Eşim İçin Doğum Günü Hediyesi
-
JuMaN bunu yazdı
Maşallah çok güzelmiş hocam ne kadar aldınız peki ?
Bursadan ciftlikten aldım 550 TL ye.Safkan golden
Ben köpekten hiç anlamam veterinere götürdüm safkan oldugunu söyledi.Herkese tavsiye ederşm valla:)
-
edit aynısı söylenmiş zaten :D
h2so4 tarafından 06/Nis/14 15:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ben tek bir köpek tanırım oda kangal kurt köpeği
dünya birincisi varken niye çakma köpek alırısnız bilmem.
birde cinsini bilmiyorum eskiden lsessi diye bir dizi vardı
oradaki köpeğe benzeyen bir köpek var burada, adamın biri gezdirip duruyor kanım kaynayan tek köpektir çok korkarım ilk defa sevesim var bir köpeği
yav sen bilmediği konularda ne çok konuşan bir insansın ? neye göre niçin bu adama kangalı tavsiye ettin ? kangal şehir köpeği değildir alan köpeğigidir ve adam ufak köpek istiyor
gelmiş dünya birincisi bu köpek diyor bunu al diyor zekaya bak aq
bandito müridi bu yorumundan dolayı çok eleştirmişsiniz lakin köküne kadar haklıdır, futurist sırf anadoludan çıkan köpek en iyidir onu alın gibisinden birşey söylemek için atmış bu postu, kangal tarzı çoban köpeklerine bakan herkes bilirki bu hayvanlara görev vermezsen psikolojisi bozulur şehir hayatına zerre uyumlu değildir sürekli birilerilerini bir yerleri bir şeyleri korumak ister, kangal çok çılgın köpek kocaman hemde akıllı bunu alın demek şehirde o hayvanı zebil etmekten başka işe yaramaz
ek: hocam bana çok çirkin gelsede evde bakılmaya çok uygun olarak fransız bulldog lar var kısa tüylü sakin, petarkadaşta var sahiplendirme ilanları ama ücret isterler mi bilemiyorum
Lotus tarafından 06/Nis/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdı
bu süpermiş yav. özellikle yavru iken alınırsa bu alınır ama pahalıdır sanırım
-
Evcil hayvanların para verilerek satın alınmasına fikren/kökten karşıyım.
Bir alışveriş merkezine gittiğinizde, eşinizin zevkine göre bir ayıcık, bir kedi veya köpek (oyuncak) satın almak için şöyle bir yöntem kullanabilirsiniz;
Eşinizden bir bahaneyle ayrılın. Satın alacağınız ürünün bulunduğu dükkana gidin. Satıcıdan, beğendiğiniz ürünü paket yapmasını isteyin ve parasını ödeyin. Eşinizin doğum günü olduğunu da söyleyin. Sonra dükkandan çıkın. Bu arada eşinizi de satıcıya gösterin. Sonra bir şekilde eşinizin o dükkanın önünden geçmesini sağlayın. Geçerken, satıcı eşinizi çağırsın (siz girmeyin) ve üzerinde sizin yazdığını not olan hediyenizi eşinize versin.
Eşiniz ağlayarak size sarılacaktır :)