Ergenekon Dalgası. Vurun Dalgaya..
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
-----------------------------peki emir baba
su an ki iktidarin kendi derin devletini olusturmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz
her gelen yönetim kendi derin devletini oluşturur. yoksa işlerini yürütemiyor işte hiçbiri:) bundan öncekiler de yaptı, sonrakiler de yapacak bunu zaten..
-----------------------------o zaman ecevit inde bi derin devleti vardi, erbakanin da, devlet bahcelinin de
peki her iktidarin derin devleti vardi da
bu ergenekon hangi iktidarin derin devletiydi ?
-
SeRDaR bunu yazdı:
Hukuk sever ve yargıya güveni tamolan bir kişi olarakartık b güveni yitirmeye başladım hukuk dabirilerinin tekelidoğrultusunda hareket eden siyasi bir hareket olabiliyormuş meğer yazık...
kardeşim ben de aynısını düşünüyorum. ama ben bunu 1 0yıl önce görmüştüm:) hukuk ozaman da siyasi bir hareket olmuştu.. bütün bunlar bilindiği halde ozamanki etkin siyaset adamlarının görüşlerini paylaşan suçlular görmezden gelinmişti.. bu yıllardır var yeni bişey değil:) -
underzero bunu yazdı:
zzybydy bunu yazdı:
-----------------------------@underzero
tamam hacı da bi insan Atatürkçüyüm diyince hemen Atatürkçü mü oluyor.
Yıllardır pek çok insanın arkasına sığındığı birşey haline geldi Atatürkçülü
-----------------------------tamamen haklisin
her sakalliya haci denilemeyecegi gibi her Ataturkcuyum diyene de Ataturkcu gozuyle bakmamak gerek.
iyi ama yuzlerce Ataturkcuyum diyen ust duzey yoneticilerin hepsi mi Ataturk un kurdugu bu ulkeyi yikmak icin mi calisiyorlardi
ustelik bunu yillardir yapiyorlar ve ne hikmetse bu iktidar zamaninda gun yuzune cikartilabildi.
-----------------------------ortada bi yanılgı var o da şu: ergenekon ülkeyi yıkmaya çalışmıyordu.(kendi fikrince).. darbe yaparak kurtarmayı amaçlıyordu o örgüt.
suçları: darbeyi haklı göstermek için yaşanması gerekli olan terör ve anarşi olaylarını gerçekleştirmek. icraatta suçları bunlar hep..
fikirde suçları ise şu: atatürk ülkeyi kurarken miras bırakmış, ülkeyi ileri götürün diye. ve yanına not düşmüş. cumhuriyet ve demokrasi olmadan olmaz <<< diye. adamlar bunu ihlal ediyolar.. atatürkcü örgüt böyle yaparsa..atatürkçü olmayanlar ne yapar kimbilir.
-
underzero bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------peki emir baba
su an ki iktidarin kendi derin devletini olusturmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz
her gelen yönetim kendi derin devletini oluşturur. yoksa işlerini yürütemiyor işte hiçbiri:) bundan öncekiler de yaptı, sonrakiler de yapacak bunu zaten..
-----------------------------o zaman ecevit inde bi derin devleti vardi, erbakanin da, devlet bahcelinin de
peki her iktidarin derin devleti vardi da
bu ergenekon hangi iktidarin derin devletiydi ?
ergenekonun iplerini elinde tutanları memlekette aramak saflık olur. çünkü hiçbir örgüt bukadar güçlenemez dış kuvvetlerin yardımı olmadan. ki babasının hayrına yardım yapacaklarını da sanmıyorum. -
haala ergenekonu savunanlar var...
-
musty guzel kardesim , kafanizi calitirin biraz.Sen ergenekon denen orgute mensupsun.Orgutun cephaneligini elinde bulunduruyorsun.Ergenekon adi altinda gozaltilar 1yil onceden basliyor ve senin evine bu hafta icinde baskin yapiliyor ve evinde cephaneligin krokisi bulunuyor :) Vaybe yuzyillardir orgutlenen orgutteki amatorluge baksen.Sen ibrahim kilic'in yerinde olsan oyle bir krokiyi evinde birakirmisin ? Kaldi ki siz hic iddaanameyide okumamissiniz ...sasirmayin yarin birgun nukleer fuzede cikartirlar , otta bokta...
-
musty28 bunu yazdı:
haala ergenekonu savunanlar var...
