Ergenekon AK Parti'yi Parçaladı !
-
M1KROP bunu yazdı:
-----------------------------
chp+dtp+mhp aynı şeye hizmet ediyor
görmeyen salaktır
neymiş hizmet ettikleri şey, ne yaptılarda anladın aynı şeye hizmet ettiklerini bi anlatsana. -
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Noel dede de ergenekoncu hatta kızıl giyimindende belli ergenekonun komünist yapılanmasından yaşına başına bakmadan bu işlerle uğraşıyor.
-----------------------------ne ergenekonmuş arkadaş, askerlerle girdik (TSK Atatürk ilkelerine en bağlı olan kurumdur, devrimi, Cumhuriyetin değiştirilmesini engeller), faşistler, komünistler, şeriatçılar...Hatta bi ara hizbullaha falan sıçradı sonra çıktı.
Herkes ergenekonu tanımlıyorda, daha ortada resmi bir kanıt yok, mahkemelerin değerlendirdiği birşey yok.Kafanızın ergenekonu o.
Tabi size göre mahkemelerde ergenekoncu değilse , o ayrı..Yok akpde çatlak çıkmış , 8 ila 13 kişinin akpde çatlak olduğu dşünülüyor, siz ergenekon diyorsunuz.Ergenekon o kadar derin birşey ki, akpnin içine kadar mı sızdı ?? Ergenekonunun en büyük düşmanı olan erdoğanın partisinde mi ?? Yuh artık
Tsk, yani cumhuriyetçi adamlardan girdik, sıra sıra hepsini dolaştık, en sonunda da yeşil devrimciler olan laiklik düşmanı, şeriatçı pisliklere kadar dokundurduğumuz adamlar hele şükür akpde durabildi.
Eğer uydurduğuz sözde ergenekon gerçek ve bu kadar sağlamsa, emin olun erdoğan orada bu kadar rahat olamazdı.Baksana kendi adamları daha ergenekoncu.
Hey maaşallah neymiş bu ergenekon..En büyük terör örgütlerinden, el kaide, hizbullah hatta terör örgütü olamsa bile daha pislik olan nurculardan falanda büyük..Ama yinede bütün adamları içeri attırıyor.
Hem büyük, hem her yerde adamı var hemde salak..Bu örgüt falan değil olsa olsa büyükler için çizgi film olurdu.Ne senaristler varmış ülkemizde.
-
yeteneğim olsa kıçımla gülerdim bu habere
-
zumsuk bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Noel dede de ergenekoncu hatta kızıl giyimindende belli ergenekonun komünist yapılanmasından yaşına başına bakmadan bu işlerle uğraşıyor.
-----------------------------ne ergenekonmuş arkadaş, askerlerle girdik (TSK Atatürk ilkelerine en bağlı olan kurumdur, devrimi, Cumhuriyetin değiştirilmesini engeller), faşistler, komünistler, şeriatçılar...Hatta bi ara hizbullaha falan sıçradı sonra çıktı.
Herkes ergenekonu tanımlıyorda, daha ortada resmi bir kanıt yok, mahkemelerin değerlendirdiği birşey yok.Kafanızın ergenekonu o.
Tabi size göre mahkemelerde ergenekoncu değilse , o ayrı..Yok akpde çatlak çıkmış , 8 ila 13 kişinin akpde çatlak olduğu dşünülüyor, siz ergenekon diyorsunuz.Ergenekon o kadar derin birşey ki, akpnin içine kadar mı sızdı ?? Ergenekonunun en büyük düşmanı olan erdoğanın partisinde mi ?? Yuh artık
Tsk, yani cumhuriyetçi adamlardan girdik, sıra sıra hepsini dolaştık, en sonunda da yeşil devrimciler olan laiklik düşmanı, şeriatçı pisliklere kadar dokundurduğumuz adamlar hele şükür akpde durabildi.
Eğer uydurduğuz sözde ergenekon gerçek ve bu kadar sağlamsa, emin olun erdoğan orada bu kadar rahat olamazdı.Baksana kendi adamları daha ergenekoncu.
