Erdoganın Çankaya Adayı Belli Oldu
-
katılıyorum arınc tan bınlerce kat daha ıyıdır ... şahsi fıkrım tabi
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------bugün eşi türbanlı birinin köşke cıkması demek sürekli tartısma ortamı sürekli kaos ortamı sürekli gündem demektir
bir kesim vay efendim eşi türbanlı adamın ne işi vr orda laiklik elden gidior derken dier taraf eşi türbanlıysa nolcak diye diye gündemi meşgul edecektir
böylesi daha iyi oldu
-----------------------------işte amk bende onu anlamıyom. nooluyo yani elin gavuru da laik güya boynuna haç takıp geziyo?ona yobaz demiyolarda bizde olunca(müslüman olunca) neden böyle ithamlarda bulunuluyor.
zamanında erbakan geldi meclisin amuğa kodu? türbanlı millet vekili geldi
yemin arapça okundu vs.vs erbakanı kim buldu? asker?
erbakanı kim indirdi? asker?
devlet elden gitti mi?
Türkiye'yi kadı mı yönetiyo? hayır?
neden türbana bu kadar karşısınız ben onu anlamıyorum arkadaş.
ne güzel işte kıçı açık değil başı açık değil görünen yeri yok?
bu halde olmasına rağmen neden böyle tepkiler veriliyor?(add'nin antitürban kampanyasını hatırlayan vardır muhakkak internette yapıldı hani burda görmüştük yada .!nfo da)
(kantarın topuzunu kaçırmamaya gayret ettim darılan olmaz (yani bana olmaz umarım : ))
saygılar sevgiler
-
İnşallah vatana millete hayırlı olur çok çalışkan birisiymiş belliki Bu vatanada boylesı gerek.
-
Konu türban değil türbanın malzeme yapılması.
Kim ne anlatıyorsunuz türban üzerinden din üzerinden bir dünya insanın duygularıyla iş çeviren tipler bunlar. Herkes sizin kadar temiz değil hocam.
-
Amele benim yazımı okumadın sanırım hemde durup dururken türban olayını patlatman yersiz ve anlamsız.
Benim annemde başörtülü ve ben başörtüsüne karşı değilim ama devletin menfaatleri için karşıyım.
Çünkü Devletin kurumlarına başörtüsü girdiği zaman dinli dinsiz ayrımı olacaktır bu 1 2.ciside Atatürkün bir konuşmasını hatırlatayım Başörtüye neden izin vermiosunuz paşam diye sorduklarında Atatürkün cevabı ben şimdi Başörrtüsüne izin verirsem bunlar bu sefer karaçarşafı vs. geri isterler işin boyutu büyür demiş.
Eğer başörtü takmadan işte çalışıyorsanda bu senin günahın değil devletin günahırdır çünkü izin vermeyenler onlar..Eğer günahsa tabi... Sen ekmek parası kazanıcaksan çocuklarına bakıcaksan baş örtüsüz gidiceksin,Baş örtüsüz işe gitmicem diyip çocuklarını aç bırakırsan bu daha da günah değil mi? Bu sölediğim örnek takılı kalmayın.
-
Umarlm C.baskanligini da kendi emellerine alet etmez Akape ..ama adam iyi birine benziyor bilgilere göre.
-
persian hacım son 1.5 saattir telekoma kafamı sokup sokup çıkartıyom.
haliyle aynı hattan hem benim kafam hemde data aynı anda gidip gelemediğinden bi konuyu okumak için yarım saattir uğraşıyom okudum yazını hak veriyorum da a.qmuun telekonu söylettirmiyo.
teşekkürler açıklamarın için
post 10 dk ya kadar gitmezse anca yarın yazarım : )
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
karisi turbanli mi?
-----------------------------
:S karısımı yonetecek :S -
ulen cumhurbanlık adayı açıklandı olay gene türban muhabbetine döndü anasını satiim..
az sonrada ATATÜRK'ün rakısı girer işe tam olur :D
çare var mı.?! yok.. tayyip kimi isterse o olacak işte.. ha ahmet ha mehmet.. tayyip'in güdümünde olmayacak mı.!? Yüzüp yüzüp kıyısına geldiği c.başkanlığı koltuğunu istemediği birine verdirir mi bea.?! kimi isterse onu getircek işte.. :D -
bence akp zihniyeti seçmişse kim olursa olsun türkiye için en hayılısı hiçbir zaman olmaz.arkadaşlar biz burda sahte şeyhlerin önünde diz çöken, şeriat kanunlarını kullananlar tarafından yetiştirilmiş bir insanın seçtiği bir cumhurbaşkanı adayından bahsediyoruz.bence ne olursa olsun yine onun dediği olacak.bence mutlaka vardır o geri kafalıların bi bildiği o yüzden bu kişiyi aday seçmişlerdir.ben o zihniyetin yaptığı her işe karşıyım.bu benim görüşümdür.