Ermenilerin Dünya Basınında Çokça Kullandıkları Tehcir Fotoları
-
Ermenilerin Dünya Basınında Haklılıkarını ve Soykırım İddialarını kanıtlamak için çokça Kullandıkları Tehcir Fotoları
-
Bir daha yasanmamasi dilegiyle.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Soykırım mı?
-
ben resimlerde bir soykırım göremedim asıl bizim elimizde bize karşı yapılan saldırı katliam ları tehcir edici fotograflarımız vardır
.
ayriyetten bidaha yaşanmasın evet ama bir soykırım degil zaten yoktu sivil savaştı evet birdaha sivil savaş yaşanmasın.
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
-----------------------------Soykırım mı?
-----------------------------Ben resimleri kastediyorum, Ermeni Cumhuriyeti devleti'nin ve lobicilerin iddialarini degil.
-
İnsallah Bir Daha Yaşanmaz Böyle Şeyler Yaşnmaz Çocukalra Bak Ya...
-
Ermeni şerefsizlerine az bile tehciri soykırıma bağlayan adi şerefsiz kişilikler, ermeni diyince sadece şerefsiz kelimesi geliyor aklıma acıma duygusu aklımın ucundan geçmiyor
-
Sarı Gelin belgeselini izlemenizi öneririm.
-
hepsini kesmek lazım bunların
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çok ayıp hoca ne kesmesi hazır asit kuyularımız varken onlarıda atalım sevinsinler yazık... :D
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çok ayıp hoca ne kesmesi hazır asit kuyularımız varken onlarıda atalım sevinsinler yazık... :D
bu orospu çocukları daha fazlasını hak ediyo bu itlerin erzurumda bayburt da neler yaptığını biliyorumannem anlatıyor onada anneannesi anlatmış evden dışarı çıkamıyorlarmış ermeniler gelip kapılara para istiyomuş vermeyenlerin evlerini yakıyolarmış