folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erkek Müridlerin Saç Bakım Yöntemleri

Erkek Müridlerin Saç Bakım Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yanlar 3 numara kalan heryer 5 numara fix

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

bakim ?

5 aydir ne sabun ne sampuan ne sac kremi

sadece su ile yikiyorum. dokulmuyor mu ? yine dokuluyor ama o kadar cok degil ve o kadar kimyasali kafama surmemis oluyorum.

1 yil kadar bu yontemi kullanacagim bakalim sac kendini toparlayacak mi

abi genel olarak herkes dökülmeye odaklanmışta çok şükür fırça gibi saçlar dökülmüyor.

hatta az dökülse de seyrekleşse böyle şekil almıyor :F

hem sadece su ile yıkayan müridler o yağ nasıl çıkıyor saçınızdan :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim saçlarda bir türlü şekil almıyor. Uzadıkça kendilerince şekle giriyor. Hergun farklı takılırlar. Bunu düzeltmenin bir çaresi var mi?

Bende iki üç günde aklıma geldikçe yıkarım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Schwartzkopf un şampuanlarını öneririm.gerçekten vaatlerini en yüksek oranda  sunan şampuan piyasadaki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

bir fiil saçlarım dökülürdü benimde. Kısa kestirdim olmadı, bioxin denilen o.ç şampuanı kullandım yıllarca yine olmadı, sarımsaklı bitkisel şampuan kullandım bir yıl yine olmadı. En sonunda normal bildiğin sabun kullandım zeytinyağı katarak ve dökülmesi durdu saçlarımın. Doğru tedavi yontemini çok geç bulduğum için önlerde seyrelme oldu tabiki. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

not: Demir ve çinko değerlerinizi ölçtürün normal seviyede olsunlar

cemnet tarafından 16/Ağu/15 06:19 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Saçlarıma acayip önem veririm bir saç bakım uzmanı arkadaşımdan yıllar önce aldığım öneri ise şuydu ;

2 günde 1 çok az miktarda şampuan kullan. Şampuan kullanmadığın günler saçını önce ılık suyla yıka ardından soğuk suyu aç bir nevi saçını ''şokla''. Şampuanı elimizde sıktığımızda avucumuzla yedirmememiz gerekiyormuş parmak ucuyla masaj yaparak yedirin şampuanı saça.

Onun dışında piyasadaki hiçbir bakım onarım ürününü kesinlikle kullanma demişti.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Saç olsa ben ne bakacam ona da yok işte :(

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Wax'ı bırak. 

Saçını her gün yıkama bırak biraz yağlı kalsın. Yağ dengesini bozarsan daha çok yağlanır. 

Az miktarda şampuan kullan.

Sık sık şampuan değiştirme. Ne kullanırsan kullan bir süre devamlılık sağla.

Saçlarını kurutma, kendisi kurusun. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

1 gğnde vıcık vıcık yağlanır o sebebpten her sabah yıkıyorum soğuk suyla  güzel fön ile canlı duruyor headanshoulders kullanıyorum şampuan olarakta 

çok zorunlu olmadıkça saça bir şey sürülmesinden yana değilim 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Valla ben saçımı kendim kesiyorum. 15 dakikada kestikleri saç için 20 TL alıyorlar, öğrenciyiz koyuyor.

İlk başlarda yanları 3 numara üstleri 5 yapıyordum. Sonra geliştirdim elim alıştı üstleri falan makasla yapıyorum hiçbir farkı olmuyor berberden. Sadece arkalar uğraştırdığı için 1 saat falan sürüyor.

Şekillendirici olarak şunu kullanıyorum hem canlı tutuyor hem de saça bir zararı yok herkese öneririm.

https://eliteczane.net/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2110_buyuk.jpg

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 4138 Toplam Mesaj: 35
erkek bakım saç bakımı erkek saç modeli