folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erkeklerde Küpe

Erkeklerde Küpe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Walla ßende yeni deldiren jenarasyondanım daha once cok abzurt gelıyordu simdisinde ise gercekten yakıstıgını soyluyor herkez.David backham gibi adamim:D neden yakismasin.Tabi bunu babam bilmiyor onlar tatildeyken deldirdim simdi geldiginde evde rahatca takamicam disarda takarim iste cikarir evde cikararim. Benim calistigim kurum resmi oldugu icin istede izin verilmiyor.Sonuc olarak yakisan taksin kardesim.Ama soyle birsey de var maco bi adamsin sokak agziyla konusuyosun asarimli keserimli ama kulaginda kupe var ne olur racona ters:D olmas yani.En iisi yakistiran ve yakistigini dusundugumu arkadaslarımız taksin olsun bitsin.Saygilarla..

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    5 tane var. Kimse yakıştığını söylediği için takmıyorum. Hoşuma gittiği için takıyorum. "Erkek küper takar mı?" diyen çok insanın arasında bulundum ama sonuçta herkes bunun sadece bi takı olduğunu ve kişiliği etkilemediğini görünce alıştı. Ne öğretmenlerim, ne arkadaşlarım, ne de aileme garip gelmiyor. İnsan kişiliğini bozmazsa giyim tarzı, takı vb. çok önemli olmuyor çevredekiler için.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Madem her konuyu Islam'a baglayacagiz o zaman Islam forumu sart oldu Tahribat'a.

Oy verelim actiralim artik su forumu... 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    saat oldu 5 aq sokun gitsin küpeye..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    -----------------------------
    saat oldu 5 aq sokun gitsin küpeye..
    -----------------------------

6 olmuş la:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Erkeklerde küpe .. Ne güzel bir konu başlığı dimi

Çok kürtürel bilgi paylaşımı yapıyorsunuz

Yeni bişeyler öğrendiniz mi bari ?

Kendinizi geliştirmek için bişeyler kattımı insanlığınıza ?

Ne kazandırdı size bu konu başlığında tartışmak ?

Böyle kişisel özel şeyleri konuşcağınıza ne olur sanki bişeyler öğrenmek için çabalasınız ?

Bilgi paylaşsanız ?

İşlerim yüzünden sadece analiz ediyordum tbt yi şu sıralar ilgilenemiyordum 10 konunun 7 sinde boş şeyler tartışılıyor .

Ve bunun inanın size hiç bir yararı olmuyor

Kendinizi şöyle bir silkeleyin. Ve Ne Öğrenebilirim değer yargılarımı nasıl ortaya koyduğumda insanları titretebilirim bilgimle. Nasıl bir başarı sağlayıpta Bu küpe takıyor iyi cocuk değilde .. Bu Adam zeki Akıllı Başarılı bir insan detirtmeyi öğrenin .. benim böyle bir konuya böyle bir yorumum olabilir ancak . isteyen alır isteyen almaz.. o ona kalmış ..

Ha bu arada.. küpte takıyormuyum .. Hayır.

kendinizi geliştirmek için farklı konular seçin ..

Forumda bir gelişimin en güçlü olanağı .. Konuyu açanın sorduğu sorunun kaliteliğidir..

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

euheu 2 tane gitmis..zaman zaman oluyo böyle neyse düsüncelerim asağıdaki post dadı.r.

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    aşın tabi cnm =)... böyle yenilikler çağdaş felan gösteriyo..küpe taktıgınızı gören biri aaa bu aşmış felan diyo  yA :) fikrim acık ve nettir..küpe takan erkekler, erkeklerin yüz karasıdır kardesim..küpe erkek adamı bozar..nedir bu hareketler anlamak zor...korkarım yakında biri "yakıştı lan bu sana " dedi diye etek te giyet bizim çağdaş artiz türk genci..üniv de bi kız arkm küpe takan birinin arkasında su ibneye bak simdi o kasım kasım kasılıyo bütün kızlar orasıyla gülüyo buna dedi..yıkıl..euheuheu dvm dvm..eğlence çıkıyo bize de.. ama şunu söylim..eskiden hep kadınları kuyumcunun önünde görür takılara bakarken tmm bunlar kadın yapar diyoduk...ama bi erkeği şahsen altın bi küpeye yada gümüş ! bakarken görürsm kuyum cunun önünde..direk döverm

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    küpe takıyorum ve kimsenin ne düşündüğü umrumda değil yakıştığını düşünüyorum gerisinin yorumlarını tınlamanın manası yok. Herkeste dinden örnek veriyor yok küpe takmak olmaz yok saç uzatmak olmaz hikaye bunlar

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    kızlara yararlı olan hiç bişey yapmam küpeyide asla takmam bir tane kaşara kendimi beğendiricem diyede maymunluğun hiç anlamı yok :sssssss
Toplam Hit: 6597 Toplam Mesaj: 52