-----------------------------peki ergenekonu unutalim, bu iktidar
deniz feneri gibi yuzyilin dolandiricilik harekati icin neden bir soru onergesi bir savcilik yetkilendirmesi yapmamakta
siemens gibi butun ulkelerde yerinden oynatan bir rusvet operasyonu varken Turkiye ninde ismi aralarinda gecmekte iken neden hicbirsey yapilmamakta
saban disli nin aldigi 1milyon dolarlik rusvet icin neden hicbirsey yapilmadi
ankara da su sayaci gaz sayaci vurgunlarinda neden sessiz kalindi
yazsan daha yuzlerce hatta binlerce konu var
peki bu devlet yolsuzlugun, cetecilesmenin, vurgunun talanin onune gececegiz nefes aldirmayacagiz derken
neden sadece karsit goruslu olduguna inandigi insanlarin ustune ustelik daha ispatlanamamisken gitmektedir.
ispatli belgeli kayitli olan onlarca olay icin suskun kalmaktadir ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
musty guzel kardesim , kafanizi calitirin biraz.Sen ergenekon denen orgute mensupsun.Orgutun cephaneligini elinde bulunduruyorsun.Ergenekon adi altinda gozaltilar 1yil onceden basliyor ve senin evine bu hafta icinde baskin yapiliyor ve evinde cephaneligin krokisi bulunuyor :) Vaybe yuzyillardir orgutlenen orgutteki amatorluge baksen.Sen ibrahim kilic'in yerinde olsan oyle bir krokiyi evinde birakirmisin ? Kaldi ki siz hic iddaanameyide okumamissiniz ...sasirmayin yarin birgun nukleer fuzede cikartirlar , otta bokta...
örgütün içindeki ötücüler ! sayesinde ele geçen krokiler çizerlerinin evinde bulunuyor bukadar basit.Kendilerini nekadar büyük gördüklerini anla işte.
bize bişey olmaz ne generaller ne savcılar polisler müdürler arkamızda şimdiye kadar işlenen hangi cinayetimizi bulabildiler?
bak çatlı olayına anlamaya çalış.arama emri var ,arayan kim ? polis .arayın diyen kim ? emniyet ,çatlı nerde emniyet müdürünün evinde.
kısacası amatörlük diye ti ye aldığın olay tamamen kendine güvenmişliktir.
ordu sesini çıkartmazken muhalefete ne oluyor işte onu anlamıyorum.
ve bizim satılık medya sanki ordu buna karşıymış gibi haberler yayınlıyor "flaş gen.kur.bşkn başbakanla görüşüyor" ee neolmuş görüşüyorsa alma bu adamlarımı diyecek ?
jandarmayı tutuklamalara gönderen kim? haberleri yokmuş gibi göstermeye çalışırken jandarmaları göstermeseler bari.
ülkeyi getirdikleri hale bak nezaman başbakan gen.kurmayla görüşse flaş oluyor.
hiç ya doğruysa diye düşündünmü? iddianemeyi okudum peki sen basına yansıyan konuşmaları okudunmu? a.q boşver vatan millet sakaryayı 50 milyon dolar gelecek ...
pehh.
-
iddaanameyi okudum merak etme olaylarla senden daha fazla ilgili ve bilgili oldugum konusunda zerre suphen olmasin.
hatta gecmis konularda iddaanamedeki celiskilerdeden onlarca ornekler yazmistim.
-
banakomaonako bunu yazdı:
eski yök başkanı kemal gürüzü almışlar içeri beter olsun şerefsiz.meslek liselerini bu hale düşüren şerefsiz hiç çıkmasın dışarı..
-----------------------------bak arkadaşım bu farklı bir davadır, şu anda yapılan "sözde" terör örgütü üyesi olmaktan yargılanması farklı bir olaydır. görev süresince aldığı yanlış bir karardan ötürü , terör örgütü üyesi olmak gibi bir itham ile bu devletin yüksek öğretim kurulu eski başkanına , bu devlete ve ülkeye yıllarca hizmet etmiş , varlığını ve bütünlüğünü korumak için kelleyi koltuğa almış onlarca hatta yüzlerce "tetikçi olmadığını" 6 yaşnda çocuğun bile anlayabileceği insanı zan altında bırakmak ve bunu da iktidara dahil olan varlığını işgalcilerin siyasi emelleriyle birleştirmiş bir örgütün çıkarı adına yapmak da apayrı bir olaydır.
Ergenekon kisvesi altında tasviye edilmeye çalışılan atalarımızın kurduğu, Atatürk'ün emaneti Türk Devletinin kendisidir. Mandacı hükümet ve desteklediği güçler tarafından yerine konulmak istenilen amerikan-israil mandasında , abdnin 50küsürüncü eyaleti olacak yarı bağımsız bile olmayacak başka bir yapıdır. ırak da silah zoruyla yaptıklarını, Türkiye de siyaset ve ekonomi tezgahı ile yapmaktadırlar. Bu olayı halen dinci-laik çatışması gibi anlayan aklı evvel varsa, dincilik ve din kisvesi altına sığınanların kimin adına çalıştığını, yaptıklarının hesabını kime verdiklerine dikkatle baksın, laik-ulusalcı - ergenekoncu gibi adlandırılıp tasviye ve imha döngüsüne sokulanların ise Türk devletinin memurları olduğunu ve dinsizlik gibi bir amaçlarının olmadığını, konunun din ileuzaktan yakından ilgisi olmadığını da hatırlatmakta yarar var.
Böyle bir konu için işgalcilerin ve işbirlikçilerinin , Türk ırkının doğmasını anlatan Ergenekon destanını ve onun kutlu adını seçmesi ve bahane ile "Ergenekon" a saldırması da esef verici ve tiksinç .