Ergenekon Dalgası. Vurun Dalgaya..
-
: )
Bulunan onca bomba tüfek silahıda zaten tayyip hükümeti verdi ellerine değil mi?
Sonra biz bunları sizde yakalayalım sizi içeri tıkalım dedi. Sonra ergenekoncularda hayhay dedi kabul :)
Yahu ayıp ayıp güngörende patlayan bombanın aynısı adamların evinde çıkıyor. Cumhuriyet gazetesinde patlayan el bombaları ordan çıkıyor üstüne üstlük aynı bombaları pkk'da kullanıyor sonra bunlar suçsuz oluyor değil mi :)
Hey yawrum hey. Teksas etmişler türkiyeyi adamlar. Üstüne suçsuzlarda...
-
hayvanim ne haber gorusemiyoruz uzun zamandir.
su konularda olmasa yuzunu hic goremeyecegiz
simdi ergenekon teror orgutu diyorsun koskoca bilmem kac yillik orgut diyorsun yakalanan sadece 3-5 tane elbombasi midir cephaniligi ?
oraya buraya atilan elbombasinin aynisi diyorsun da bu elbombalarindan sadece 3-5 tane mi uretilmistir, ayni seri olarak uretilmis olmasi ayni banttan cikmis olmasi tek kisiye ait oldugunu mu gosterir.
peki ergenekon nasil basladi ?
bitane yahudi donmesi haham in kuyuya bir tas atmasi sonrasi cikti.
siz degilmiydiniz bu yahudilere guven olmaz hep sirtimizdan vururlar soyle asagilik boyle adi soyle uckaatci diye davul calip ilan eden
ne oldu da birden bire adamin anlattigi iki hikaye ile ne kadar Ataturkcu, ne kadar vatansever varsa iceri alindi
sen inaniyormusun bunlarin siyasi bir oyun olmadigina ?
-
Tabiiki inanıyorum.
Bu kadar tesadüf seri noların aynı olması bence garip. Söz konusu bombalardan babamda bile görsem şüphelenirim ondan. 10 yaşında bir çocuk bile bunca tesadüfe şaşırır bence...
Yahudinin dediği ergenekon olmasa bile bu ülkede birileri birşeyler yapıyor. Yaptıkları şeylerde bu ülkenin yararına şeyler değil. Varsın bunu yapan ergenekon olmasın ama Cumhuriyet tarihi boyunca birşeyler dönüyor bu ülke üzerinde... Bunu her vatandaş anlayabilir. Anlaması bir kaç basit soru sorup kendince cevap araması sonucu belirir:
"-Ulan bize jeopolitik konumun süper diyorlar en iyi yeraltı yerüstü kaynaklar sizde deniyor biz niye zengin olamıyoruz?
-Hani biz türkler en mücadeleci en çalışkan ırktık. Tarihi böyle öğretmemişler miydi? Dünyayada bir dönem hükmetmemişmiydik? Şimdi ne oluyorda bu durumdayız."
gibisinden basit sorularla aslında var olan ama görünmeyen, türkiyemizin türklerin feraha çıkmasını engelleyen bir güç var sonucunu çıkarır ki buda akla hemen derin devlet zımbırtısını getirir.
Nedense bazılarımızın aklına hükümet geliyor ama bu hükümet kaç sene var ki? diye düşünür insan. Ve biz hükümetten öncede bu tür sorunlarda hatta daha büyükleriyle uğraşmıyor muyduk ki burada akla susurluklar, abdullah çatlılar ve nice isimler akla gelir...
Neredeyse 100 yıldır var olan bu durum nasıl olurda daha 10 yıl olmadan piyasaya çıkan bir hükümete yüklenebilir ki? İhtimallerde okları ergenekona çevirmektedir. Ülkemizin geleceği için suçluda olsa suçsuzda olsa bu kişiler yargılanıp asıl gerçekler ortaya çıkarılmaya çalışılmalıdır.
-
haaa
simdi demek bunca olay tesaduf degil
diyelim bu tutuklamanin arkasinda hukumet yok nasil olsa cok bi gecmisi yok ya
peki ne tesaduf ki ergenekon diye orgutu kuranlar bu ulkeyi yikmaya calisan bu orgutun hepsi mi Ataturkcu, hepsi mi demokrasiyi savunanlar, hepsi mi cikip "yasasin bagimsiz demokratik Turkiye" diye bagiranlar hepsi mi laikligi savunanlar, hepsi mi hukumeti yerden yere vuran adamlar ?
o bombalar seri numarlara vs tesaduf degil
o zaman bunlar tesaduf dimi.
