Erkeklerde Küpe
-
tahir baydın ama artık ya .ne alaka islam alimi nasıl belirleyebilirki bunu ?kuranda ayetmi var yok .sacma sapan şeyler din alimleri sölemişmiş
-
tahir bunu yazdı:
-----------------------------
Cennet mekan yavuz sultan selim han küpeyi ne amaçla taktı veya takmadı neyse artık ama dinimizce kulak deldirmek küpe takmak kızlara mahsustur kısacası caiz değildir bu görüş benim değil islam alimlerinin görüşüdür
-----------------------------oha oha yuh daha ben bişi demiom pembede kadın rengidir erkeklerin gömleklerde vs. giysilerde giymeside caiz deil demi alimlere göre :@
-
tahir bunu yazdı:
Cennet mekan yavuz sultan selim han küpeyi ne amaçla taktı veya takmadı neyse artık ama dinimizce kulak deldirmek küpe takmak kızlara mahsustur kısacası caiz değildir bu görüş benim değil islam alimlerinin görüşüdür
-----------------------------teşekkür ederim dai ehl-i vahi bizi aydınlattığın için selametle (f)... :|
-
Takıcam Ben.
-
Bence küpe takmak kültürel bir yozlaşma
-
tahir hoja boşver burda dinle ilgili yorum yapma pek sevmezler seni ne kadar din düşmanı olursan burda o kadar sevilirsin...dini savunanların sonu ban olur ...
-
şimdi dinen nedir tam olarak bilmediğim için bişey yazamam ancak buluduğum çevrede küpe iyi karşılanmaz özentiler, kız ayarlamak için her türlü taklayı atan tipler, kendisini farklı göstermek için kasanlar yada zengin bebeleri takar. şuana kadar birçok ortama girdim her çevreden bir dünya arkadaşım vardır. şunu açık ve net olarak söyleyim bu küpe olayı delikanlılıkla falan alakası olmayan bir mevzudur. kısaca tutucu bir ortamda ii karşılanmaz ve daha sosyal bir ortamda ise önemsenmez.
lakin bana ters bi olaydır aklımdan bile geçirmem takmayı şahsi fikrim ise bayan takısı olduğu yönündedir.
-
takıyorum...çokta seve seve takıyorum. bana göre de arkadaşlarıma görede yakışıyo...Kolay kolayda çıkarmam önümüzdeki yıllarda :D
@tahir islam alimlerine göre senin otu boku tek bi yöne çekmen dogru muymuş sor bakayım...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------takıyorum...çokta seve seve takıyorum. bana göre de arkadaşlarıma görede yakışıyo...Kolay kolayda çıkarmam önümüzdeki yıllarda :D
@tahir islam alimlerine göre senin otu boku tek bi yöne çekmen dogru muymuş sor bakayım...
adam gayet nitelemiş haklıda olsa haksızda olsa konuyu başka yere çekmemek gerek ? yani ben küpe takmıyorum..
ama bu tahir in söylediği işten değil "bazı"insanlarda Allah korkusu vardır bu konuya girersem bende konuyu biyere çekmiş olcm.. -
sokaklar etraftaki kızları etkilicem diye kulaına küpe takıp dolaşan zibidi dolu.eski sevgilim çok ısrar etmişti sende tak diye ama.Ölsem Gene Takmam.....Küpe Racona Teeeeerrss:|:D