Hey maaşallah neymiş bu ergenekon..En büyük terör örgütlerinden, el kaide, hizbullah hatta terör örgütü olamsa bile daha pislik olan nurculardan falanda büyük..Ama yinede bütün adamları içeri attırıyor.
Hem büyük, hem her yerde adamı var hemde salak..Bu örgüt falan değil olsa olsa büyükler için çizgi film olurdu.Ne senaristler varmış ülkemizde.
-----------------------------Örgütün en tehlikeli adamı noel dede sonra da şirin baba , direktifi onlardan alıyorlar tehlikeliler diyorum anlamıyorsunuz ne yapalım.
-
ergenekon'un varlığından bile şüphe duyulması gerekildiği bu başlık ile anlaşılmaktadır..
başım fena ağırıyor ergenekon işidir kesin.
hayır asıl komik olan dün Tayyip muhalefet partilere kızıyordu milletvekillerin iradesine bırakılmalıdır felan şimdi fire listesi, yok partiler aynı amaç peşinde gibi saçmalıklar çıktı çelişiyorsunuz..
biraz akıllı olan düşünür en yüksek vekile sahip olan parti her istediği partiyi rahatlıkla kapatır? bu mu demokratik anlayışınız?
bazı akpliler bdp için "sizin barışınıza koyayım inş. kapatılırsınız" gibi mesajlar yazıp duruyor akplilerin dürüstlükleri bu maddenin reddedilmesi ile görülmekte:)
-
M1KROP bunu yazdı:
görmeyen salaktır
-----------------------------önceden ve şimdilerde bdp nin destek verdiği oylamalarda da akp+bdp aynı şeye hizmet ediyor olmuyor mu bu mantıkla.
neyse efendim bu sözleri kendim yazmadım. ergenekon bana yazdırdı. özür dilerim mikrop.
-
ultrAsker bunu yazdı:
M1KROP bunu yazdı:
görmeyen salaktır
-----------------------------önceden ve şimdilerde bdp nin destek verdiği oylamalarda da akp+bdp aynı şeye hizmet ediyor olmuyor mu bu mantıkla.
neyse efendim bu sözleri kendim yazmadım. ergenekon bana yazdırdı. özür dilerim mikrop.
-----------------------------mercimek fiyatlarındaki indirimde aynı oyu vermek farklıdır türkiyenin kaderini belirlemekte verilen oy farklıdır.
ve bu oylamada bu chp mhp dtp yanyana omuz omuza olması mantıksızlığın allahıdır
dtp askeri anayasayı onaylıyor vay vay vay
yemin ediyom görmeyen aptaldır
-
bi de tayyip istediğini başarmıştır
burada dtpli kürtler dtpye lanet ediyor askeri anayasayı onayladığı için
tayyip kazandı mı en az 1 milyon..
bir dahaki seçim ancak meclis bombalanır ancak anayasa değişikliği durdurulur
-
M1KROP bunu yazdı:
bi de tayyip istediğini başarmıştır
burada dtpli kürtler dtpye lanet ediyor askeri anayasayı onayladığı için
tayyip kazandı mı en az 1 milyon..
bir dahaki seçim ancak meclis bombalanır ancak anayasa değişikliği durdurulur
-----------------------------İstatistiğe bak yürü be kim tutar seni dostum :D en az 1 milyon yetmedi 2 milyon 1 de ben koyuyorum üstüne müessese kıyağı etti mi sana 3 milyon kişi.
Siz ne içiyorsunuzda böyle istatistikler çıkartıyorsunuz merak etmiyor değilim açıkçası.Kaldı ki farzedelim 1 milyon seçmen kaybetsinler bu 1 milyon seçmenin ak partiye oy atacağı nerden belli ?
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Örgütün en tehlikeli adamı noel dede sonra da şirin baba , direktifi onlardan alıyorlar tehlikeliler diyorum anlamıyorsunuz ne yapalım.
-----------------------------kusura bakma hoca anlamamışım :)