folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Erepublik Oynayanlar

Erepublik Oynayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bulgaristan, Ukrayna ve Rusya'yı işgal edip, haritadan silmiştik. Ancak bu hafta Ukrayna topraklarını geri aldı ve haritaya döndüler. Rusya ise topraklarının çoğunu bizden kurtardı 2 bölgeleri hariç şuan için Bulgaristan ile ciddi savaş konumundayız. Bu akşam Marmara'ya saldırı düzenlicekler ve ardından orjinal 7 bölgemizi almaya çalışıcaklar. Oyuna başlayıp yardımcı olmak isteyenlere her türlü yardımcı olucam. Sorunlarınızı ve eksiklerinizi forumdan veya oyun içerisinden iletebilirsiniz. Başlamak isteyen arkadaşlar http://www.erepublik.com/en/referrer/Humerus7 linkinden üyelik alıp oyun başlayabilirler. Bugün Marmara'yı kaybedebiliriz. O yüzden mümkünse Doğu anadolu veya Karadeniz olarak seçin bölgeyi...

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tahribat askeri grubu için teklifimi yeniliyorum , Q3 silah şirketim var çalışın maliyet çıktıktan sonra ürettiğinizi alın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

konuyu okuyamadım komple kusura bakmayın. bişi sorcam

ogame gibi sürekli bakmak gerekiyo mu buna ? gece 3 te kalkıp filo kaldırmak filan

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

konuyu okuyamadım komple kusura bakmayın. bişi sorcam

ogame gibi sürekli bakmak gerekiyo mu buna ? gece 3 te kalkıp filo kaldırmak filan

6 saatte 600hp limitin var   hergün 10 da çalışma ve üretim 0 lanıyo yani tekrar üretebiliyorsun

bana her saat 100 hp geliyor bazen biriktiriyorum 600 e kadar , uyuycaksam birikmişini harcayip yatıyorum ogame den birazcık daha farklı daha bi ekonomi üzerine kurulu

tekrar baktım 29 binam var la :)  20 si şirket 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oyun gerçekten çok kapsamlı ekonomi, savaş modülü, siyasi modül sen seçebilirsin. Ben şuan ülkenin Savunma Bakan yardımcısıyım. Aynı zamanda ülkenin milletvekiliyim. Oyunun en güçlü askeri birliklerinden Lazokrasi'ye üyeyim. Ekonomiye fazla ağırlık vermesemde ilgilenmeye çalışıyorum onun ile de :) PanxeR'de silah şirketi varmış bende ekmek şirketi var (q4) kalite eğer oyuna Türkiye'de başlayıp oynucaksanız, şirketlerden birine dahil olabilirsiniz, ürettiğinizi ekmek veya silah olarak gönderebilirim ben şahsen... 

Ref linki vermek istemiyorum ama 2 tane üyeye ihtiyacım kaldı, eğer başlamak isteyenler ref olarak başlarlarsa her türlü oyun için eksiklerini karşılayabilirim :) 

ttp://www.erepublik.com/en/referrer/Humerus7 

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

arkadaşımla online oyuna başlamayı düşünüyoduk bi görüşeyim arkadaşımla

bide milletvekili olunca napıyosun ? bakanların başbakanın oyunda ne gibi yetkileri oluyo ?

oyunun tr arayüzü vardı sanki? yok artık :S

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hacılar şimdi katıldım aranıza neler yapmam gerekiyo ipucu verirmisiniz biraz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

arkadaşımla online oyuna başlamayı düşünüyoduk bi görüşeyim arkadaşımla

bide milletvekili olunca napıyosun ? bakanların başbakanın oyunda ne gibi yetkileri oluyo ?

oyunun tr arayüzü vardı sanki? yok artık :S

http://www.erepublik.com/tr/

millet vekilleri yasaları onaylıyor hocam  gerçek dünyadaki gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reften üyelik alanlar zaten otomatikman arkadaş listeme ekleniyor. Oyun içerisinden aklınıza gelen her şeyi ve ihtiyaçlarını mesaj atın ilgilenicem. Bu arada vekiller yasa tasarısı sunabiliyor ve vatandaşlığa adam kabul edebiliyor. Şuan başka bir ülkeye savaş önerisi verebilirim eğer vekillerin çoğu evet oyu verirse o ülkeye savaş açabiliriz.  

Ben oyuna başlamadan önce internet sayfasından oyun oynucağımı bile düşünmüyordum. 6 ay oldu inanılmaz derece de bağladı oyun beni gerçekten çok ayrıntıya sahip ve oynayan kesimin yaş üstü yüksek olduğundan dolayı başınız ağrımıyor :) Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz reften üye olanlar oyundan mesaj atsın oyun ile ilgili makaleler atıcam. Bu arada türkçe oynayabilirsiniz TR seçeneği var. 

http://www.erepublik.com/tr/referrer/Humerus7 türkçe oynamak isteyenler için

Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bende başladımda açıkcası pek sarmadı beni daha yeniyim belki ondan.biraz daha devam edicem bakalım nolcak :D

Toplam Hit: 15008 Toplam Mesaj: 113