folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ergenekon AK Parti'yi Parçaladı !

Ergenekon AK Parti'yi Parçaladı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

sokoban bunu yazdı:

Örgütün en tehlikeli adamı noel dede sonra da şirin baba , direktifi onlardan alıyorlar tehlikeliler diyorum anlamıyorsunuz ne yapalım.

kusura bakma hoca anlamamışım :)

:D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

İstatistiğe bak yürü be kim tutar seni dostum :D en az 1 milyon yetmedi 2 milyon 1 de ben koyuyorum üstüne müessese kıyağı etti mi sana 3 milyon kişi.

Siz ne içiyorsunuzda böyle istatistikler çıkartıyorsunuz merak etmiyor değilim açıkçası.Kaldı ki farzedelim 1 milyon seçmen kaybetsinler bu 1 milyon seçmenin ak partiye oy atacağı nerden belli ?

tabii ki 1 milyon gör bak

senin desteklediğin partiler için hayal olabilir ama bu gerçek oluyor istesende  istemesende

sorduğun son soru

sen dtpli kürt olsan böyle bir olayda dtpe lanet edip hangi partiye oy verirdin? chp mi mhp mi? dtpden farkları ne?

kusura bakmayın sizle tartışılmıyor çünkü ne görüyorsunuz ne duyuyorsunuz ne konuşuyorsunuz

hade eyvalla

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

mecliste partisi daha önce kapatılan ve kapatılmaya en yakın parti olan bdp, mecliste en çok milletvekili bulunduran akpnin eline dizginleri vermek istemedi demek ki. bence kabul edilmediği iyi oldu bağımsızların milletvekilliğini düşürürlerdi bunlar (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    cihaatt bunu yazdı:

ölümüne Tayyeeeeeeeep Ulennnnnn!

Öl o zaman :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şu var birde. hani işçiler göçük altında kalmıştı sonra feytullahın bi bakıma akp nin kanalı saman tv haberlerde ne dediydi ?

işçiler ergenekoncular yuzunden göçük altında kaldı demişti hani  musa mıydı neydi adamın adı. bizde yuh demiştik adamın anasına bile kufretmişler kanallarında anama bile kufrettiler  abi diye duygu sömürüsü yapmıştı. e sende milleti salak yerine koymaya çalışırsan anana sulalene kufrederler :)

yağmur yağsa ergenekon kar yağsa ergenekon kuş kafaya sıçsa ergenekon size bu cemaat tarikatının uydurmalarını aşılayanların ben taa. yuh diyorum yuh. suçlu teşkil edecek bir durum varsa adalete bırakırsın gerekeni yapar. bu çok farklı birşey. azıcık dusunme anlama öğrenme kapasitenizi çalıştırın. bu kadar saf olmayın. gunden gune sıçıyorsunuz ama en son sıçarken zorlanacaksınız demedi demeyin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7210 Toplam Mesaj: 46