folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erdoganın Çankaya Adayı Belli Oldu

Erdoganın Çankaya Adayı Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    katılıyorum arınc tan bınlerce kat daha ıyıdır ... şahsi fıkrım tabi

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

bugün eşi türbanlı birinin köşke cıkması demek sürekli tartısma ortamı sürekli kaos ortamı sürekli gündem demektir

bir kesim vay efendim eşi türbanlı adamın ne işi vr orda laiklik elden gidior derken dier taraf eşi türbanlıysa nolcak diye diye gündemi meşgul edecektir

böylesi daha iyi oldu

işte amk bende onu anlamıyom. nooluyo yani elin gavuru da laik güya boynuna haç takıp geziyo?ona yobaz demiyolarda bizde olunca(müslüman olunca)  neden böyle ithamlarda bulunuluyor.

zamanında erbakan geldi meclisin amuğa kodu? türbanlı millet vekili geldi

yemin arapça okundu vs.vs erbakanı kim buldu? asker?

erbakanı kim indirdi? asker?

devlet elden gitti mi?

Türkiye'yi kadı mı yönetiyo? hayır?

neden türbana bu kadar karşısınız ben onu anlamıyorum arkadaş.

ne güzel işte kıçı açık değil başı açık değil görünen yeri yok?

bu halde olmasına rağmen neden böyle tepkiler veriliyor?(add'nin antitürban kampanyasını hatırlayan vardır muhakkak internette yapıldı hani burda görmüştük yada .!nfo da)

(kantarın topuzunu kaçırmamaya gayret ettim darılan olmaz (yani bana olmaz umarım : )) 

saygılar sevgiler 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    İnşallah vatana millete hayırlı olur çok çalışkan birisiymiş belliki Bu vatanada boylesı gerek.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konu türban değil türbanın malzeme yapılması.

Kim ne anlatıyorsunuz türban üzerinden din üzerinden bir dünya insanın duygularıyla iş çeviren tipler bunlar. Herkes sizin kadar temiz değil hocam.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amele benim yazımı okumadın sanırım hemde durup dururken türban olayını patlatman yersiz ve anlamsız.

Benim annemde başörtülü ve ben başörtüsüne karşı değilim ama devletin menfaatleri için karşıyım.

Çünkü Devletin kurumlarına başörtüsü girdiği zaman dinli dinsiz ayrımı olacaktır bu 1   2.ciside Atatürkün bir konuşmasını hatırlatayım Başörtüye neden izin vermiosunuz paşam diye sorduklarında Atatürkün cevabı ben şimdi Başörrtüsüne izin verirsem bunlar bu sefer karaçarşafı vs. geri isterler işin boyutu büyür demiş.

Eğer başörtü takmadan işte çalışıyorsanda bu senin günahın değil devletin günahırdır çünkü izin vermeyenler onlar..Eğer günahsa tabi... Sen ekmek parası kazanıcaksan  çocuklarına bakıcaksan baş örtüsüz gidiceksin,Baş örtüsüz işe gitmicem diyip çocuklarını aç bırakırsan bu daha da günah değil mi?  Bu sölediğim örnek takılı kalmayın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Umarlm C.baskanligini da kendi emellerine alet etmez Akape ..ama adam iyi birine benziyor bilgilere göre.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

persian hacım son 1.5 saattir telekoma kafamı sokup sokup çıkartıyom.

haliyle aynı hattan hem benim kafam hemde data aynı anda gidip gelemediğinden bi konuyu okumak için yarım saattir uğraşıyom okudum yazını hak veriyorum da a.qmuun telekonu söylettirmiyo.

teşekkürler açıklamarın için

post 10 dk ya kadar gitmezse anca yarın yazarım : ) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:
    karisi turbanli mi?
    :S karısımı yonetecek :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ulen cumhurbanlık adayı açıklandı olay gene türban muhabbetine döndü anasını satiim..
    az sonrada ATATÜRK'ün rakısı girer işe tam olur :D

çare var mı.?! yok.. tayyip kimi isterse o olacak işte.. ha ahmet ha mehmet.. tayyip'in güdümünde olmayacak mı.!? Yüzüp yüzüp kıyısına geldiği c.başkanlığı koltuğunu istemediği birine verdirir mi bea.?! kimi isterse onu getircek işte.. :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    bence akp zihniyeti seçmişse kim olursa olsun türkiye için en hayılısı hiçbir zaman olmaz.arkadaşlar biz burda sahte şeyhlerin önünde diz çöken, şeriat kanunlarını kullananlar tarafından yetiştirilmiş bir insanın seçtiği bir cumhurbaşkanı adayından bahsediyoruz.bence ne olursa olsun yine onun dediği olacak.bence mutlaka vardır o geri kafalıların bi bildiği o yüzden bu kişiyi aday seçmişlerdir.ben o zihniyetin yaptığı her işe karşıyım.bu benim görüşümdür.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
Toplam Hit: 6934 Toplam Mesaj: 45