Eşim İçin Doğum Günü Hediyesi
-
Kardeşlerim selamlar
Eşim için bir doğum günü hediyesi olarak köpek sahiplenmek istiyorum.Golden yada Terrier.
Daha once eşim terrier bakıcılığı yaptı ve cok seviyor.Ve inanılmaz derecede hergün basımın etini yiyor alalım artık diye.
İnternetten cok arastırdım fakan hem cok yuksek fiyat istiyorlar hem istanbul dısında oluyor vs vss
Bu konuda bana yardımcı olacak muritler varsa cok sevinirim.İstanbul icinde heryerden gidip teslim alabilirim.
-
Hocam umararım hayvana hevesiniz geçtikten sonra sokağa falan atmazsınız.Zira çok yapan var böyle.
mkyb tarafından 26/Mar/14 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
o değilde arkadaşlar evde ofiste en kolay beslenen ufak bir köpek almak istiyorum ne önerirsiniz.Çok yanlızım anasını satayım ya.Akşamları alır onu nargileye filan gideriz
-
swordfish bunu yazdı
o değilde arkadaşlar evde ofiste en kolay beslenen ufak bir köpek almak istiyorum ne önerirsiniz.Çok yanlızım anasını satayım ya.Akşamları alır onu nargileye filan gideriz
Pug tavsiye ederim.
-
http://www.kadikoyunkopekleri.org/bir_cana_yuva_verin.html
http://www.petarkadas.com/petbul/ucretsiz-kopekler-kopek-ilanlari
bu gibi siteler ve barınak sitelerine bakabilirsin hocam -
İstanbulda yaşadığınızı varsayarsak en yakın hayvan barınağına gidin. Orda her cisten hayvan var oradan alabilrsiniz ücretssizdir
-
kadikoy sitesine baktımda onlar yaslı köpekler
ben yavru olsun istiyorum ömrü boyunca bizle olsun egitimini falan biz verelim bizle beraber yaşlansın istiyorum.
Lan cok istiyorum be bende artık:)
-
swordfish bunu yazdı
hacı,
Metropol faresine benzeyen köpekler var, onlardan alabilirsin..
Motora bindiğin zaman cantana koyup gezdirirsin.
edit; Caps
HoLyCat tarafından 26/Mar/14 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
pillibebek bunu yazdı
ben yavru olsun istiyorum ömrü boyunca bizle olsun egitimini falan biz verelim bizle beraber yaşlansın istiyorum.
Hocam ingiliz bulldogu mu alsan :)
-
JuMaN bunu yazdıpillibebek bunu yazdı
Hocam ingiliz bulldogu mu alsan :)
hahaha bu böyle yahu.gülerim ben buna hergün:))
-
Beyler bunun cinsi nedir ofiste beslemeye uygunmudur.
Getir götür işlerine bakar mı ? Fotokopi çekip sağa sola paspas atmasını öğretebilirmiyim ?
swordfish tarafından 26/Mar/14 13:05 tarihinde düzenlenmiştir