zamanlar.....

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    Gerdeği bilen yada girmis olanlar diye giridm aq baslıga

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Tavsiyem Avşa ama merkezi değil. Mavikoy diye bi yeri var oraya git pişman olmazsın. Hem denizi kat kat güzel hem çok az kişi var. Marinası da var derinde yüzmek istersen. 6-7 metre.

Avşa'ya gidemezsen illa Erdek'se Ocaklara git. Ama dediğim gibi Avşa Mavikoy harika.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    altınoluk akcay güzeldir . erdğin denizi pis sanırm birz:/ 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    akçay güzel, bi pansiyon tutuarsınız 3 hafta önce gittim geceliği 12lira pansiyonun
    plaj güzel ortam güzel, gece biraz,gitar,ateş üçlüsü güzel, deniz güzel ama iskeleyi geçince yosunlu, bi de muzcu var :D unutamıyorum ya bi şişme botla muzcunun yanından geçiyoduk adamlarla iyice ahbap olmuştuk, sonra denizde kıyılar braz taşlı ilerleyince güzel. sonra 23,00 da ufak çaplı bi deniz aracılığıyla gezi düzenleniyor, sınırsız alkol (giriş ücretli) vs vs güzel ya akçayı tavsiye ederim yani kısca

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Erdek guzeldir yarin Agrigento otele gidiorum erdekte :D

I find your lack of faith disturbing.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feka
    feka's avatar
    Erkek
    erdeğe gideceksen arkadaşım ocaklara git çok güzel biyer hem hatunlarda var hemde eğlenceli biyer bide gonia beach club ı tavsiye ederim yani güzel biyer bende gidecem yine oraya ağustos ta ordayım çok güzel bi ortam var orda

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    çocukluğumdan beri erdek e giderim. genelde iyiydi ama son bir kaç yılda çok bozuldu. özellikle de denizi. insanları da birza gariptir erdeğin. ama ocaklar tarafını tavsiye edebilirim. hem denizi, hem kumsalı hem de gece hayatı iyidir ocakların.

boş tenekeden çok ses çıkar
Toplam Hit: 3051 Toplam Mesaj: 24