Erkek Müridlerin Saç Bakım Yöntemleri
-
Benim saclarda cok seyrek baya baya seyrek onu nasi yapicaz
-
adam ne yapılır diye bize sormuş.. herkes kendi derdini anlatmış :D hoş kelin ilacı olsa başına sürer :D
-
yılan yağı.
-
Hiçbirşey... Sadece su... Saçlarda çimler gibidir hocam su verirsen uzarlar ve büyürler. Lâkin bunun yanında şampuan kullanma. Defne sabunu var hocam onu al rahatça kullan bak nasıl gürleşip güzelleşicek saçların ;)
-
Bir ara yarım sene kadar wax sürmem hariç(saçlarım uzundu), kafama tek damla jöle sürmedim.
Çok sıcak yaz günleri hariç 2 günde 1 duş almaya özen gösteriyorum.
Wax kullandığım zamanlar hariç saçımda hiç dökülme olmadı. Sadece doğuştan kafamın sol tarafında bir tutam beyaz saç var. Oda yaş ilerledikçe görünmeyecek kadar azaldı ve aralara karıştı. Ancak dikkatli bakılırsa birkaç tel beyaz gözüküyor.
Bence işin sırrı çok fazla saçını yıkamayıp hiçbir şekilde şekillendiri ürün kullanmamak.
-
bakim ?
5 aydir ne sabun ne sampuan ne sac kremi
sadece su ile yikiyorum. dokulmuyor mu ? yine dokuluyor ama o kadar cok degil ve o kadar kimyasali kafama surmemis oluyorum.
1 yil kadar bu yontemi kullanacagim bakalim sac kendini toparlayacak mi
-
underzero bunu yazdı
bakim ?
5 aydir ne sabun ne sampuan ne sac kremi
sadece su ile yikiyorum. dokulmuyor mu ? yine dokuluyor ama o kadar cok degil ve o kadar kimyasali kafama surmemis oluyorum.
1 yil kadar bu yontemi kullanacagim bakalim sac kendini toparlayacak mi
Yukarıdaki yazdığımı oku ;)
-
TheAvenqer bunu yazdı
yav bende saçıma önem veririm tabi üşenmediğim sürece
herneyse beyaz saç problemi bendede var yaş daha 17 varmıdır bunun çözümü
hocam aynı dertten bende muzdaribim ahmet marankinin beyaz saçlar için ceviz kürü var araştır bi istersen
-
Hergün, yazın ise günde 2-3 kere yıkarım saç maç kalmadı amk iyice seyreldi
-
olur olmadı herşeyi sürmeyin egzama olursanız ön tarafı avuçlarsınız :D çağın laneti egzama diyorum
hoca bıttım sabununa bak ( tabi bunu çok kuru olmayan + egzama sorunu olmayan saç için öneriyorum )