Erdoganın Çankaya Adayı Belli Oldu
-
GalGio sorunda ciddi olamazsın...
Şahsen Arınçın oraya daha çok yakışacağını düşünüyorum. Gönlümde yatan aday oydu :)
Artı kulislerde Vecdi Gönülün ismi çok anılıyormuş. Ama kesin aday yarın açıklanacakmış... Haberler öyle diyor.
-
Kendisini tanımam ama düzgün birisine benziyor bilgilerine bakınca.Eşinin başının açık olmasıda tartışma ortamı yaratmayacak.
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
karisi turbanli mi?
-----------------------------Ne alaka onu çözemedim??
-
Evet Bencede saçma bi soru olmuş ama arkadaşada haklı AKP zihniyeti geri zihniyet olduğu için..
Tayyyipin zaten Baykalın onu yerin dibine sokmasından sonra,Hikmet yarın dibine diz çöktükten sonra Cumhurbaşkanı olcağını pek sanmıodum.Olsada neler olacağını kendisi çok iyi bilior.Tek korkum Bülent Arınç gibi bi yobazın olmasıydı inş. temennimiz o olmaz. Kötünün iyisinede dicek bişeyimiz yok.
-
Vecdi Gönül asker kökenli bir şahsiyettir. Karısın türbanlı olması mümkün değildir.
-
hacım arınç hakkındaki fikrine katılmadığımı belirteyim
hangi şartlara göre kendine yobaz dediğini de merak ettim doğrusu? eşinin başı kapalı yahut akepe üyesi diye mi?
bence (misal) deniz baykal'dan daha iyidir.
yorumlarınıza açığım.
-
su alaka olabilir amele, cumhuriyet tarihinde oraya esi türbanlı kimse cıkmamıstır. burdan yola cıkarak soylemistir gladio. konuya gelince bizim yorum yapmamıza gerek yok nasıl olsa akp ne isterse onu yapıcak. meclis baskanlıgı basbakanlık ve cumhurbaskanlıgı tek bir partinin elinde olacak. tayip dürzüsü padisah edalarıyla gerim gerim gerilecek ama biz onu sündürmesinide indirmesinide biliriz. vecdi gonulun bi yamugunu duymadık ama dogaldır bizim memleketimizde bu basın varken bisey duymamız mucize olur. yinede kagıt uzerinde iyi birine benziyor
-
Aynen benim korkumda bülent arınçtı.Ha tayyip olmuş ha bülent arınç hiçbir farkı yok gözümde.
-
bugün eşi türbanlı birinin köşke cıkması demek sürekli tartısma ortamı sürekli kaos ortamı sürekli gündem demektir
bir kesim vay efendim eşi türbanlı adamın ne işi vr orda laiklik elden gidior derken dier taraf eşi türbanlıysa nolcak diye diye gündemi meşgul edecektir
böylesi daha iyi oldu
-
Amele Tabikide baş örtülü olduğu için yada Akpli olduğu için deil.. Bugune kadar Dindar ilk kez bi Cumhurbaşkanı olcak diyen Askeriyenin itibarını düşürmeye çalışan düşünce ve mantalite yapısı şeriate yönelik olmasından ötürü filan söyledim.Daha büssürüde sayarım ama gerek yok.Bilmem anlabildim mi?
Akpde herkes kötü diye birşeyde yok tabikide Abdullatif Şener 10numara bir insan zaten kendi partisinin bile yanlışlarını söliyebilecek bir insan. Aynı şekilde Tayyipe uyması Abdullah gülde düşünce olarak olmasada yapı olarak iyi bir insan..
Bizim sorunumuz Akepeyle kişilerle deil düşünce yapılarında ve bunların başlarını çeken Tayyip ve sayın arınçla..
Dediğim gibi Biz Demokratik insanlar olarak Yeni Cumhurbakanımız vecdi gonul ise Türk halkına hayırlı olsun.Kötünün iyi yapıcak birşeyimiz yokta zaten.