--
merak etme bunca zengin kaynaklarin uzerinde zengin olacagiz yakin zamanda hepsini sattik ya, israilliye, amerikaliya, rusa, yunanlisina ustelik degerinin yuzlerce binlerce kat fazlasina
zengin olacagiz yakinda bekleyelim.
-
Yeni bir çeşit yobaz türü çıktı piyasaya hocam.
Ben bu türleri sözde Atatürkçü özde dallama olarak tanımlıyorum. Ve bu insanlar Atatürk'ü benim sevdiğimin 100 de 1'i kadar seviyorlarsa bende kafamı keseyim.
Eskiden yobaz derdi ki vurun kahpeye dinsiz bu!!! Şimdiki yobaz diyor ki vurun kahpeye Atatürk'ü sevmiyor bu Laik değil bu!!!
Anlatmak istediğim günümüz yobazları yerdeğiştirdi.
Satma konusuna gelince önceki hükümet tam bir ulusalcı geçinen hükümetler topluluğuydu. O zaman hatırlıyorum ülkede bir somun ekmek almak yerine yarım somun ekmek alınıyordu... Çok iyi hatırlıyorum. Her ev yarım somun ekmek alırdı. Şimdi yarım somun ekmek almak için fırına gideni göremiyorum ben.
Peki bu ulusalcılar ki ulusalcı olduklarına inanmıyorum neden ülkeyi o hale sokmuştu. Alalem yazarkasayı neden sağa sola fırlatım intiharlar ediyordu... Söz konusu kaynaklarımız işlev göremiyordu demek.
Ama ben 21 yaşımdayım yaklaşık 3 hükümet gördüm. İçlerinden en iyisi şimdiki diye yorumlayabiliyorum.
-
benimde anlamadıgım neden bi suçu var neya yok birinin "ben Atatürkçüyüm" dediginde halinden sorgu sual olmaz kabul edilir :/
sözüm ona Atatürkçü geçinen ergenekoncu veyahut degil kişilere...
-
nerde gordun Ataturk u sevmiyor diye vurun denildigini
artik oyle bir hale getirilmeye calisiliyorki Atatur u sevenleri sindirme operasyonu bunlar,
-
evet eskiden yarim ekmek aliniyordu, ekmek tup yag kuyruklari vardi. peki niye
onurluyduk ver kurtul yapmiyorduk. disaridan hammedde gelmiyordu yaptirim vardi. iceride uretim durma noktasindaydi. peki o kuyruklardan kurtulup dunyaya nin tahil ambariyken simdi neden bugdayi sekeri misiri ithal eder duruma geldik ?
su an ne uretiliyor ulke de ? bugday mi ? arpa mi ? seker mi ? petrol mu ? gaz mi ?
hersey disaridan geliyor. yarin ithalati durdursalar ne yapacaksin, halki nasil doyuracaksin ?
yarin sonumuzun filistin gibi olmayacagini nasil garanti edeceksin.
en iyi hukumet buydu diyorsun. peki bu soygunlar, talanlar, adam kayirmalar hakkinda ne dusunuyorsun.
bak yuzlerce binlerce yolsuzluk ortaya cikiyor bunlar hakkinda ne dusunuyorsun?
-
bencede en ii hukumet :/ atalarimiz ne demis yiqit deediqin duzusunden belli olur:/ ii duzuyorki sevilior:/ bundzan 1 ay once 1 euro 53 centten benzin aliyorduk su an benzini 1 euro 3 centten aldim tam 50 cent anlayan anladi
-
memlekette mevki makam vs vs sahibi insanlar hep bişeylerin arkasına saklanıp pirimlerini yükseltiyolar, yanarımda hala aklını başına devşirmeyenlere yanarım, kim yalancı kim dürüst bunu ayırt etmekte güçleşiyo artık...
-
hayvancigim + olarak sunu soyleyeyim
goruyoruz ki ben Ataturkcuyum diyenleri iceri atiyorlar su veya bu sebeple
peki Ataturk e hakaret edeni ne yapiyorlar
basbakanliga basin sozcusu yapiyorlar
belediye baskani yapiyorlar
milletvekili yapiyorlar
daha birsuru sey