Erepublik Oynayanlar
-
şerefsizim benim aklıma gelmişti.. :D zaaaaa
düşünce güzel bi ara bikaç gün oynadımda..
ama gerçeği dururken sanalını oynamak çok saçma oluyo be hajılar., oyunda nefes çekebiliomusun içine?HAYIR ztn gördüğünden daha ii görüntü efektleri ses efektleri var mı?HAYIR o zmn nie mozaik pastayı ezik bi domatesle değiştirek ki?
-
Başta yardımcı olan, oyunu anlatmayan birisi olmadığı zaman insanlar anlamayıp bırakıyor ama başladıktan sonra gerçekten bırakılmıyor :)
-
Uplayalım bakalım başlığı. Arkadaşlar israil ile savaşa her an başlayabiliriz. Bunun için babyboom yapmamız lazım. Bunun içinde ilgili olan arkadaşlarımızı oyuna bekliyoruz. Yeni başlayanlara yardım edebiliriz. İsteyen ref linkimiz ile üye olabilir ya da refsiz direkt üye olabilir.
Ref.siz : www.erepublik.com/tr
Benim ref.im: http://www.erepublik.com/tr/referrer/Mert.39
Humerus'un ref linki: http://www.erepublik.com/tr/referrer/Humerus7
-
yıl olmus 2011 hala erepublik oynayan mı var. saka bi yana baslamayın derim bi cacık olmaz o oyundan... up niyetine:)
-
niye hocam ben başlayalı 2 ay fln oldu. Şuan çok hevesliyim :D
-
Bildiğiniz üzere şu günlerde Türkiye ve İsrail arasında daha önce benzeri görülmemiş bir şekilde cereyan eden bir gerginlik bulunmaktadır. İsrail’in Mavi Marmara saldırısı sonucunda başlayan bu süreçte takındığı tutum her Türk vatandaşını derinden yaralamakta, saldırıda ölen insanların ailelerin üzüntüsünü kat ve kat artırmaktadır.
Dünya çapında yaklaşık 2 milyon kişinin, Türkiye’den ise onbinlerce kişinin kayıtlı olduğu, oyunculara gerçek dünya haritası üzerinden ikinci bir hayat imkanı sunan erepublik adlı oyundaki Türkler olarak mücadelemizi onurlu bir şekilde sürdürmekteyiz.
Bu noktada, İsrail’in anlamsız politikalarına tepkimizi göstermek, gerçek hayatta üzeri örtülen gerçeklerin oyun içerisindeki dünyanın bir çok ülkesinden milyonlarca kullanıcıya anlatılması adına eİsrail devletine, eTürkiye olarak savaş ilan etmiş bulunmaktayız.
Oyun dinamikleri çerçevesinde, ülkelerin gücünü kayıtlı oyuncu sayısı belirlemektedir. Sizden ricamız, eİsrail topraklarının eTürkiye tarafından alınması, yaşanan krizdeki haklılığımızın dünya ile oyun vasıtasıyla paylaşılmasıdır.
Oyuna başlamak isteyen arkadaşlar isterlerse www.erepublik.com adresinden veya http://www.erepublik.com/en/referrer/Humerus7 adresinden üyelik alıp Türkiye'ye destek olabilirler. Yalnız verilen ref üyeliğinden üyelik alınırsa oyuncuyada fayda sağlamış oluyorsunuz. Ayrıca vermiş olduğum referans linkinden hesap alan arkadaşlara gerek forumumuzdan gerek ise oyun içerisinden yardımcı olacağımı belirtmek isterim.
Oyuna başlayıp merak edenler için oyun ile ilgili makalemiz ;
http://www.erepublik.com/en/article/yeni-ba-layanlar-ccedil-in-oyun-tan-t-m-rehberi-genel-tan-t-m-1813543/1/20
Yine oyun ile ilgili olarak yapmış olduğumuz video çalışması ;
http://www.youtube.com/watch?v=C-rzD_eYahU
Ve son olarak İsrail saldırısı için hazırlanmış videomuz ;
http://www.youtube.com/watch?v=j4MVoDb_m-Q
Tahribattan bir çok arkadaş oyunu oynamakta sayımızı yükseltirsek kendimize ait oluşum kurabiliriz ve Türkiye'yi, Tahribat oluşumuyla temsil edebiliriz.
Son olarak unutmayın, Türkiye'nin size ihtiyacı var. -
http://www.erepublik.com/tr/citizen/profile/5142838 bende geldim
-
seviye 16 dan yüksek biri varsa tahribat diye parti kursun da gelelim :D
-
Parti kurmasi sorun degil ama, partiyi secimlerde TOlayabilirler. Askeri grup kurabiliriz Tahribat olusumu olarak.
-
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Humerus7
